Thursday, March 12, 2009

p3MBaLaSaN BeRMuLa...

Wahhh tajuk nak gempak punya wakaka pi tadi aku masuk opis terus on komputer pastu wat serangan hendap kat blog2 rakan2 sekali ternampak ler blog dak boy nie wakaka tetiba jer terasa cam nak wat n3 pasai dia nie wakaka (oiittt ingat senang ker aku nak wat n3 pasai ang wakak hanya terpilih jer dapat wakaka)

Nak kata aku kenai dia... idak ler... cakap dalam phone ... laie arr pm tue biasa ler... aku kenai dia (idak ler kenai) wakaka kira tahu akan kewujudan makluk tuhan nie melalui dak rizz (nie kira kepala si boy ler nie wakaka) baca nyer baca... serangan demi serangan so cam leh di katakan telah menambat ati aku (wahh gitu) tuk masukkan dia dalam kategori blogg yang tetap aku kunjungi.

Ayat yang dia gunakan dalam blog dia kira baek2 belaka (tak berapa nak ikhlas nie) majoriti dak2 blog laen sumer guna ayat 'bahasa jiwa bangsa' aku jer agak 'bahasa jiwa puaka' wakaka (aku rasa ramai dok ketuk meja setuju wakaka)

Bila masuk bab aku sah2 dia nak kenakan aku dengan bahan yang agak2 manja gitu wakakak tok guru dia si rizz ler... pantang aku cuit rizz mula ler dia melatah wakaka bak kata org ketuk kepala kiri, tinge kanan terasa berdengung wakaka apa pun aku taw depa nie kompom closed sebab aku nengok ada plak geng sayap... tak kisah ler geng apa yang penting ikhlas dalam berkawan.

Arie nie aku nengok blog boy wahhh kemain laie dia nyer n3 sumer aku di tembak nya wakakak... antaranya... (nasib ang ler yek... aku kalau dah start membahan... tadah jer ler wakaka)

FUHHHHHHhhhhhh!!!! (wah hembus nafas panjang yang lagi segarr... sah2 jadik bahan sis QILA)
wakakak rupanyer selama nie tak pernah menghirup udara segar rupanyer wakaka

yeah kenapa aku berjaga..? adakah kerana kambing cik TEMAH beranak kembar..? atau sis QILA meracau sampai ketuk pintu umah aku then aku x layan..? ...
aku kalau meracau laen macam sikit... aku meracau sambil pegang pisau boy wakakak

WAKAKAKA.. hah cakap pasal 'wakakakaka' nie.. ada 2 hari lepas kut (kut x kut aku xkesah).. aku walking kat blog sis QILA.. and cam bese menghantar boom buatan sendiri (xguna le blaja kimia tp xreti wat bom kan.. hik3).. kat shout box sis QILA aku perasan ada sorang minah ni.. dok tulis.. nada die kira camni la.. 'HEY U wakakaka gurlz.. wassup..?'.. hahahaha aku apa lagi gelak guling2 la.. (adeh.. putus urat kentut aku sekarang nie bila ingat balik)..'WAKAKAKA GURLZ' adalah ayat yang paling puaka aku baca ditujukan pada sis QILA.. hik3..
sah2 ang memang windu kat aku kan boy wkakak ngaku jer ler memalu plak... alahai per ada kisah... bukan org tawpun kita 2 jer wkaka nampak sangat tak der idea nak masukkan n3 wakakak kisah aku di buatnyer wakaka apsal yek dak yg kasi aku gelaran tue tak singgah2? agaknyer dia putus urat kentut kot wakakak saper laie dak belle arr wakakak

sekadar mendengar suara kat telefon x merubat rindu sepenuhnya.. (jiwang2 nie termuntah darah lagi la sis QILA.. wakakakaka --- gelak sis QILA)..
bukan muntah berdarah laie dah berak berdarah terus dah nie wakaka

HAHAHA.. kuat jugak aku merepek penat2 nie... ok masalahnya adalah ketua group aku tukar tajuk last minute.. so kena rombakan besar-besaran tadi.. mengalahkan serangan todak ke BLOG sis QILA.. wakakakakaka... hik3..
bak mai blog ketua ang tue meh aku wat serangan bermati matian plak wakakak (betui ker aku nak nolon ang nie? cam tak caya plak) eh silap... aku nak suh ketua ang tue kasi ang kerja lebih biau sampai ang tak der masa nak update blog wakaka kejiiii!!!

p/s : gile banyak aku kenakan sis QILA a.k.a Wakakaka Gurl dalam nie.. habisan-habisan la die roketkan blog aku nie.. ekekekeke
sedia arr ang wakakak ng nyer blog dah menjadi sasaran utama aku dah pas nie wakakak

Salah satu n3 dia yang buat aku tergelak besau kat opis nie mengalahkan pontianak harum sundal malam adalah :

Hik3.. sempena ketiadaan abg RIZZ weekend nie.. aku mendapat tanda-tanda dan gosip-gosip liar mengatakan sis QILA akan berhenti meroyan dan mengamuk di page-page bloggers (ye-ye aman sementara kan uollsss.. boy ni kan PBB - Pengaman Blogger-blogger-.. ekekekeke)
tak der maknanyer aku nak stop wat serangan hedap kat blog korang wakaka banyak citer aku leh dapat dari korang sumer caker aku di katanya meroyan wakaka rizz taw aku kalau tak dapat wat serangan hendap pada blog korang kompom aku serang kat hp korang wakka sib baek aku takder no ang wakaka kalau tak memang azam aku tahun nie nak menyusahkan idup korang wakaka

Ok2.. kali nie tajuk entry aku x ke arah keKUNIN2an.. korang je yang selalu fikir KUNIN (mcm sis QILA.. ekeke.. nape x abg RIZZ..) sebab die baik <--- bodek nie... sis QILA kompom luka parah nanti salur ESOFAGOS die baca statement nie.. wakakakaka
nampak!! nampak tak dia kompom akan bela dak rizz tue wakaka aku gak di katanya fikir kunin wakak aku pikir blue jer arr wakaka ang cam reti bab2 kunin ngan blue nie??? reti ker??? hah jawab!!! bukan ker ang budak2 wakakaka

itew adalah rahsia kePUTIHan aku..
wakakaka akhirnya aku jumpa gak ayat nie wakakak aku gelak guling2 kat opis wakakak tak ku sangka ang rupanyer selama nie ada masalah keputihan wakakak ang taw ker keputihan tue per? wakakak bersimpul2 usus gelak wakaka aku balas dendam sebab masa nak komen kat n3 dia, dia blok aku nyer komen wakakak kali nie tak leh dah wakakak so cam ner sekarang??? dah settle ker prob keputihan ang tue wakakaka

TADI aku dah ketemukan PUAN PUTIH a.k.a NENEK GOJES ngan laki dia MISTA NOMOK.. seperti yang dijangka... hasben die trus ke RANJANG... tuuuuttttttttt!!!! sangat asyik untuk di tulis kat cnie... ekekeke (sis QILA mesti terguling-guling gelak nie..) ekekekeke...
sekarang nie saper yg dok pikir kunin nie wakakak pandai rupanyer budak nie wakakak

"BILA DIPETIK BULAN BINTANG akan DISERAH pada KEKASIH.. BILA DIBUANG BUNGA MATI diSERAH pada kambing suh makan..." wakakakakaka.. (ada request suh serah kat SIS QILA... mati laaa.. ekekekeke)
saper yang baek ati sangat tue nak men serah2 kata pujangga nie??? ang cakap kat dia dari dok serah kata2 pujangga nie aku tak layan kalau nak serah diri kat aku meh wakakak keji!!! ada ati nak petik bulan dan bintang konon naek tempat tinggi pun gayat ada hati wakakak bunga mati ang serah kat kubur cina ler wakaka kambing tue kasi aku leh aku wat sup kambeng wakak tukang masaknyer semestinya dak boy wkakak sebab boy ngan kambeng memang tak leh di pisahkan cuma malu nak ngaku wakakak rizz tukang supply kambeng wakakak laie ler tak leh di pisahkan kalau di pisahkan gak kompom meroyan wakakak

8 comments:

fizzzy !an said...

mmg sah putus fius!hahaha

aku bukan ayat baik tapi skema sebab hari2 aku kena buat "karangan" tu yang tak boleh blah. (mesti kena bahan dgn qie pas ni)

ala kau tukar layout, pastu setting dari mula.

eh geng sayap tu apa? adakah pari2 jgn gelak, aku betoi konpius la!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

ang tanya rizz dak2 dia ler wakaka

fizzzy !an said...

tukar layout tu maksud aku touch-up sikit. buat header baru, ubah font dll. tak yah pakai photo-shop. pakai program paint pun ok.

err..kau budak programmer mesti terer coding. aku budak legal. law aku pandai la..haw haw.

hahahaha pecah rekod komeng aku panjang.

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

aku malas nak setting blik so kalau n3 aku date ngan masa lari tue korang anggap jer ler aku putus fius waakakak

rizz said...

mlm t bace..haha sekian larikk

b-boy said...

hohoho.. panjang sgt.. xlarat nak baca... juz letak komen terus la..

tp aku taw sis QILA rindu kat aku.. sebab tu die ssggup tulis pasal aku.. eleh ngaku je.. malu-malu pulak...wakakakaka

(jeng3.. bz nak wat final project)

n3 abg RIZZ tetap dijenguk sebab simple dan ringkas...lalalala

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

aku rindu bangat sama korang sumer sebab korang ler mangsa bahan aku wakaka kalau aku tak dapat membahan satu arie sah2 aku giler wakakak

rizz said...

ahhaah kejinya..aku dah terguleng guleng gelak kat opis ni..kakaka ang mmg xcleh ngn boy btekak je wakakakakkak..nasib aku dibelanya haha larikkkkkkkkk