Thursday, March 12, 2009

XtVt M3L3PaK NgaN DaK2 S3LaNg0R...

Malam tadi selepas berjaya jer aku memecah masuk bilik aku, dengan pantasnyer aku mandi manda dan bersiap sedia untuk keluar balik sebab umi roger ajak melepak. Lagi???? jatuh rahang Farah bila aku cakap aku nak keluar laie... wakakak nak wat cam ner kira 3 arie berturut2 ler aku kuar malam dan balik lewat pagi adoaiii.

Kali nie dak2 sumer datang Bangi. Port kat Da' Limau Nipis. Aku sampai jer dah dapat scan table dak2 nie. Sah2 aku tak kenai umat wakakak sumer dak2 Selangor 2. Yang aku kenai umi (mak geng setan tentunyer aku kenai wakaka) Kroll, ada bro tue (alamak aku cam muka nama jer aku cam putus fius sikit wakakak) Kayuh (aku ingat nama mamat nie sampai bebila aku tak puas betah ngan ustaz nie wakaka),Wana, yang lain sah aku tak kenai wakaka. Ada ler dalam 11 orang semalam sempat aku kira masa dok melepak kat Cyberjaya wakakak.

Dah berapa kali yek aku lepak ngan dak2 Selangor nie? tak ingat aku masuk room banyak id then yg kenai tue kenai ler yang tak kenai tue p gantung diri wakaka majoriti nie sumer memang dak2 yang aku leh katakan leh arr masuk kepala memang sempoi arr... mulut agak puaka gak arr cam aku (ngaku nie weiii wakaka) sebelum nie aku g karok ngan depa2 nie ler cuma ada penambahan ahli wahhh wakaka tapi tak sepuaka dak2 aku wakaka. Apa pun tak per sebab kita nie kena ramai berkawan kan so aku tak kisah ler join depa dan aku nengok depa pun cam tak kisah jer aku join wakaka tapi hati dalam siapa yang taw kan wakaka dulik per aku wakakak
wahhh ko citer yek pasai karok kat dalam blog ko.. aku dah baca

Jatuh rahang aku biler kroll dok sound aku. Tak sangka ada gak yang bukak blog aku wakakak aku dah wat muka tak der perasaan...

aku memang update blog aku pasai aku nyer program dan xtvt aku... kalau tak suka tak yah invite aku laie wakakak

So far tak der plak yang melenting wakaka. Lantak p lah kan aku nyer blog dan aku nyer suka ler nak citer per wakaka.

Lepas lepak kat Da' Limau Nipis, dep dok pakat nak lepak kedai umi kat Dengkil plak. Pergh!!! longgar jer rahang aku kemain jauh laie... aku ngan ic dan lesen tak bawak nie tak pasai2 kena masuk dalam saper susah??? korang gak sebab tak dapat baca n3 terbaru aku wakakak

Tapi sebab kawan2 kan aku pun gegehkan ler g gak... apa pun malam tue aku dapat taklimat free2 jer dari sorang mamat nie wakakak yang pergi tue taw ler saper kan wakaka apa pun memang betul katanya cuma aku jer yang macam nak membetah laie wakakak sampaikan aku sesat jalan... punyer ler nak mendengar syarahan wakakaka elok2 leh ikut jalan pendek jadi panjang wakaka (awat panjang laie nie wakakak dia datang opis aku arie nie wakakaka namo jeles wakakaka)

Oleh kerana aku kira baru laie join dak2 nie aku lebih suka mengambil sikap mendengar dari bersuara. Paling ligat bersuara saper laie si umi ler wakakak aku dah terpikir kalau dak2 nie bergabung ngan dak2 aku sah2 gempa bumi ler msia wakakaka

Lepas lepak kedai umi (makan free nyer pasai wakakaka kemain keji memasing wakaka) plan nak lepak kat tempat GENG JAHILIAH ROSAK AKHLAK YANG BERJIWA HANCING wakakak siba baek tak jadi sebab depa kata cam jauh. Last2 kata sepakat di ambil lepak kat Cyberjaya wakakak

Aku dah gelak dah nengok dak2 nie... dalam ati dah mengumpat dah.. masak dak2 nie ikut kepala umi wakaka minah tue bukan kira org keje ker tak esoknyer wkaka

Lepak kat situ sampai jam 2 pagi sah2 kena halau ngan police marin wakaka siap suluh laie wakakak. Sembang2 sat kat Jambatan Tamparuli (wahhh kemain jauh laie wakakak) Joe cakap nak balik sebab dia ada meeting awal pagi. Aku rasa kalau mamat tue tak cakap nak balik sah2 ler sampai pagi dok melepak. Aku plak 3 arie ler tak tdo wakaka...

Masa balik aku follow kroll sebab aku dah serik kuar dari Cyberjaya aku sesat nak cari jalan kuar sampai 3 jam aku dalam tue wakakak kemain puaka laie tempat tue... rasa cam nak bom kan jer Cyberjaya tue wakaka. Kete aku, kete kroll ngan Kelisa kami sama arah. Aku dah ngantuk si kroll plak leh pakat bawak kete cam nak menikmati angin malam adoaiii sekali aku nengok ak kelisa tue cam best jer bawak laju kan so aku pun cucuk arr angin ... sempat gak ler aku main ngan kelisa tue wakaka sampi simpang serdang ngan kajang baru kami berpisah wakakak ilang ler ngantuk aku sikit pastue aku maen plak ngan kroll wakaka tapi ngan kroll aku tak rasa tercabar arr wakakak agak puaka ayat aku tuk ang kroll wakakaka

Apa pun dak2 ni sumer oklah... malam tadi aku sajer jer jadi wanita melayu terakhir wakaka maklum ler dak baru wakakak (baru waklu umi dah kasi aku icon bersama wakakaka) cam lahanet!!!!

7 comments:

b-boy said...

aktiviti bese adalh mem'blog'..?
Bukan p bertapa ilmu NIYANG MEREPEK kat BOK MIAH ke..?wakakakak

p/s: berapa banyak 'wakakaka' dalam satu n3 nie..? hik3.. kalu betul tuntut kat WAKAKAKA GURL.. a.k.a sis QILA.. lalalala

(berlalu sambil makan lolipop)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

ilmu NIYANG MEREPEK kat BOK MIAH 2 aku guna bila aku rasa cam nak santau ko jer boy wakakak

wakakaka gurl wakakak siot leh plak aku dapat gelaran tue wakaka

(tepok molot boy yang tika tue sedang makan lolipop pastue galk jaat wakaka)

MaS-HaNa said...

wey qie masa ko karok ni si jawa ada tak.... semalam dia masuk room dia kata dia lepak ngan kau ngan umie ...

rizz said...

kemen kann kua mlm lg..len x pick aku.nk join sama.. hahah!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

jawa ada wakakak ngan dia le aku race wakakak

leh jer rizz aku risau ang jer tak leh nak follow xtvt aku wakaka coz kami nie men blasah dan tak kenal masa dan arie wkakak apa pun aku kena uji ang dulu arr nengok kebal ker tak wakaka

aku nie dah ler susah nak bawak org join xtvt jenayah aku muskil aku ngan niat rizz ni wakakaka

hezesuze said...

nak follow jugak...nak jugak...kikikiki

mummYaeesh said...

woit makcik...awat hg nye shoutbox tu??tak berfungsi ke hape??
anyway..aku rasa mcm ada jek n3 hg yg ditarik balik...betul tak??
sbb aku tak dpt lagi ko nye reply komen aku kat n3 tu!woohoo..