Thursday, March 12, 2009

MaTaKu RaBaK GaRa2 TaK TdO SeMaLaMaN...

Sebenarnyer arie nie aku pergi kerja dalam keadaan mengantuk yang amat... per taknyer seharian tak tdo laie nie... sumernyer gara2 dok berkarok kat jalan imbi semalam ngan dak2 selangor 2.
Semalam aku balik Kajang dalam jam 3 lebih kononnyer nak follow Farah dok nengok abah dia kat IJN wad CCU (masalah jantung) aku sampai2 jer nengok umah dah kosong adoaiii terlepas aku laie... yang aku pun satu awat ler pendek akal sangat... apsal ler ku tak sms dia tadi gtaw nak follow... adoaiii masa nie ler aku terasa cam nak hantuk jer pala rhudy wakakak wahhh rhudy plak jadi mangsa kali nie wakakak
ang kat mana? ang dah p spital ker? aku ingat nak follow ang tadi...
aku kat umah pak cik aku ler... aku tak p arie nie.. aku demam ler nadia... alahai wakakak aku dah bantai gelak .. bukan gelak sebab dia demam... ayat dia aku demam ler nadia wakakak cam ngadu ler tue wakakaka
ang wat per kat umah pak cik ang? ang balik kul brapa?
aku jaga si kembar nie... ayah ngan mak depa ada hal... pening kepala aku dak nie... ada gak aku ikat nie kang
oitt sabar...anak orang tue wakakak ang bawka ler balik sini... brapa umur? kalu kecik laie aku nak arr wakak kalau dah besar panjang (aikk awat aku type perkataan nie??? adoaiii wakakak nie sumer suzey nyer pasai ler nie wakakak tak pasai2 kena laie) ang letak jer ler kat umah tue wkakaka
tadika dak kembar nie..
ok.. ok.. apa2 hal ang roger aku key... agak2 tak larat nak drive roger... kang ang ke mana kete ke mana plak...
mulut puaka ang....
Ngah aku baring2 atas tilam empuk aku tetiba jer umi roger...
oittt setan!! mana? (cis!!! mangkuk mana dok menyetan aku nie??? agak puaka nyer perkataan wakakak)
oittt mak setan apa kes??? (amik ang waakak jangan di ajak berpuaka ngan aku wakakaka)
ko kat mana arrr setan? (berasap sungguh!!! wakakak)
setan baru balik operation tuan wakakak umah ler mana laie wakakaka
karok jom... malam nie jam 9 kat jalan imbi
okey gak setan dah sanggap nie wakakak
ko memang wakakak oitt jalan imbi kat mana?
alahai... haruskan aku mangkuk kan jer ko nie? sendiri ajak org g karok, sendiri tak taw jalan wakakak memang mangkuk jamban tul ler wakakak tue kompom kat room ler tue
budak2 nie tanya, aku tak taw nak jawab wakakak aku kat room selangor nie wakaka
cakap jer kat lubang kubur wakakak kita tengok saper bran nak join wakakak kat depan berjaya times square ler mana laie wakkak kalau depa tak taw, suh gantung diri ler wakakak (wahhh!!! kemain aku wakakak baru taw tempat kat kl tue kemain riak laie wakakak KLCC pun wa tak pernah jejak weiii wakakak kompom rizz tepuk tangan ler tue coz aku wat pengakuan kat blog ni wakakaka)
Malam lepas siap ala kadar aku pun shoot ke imbi... sampai2 depa cakap bilik 15 (wahhh cam nak cari bilik per jer gaya wakakak) sampai2 nengok umi, grandma, apak, dan 2 orang mamat mana tah dah ada situ. Sah2 aku tak kenai umat nie sat g wakakak per tak nyer aku masuk selangor pun tinggaikan cop mohor jer wakakak yang peliknyer sumer kenai aku wakakak aku jer tak kenai depa wakaka sampaikan apul suh aku terjun lombong wakakak (bukan nak riak arr tapi terpaksa riak sebab kenyataan wakakak masa nie ler terasa sangat cam artis wakakak)
Yang ada malam tadi remy, kawan dia, fifi, nais, 2 mamat (aku tak taw nama) kroll, 2 minah (aku tak taw nama) apul. Yang aku taw ada 11 orang malam tadi wakakak yang kompom ada orang mamat arab umi bawak wakakak sah2 cam ayam ngan itik dok bersembang wakaka aku ngan grandma dah bantai gelak kaw2nyer sib baek ada sorang mamat tue reti cakap arab... dah pakat sembang guna bahasa arab wakkak lantak p ler asaikan aku bahan ang, ang tak paham wakakakak keji aku wakakaka
Balik jam 3 pagi terus mandi2 pastue landing terus atas katil. Dok pusing2 kiri kanan terlentang dan segala bagai gaya aku wat siap kuak lentang, kuak dada langsung tak leh nak tdo!!! adoaiiii... mata degil tul ler.... nie yang aku nyampah nie!!!!
Nengok jam dah kul 6.30 adoaiiii aku tak tdo laie nie!!! terus aku capai hp...
Fara... ang cakap kat pah bedah aku half day arr... ang cakap aku dari melaka rasa tak sempat nak masuk opis pagi nie (wakakakak kencing tepat mengenai sasaran sungguh wakakaka bukan cam boy ngan pojie kencing bercabang wakakak)
Pusing2 mata tetap tak leh lelap... adoaiiii!!! last2 ku bangun capai tuala dan terus mandi2... siap pakai sumer terus shoot ke opis... sudahnyer aku keje ler arie ni ngan mata rabak wakakak

9 comments:

joey said...

aiyoh....motif melalak di hari yang barakah maulidur rasul?

bukan sepatutnya gi marhaban kat dataran merdeka kah...opssss........larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

b-boy said...

seeloknya marhaban.. (sambil pegang tasbih)...

hezesuze said...

tu arr psal...melalak jam x hingat..

bak kate anak aku "padan muke"...wkawakwakwak

rizz said...

mlm t aku bce as usual...entry pnjag sgt.keke scrool je
-sekian-

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

kemain caker laie memasing dapat bahan aku wakakak pantang aku letak senjata pantas angpa dok sambar yek wakakaka bertubi2 dok tembak aku yek wakakak aku dah kata aku nie budak dak baek pun wakakaka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

oittt tue namanyer kelas vokal wakakaka kalau sore tak mantap cam ner nak marhaban kat dataran wakakak adoaiii putus fius aku dok memain wakakak tunjal ala2 manja kat kepala sendiri wkakaka ni kalau mak aku taw maunyer 1 kampung dok hambat aku wakakak

tetiba boy tak kuarkan ayat puaka niyang rapik dia wakakak

heze tak kan ang baca n3 nie kat anak2 ang kot wakakak putus fius anak ang kang jangan salahkan aku plak wakakaka

rizz... kelekuk kat pala ang slalu taw cam tue wkakakak kang dok sms aku kata n3 dia kemain banyak dari aku wakakak padahal n3 selepas 5.30 tak di kira dan n3 yang di masukkan time cuti tak di kira wakakakak jaat aku wakakakak keji!!! ang rizzzz

b-boy said...

-hanya mendiamkan diri- (tasbih kat tangan ada lagi)...

-betul2 boy xbaca pun trus g komen sebab dah ada org komen.. malam ni baru baca.. wakakakaka..-

rizz said...

hahaha dh bce kemen eh dok karok kat imbi.keke cm best jeee.waah!:p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

kemain caker laie ang yek boy tak baca dok komen wakakak harus ku simbahkan ajer asid kat blog ang ni wakakaka

rizz jangan jeles next time aku roger ang kalau aku rasa cam nak horey2 yek wakakak risau ang jer x leh nk follow aku jer kang ada plak kata aku ngajau ang.. tunjukkan ang ke jalan jahanam wakakak sendiri buat sendiri tanggung arr weiii wakakak