Tuesday, March 17, 2009

JaTuH KuSi GaK aKu NgaN MaMaT DaNCeR...

Sabtu lepas aku ada g satu tempat nie kat area KL dan wat pertama kalinyer aku lalu depan Pavillion wakakka nampak jer Pavillion nie aku terus tingat kat rizz wakaka
Aku lepak arr satu tempat nie pergh!!! aku nengok satu show nie... memang best beb... show kaum pondan. Pergh!!! jeles aku weiiii... apa pun aku respek depa nie... dalam bab penjagaan kulit dan badan memang clust depa nie... aku sendiri kalah wakaka
Cantik!!! Jelita!!! superb!!! mantap!!! gebu!!! geram!!! sumer ada wakaka sampaikan aku leh teradmire ngan sorang dancer nie... (tak salah key!!!) pendek kata aku enjoy giler malam tue wakaka memang mengasyikan beb...
Sporting giler depa... memang diva sungguh!!! apa pun aku sedikit terkilan arr ngan pandangan segelintir masyarakat terhadap golongan sebegini. Tanpa malu dan segan mengherdik dan menghina mereka. Korunk dok hina dok kutuk tapi korunk tue baek sangat ker? ada ker mereka2 nie kacau korunk??? tue yg aku pelik tue... apa pun aku tegaskan di sini aku suka berkawan ngan mereka2 nie sumer wakakak korunk nak kutuk aku??? di persilakan wakaka aku tadah ngan lubang kubur laie ni wakakak
Bila dah rapat dengan mereka nie aku leh rasakan keikhlasan mereka dalam menjalinkan hubungan... depa nyer carring tue lain macam arr pastue depa ni kebanyakkan tulus dan terus terang dalam percakapan... kalau mereka tak suka depa akan cakap direct jer... ayat yang di gunakan kompom arr puaka niyang rapik dan longkang wakaka lagi elok kawan ngan depa nie dari dapat kawan yang tikam belakang wakaka depan kita kemain baek laie... dok belai2 hamster (apahal lak hamster boy terlepas nie wakaka) tapi belakang kita pergh!!! kemain lahanet laie...
Erti kata laen depa lebih menjaga hubungan persahabatan... huh!!! antara laki, pompuan dan pondan aku lebih suka kawan ngan laki dan pondan berbanding ngan pompuan. Wahhhh kemain laie statement aku ni waakaka dulik arr... aku nyer suka arr... bengang??? anpa nampak tak ada tanda 'X' kaler merah kat atas sebelah kanan tue?? apa kata ang tekan jer 'X' tue tak der saper nak marah wakaka.
Kalau nak di ikutkan aku lebih banyak kawan laki berbanding ngan pompuan. Pernah ler ada satu kes (satu ker? wakaka) aku kawan ngan sorang pompuan nie kemain lama laie last2 aku di tikamnyer tang montot wakaka cam lahanet tul... padan ngan muka aku... org dok cakap aku dok cakap... tak nak dengar hah!!! skrg amek obat wakakak... sebenarnya nie dah kali ke 3 aku terkena tapi ngapa ler aku nie baek sangat!! kewak tul... jadi baek pun kena... jahat laie arr wakakak harus aku jadi pembunuh bersiri pun ok gak wakakak
Tapi aku taw tak sumer pompuan pangai cam tue kan... tue arr kita kena pandai memilih kawan tapi dalam kes aku nie kira aku sengaja nak cari penyakit wakaka... selama nie dah ramai dok cakap pasai mangkuk nie tapi aku plak jenis cepat kesian tue yg aku still laie bersama ngan mangkuk nie... tapi sekarang tidak laie wakakak argh!!! malas aku nak ingat mangkuk tue laie!!!
Apa yang aku nak share ngan korunk nie adalah pasal dancer laki tue wakakak pergh!!! encem siot wakakak aku duduk bebetul depan stage.. sekali mamat tue leh plak dance depan aku pastue dah tentu ler mamat tue jadi sasaran mata keranjang aku nie wakakak (wahhh pengakuan tu wakakak) sepanjang masa aku asyik nengok jer mamat tue... sempat gak ler aku sms rizz gtaw wakakak sorry beb mamat ni wa nyer kay walaupun x dapat wakakak
Badan dia tegap (polok kompom best wakakak tak lepas wakakak) pastue senyuman dia pergh!!! memikat... (cair beb) pergerakkan badan dia wat aku jatuh kusi arr wakaka (tapi idak ler jatuh wakakak) banyak kali gak ler kami bertentangan mata sebab dah aku berdepan ngan dia dan plak aku nyer mata nie dah tak leh nak nengok orang laen dah wakaka harus usha dia sepanjang masa lew wakakaka pastue ada ler satu inciden tue... agaknyer dia pasan kot aku asyik pandang dia... ada 1 song tue dia dance bebetui sepanjang masa dok pakat nengok aku wahhhh... mula ler aku tak senang duduk. Gelisah alah resah aku di buatnyer wakakak memang nampak sangat dia pandang aku bila tang pusing muka dia dan badan dia memang sengaja amik posisi dekat ngan aku adoaiii... malu weiiii wakakak tapi aku tak der ler nak mengalah kan wakakak orang kata dah alang2 apa laie sauk arr wakakak
Bila dia pandang aku .. aku pun balas ler balik wakak sekali dia senyum!!! adoaiiii!! (aku leh rasakan perasaan akak senduk wakkaa) jatuh gak ler rahang aku wakaka tapi rahang aku jatuh comei jer arr wakakak kaber... kaber...
Bila time break dia tukar baju pastue leh duduk depan meja aku...dia lepak ngan kawan dia yang mai... posisi kusi dia memang berdepan ngan aku... adoaiiii rezeki... rezeki... sib baek aku bukan pompuan kabret wakaka kalau idak kompom aku yang p kat dia sambil nari2 laie wakakak
Dalam pada aku curik2 pandang dia... mata aku ngan pantas scan dia dok bercakap tapi mata dok pandang aku... aikkk!!! balas dendam nampak wakakak aku masa tue dah berpeluh 1 badan dah wakakak (walaupun abis 1 botol perfume aku sembur wakaka)
Paling best (yang biasa membuatkan jantung aku berada di tangan dia pastu di ramas2 wakakka cam lahanet jer ayat aku nie wakakak) bila dia pandang aku lama... pastue aku nie dah tentu mata tertumpu kat dia jer... lama dia pandang... dah terasa cam men lawan mata plak wakaka (tingat masa kecik2 lawan mata saper kelip mata dulu kira kalah wakaka) .... senyum??? tetiba dia senyum?? betul ker bibir tue tersenyum??? korunk taw tak aku punyer ler nak kompom betui ker dia senyum kat aku masa tue... sampaikan aku kecik2kan ler mata aku nak pastikan wakakaka sekali dia tunjuk aku... aku ker?!!!
Aku memang dah taw dia tunjuk aku... tapi wat2 pandang belakang (per jadahnyer pandang belakang dah terang2 aku duduk bebetui kat dinding wakakak kaber tak menjadi wakaka) pastu aku pandang dia, dia tunjuk laie aku... aku pandang kanan... pastu pandang laie dia... dia tunjuk aku laie sambil gelak dan geleng kepala... aku nampak bibir dia cakap nakal!!! wahhhh adakah dia sedang goda aku??? ataw aku goda dia nie??? wakakak perut aku dah kecut kembang dah nie wakakak aku naikkan kening aku (kononnyer kasi isyarat ngapa?) dia tunjuk aku laie... kali nie aku pandang kiri... aku pandang dia... kali ni dia geram kot kat aku dia bangun!!! wahhhh!!! aku dah cuak!!!
Wahhhh dia menuju kat aku??? betui ker nie???? dia senyum... datang ngan penuh bersahaja dan bergaya laie wakakka aku dah telan air liur 10 kali dalam masa 1 saat dah nie wakakak sekali dia tarik kusi kat sebelah aku... alamak!!!! aku tetap menten senyum. Sekali dia datang dok sebelah aku sambil hulurkan tangan... pergh!!! mengigil aku sambut tangan dia wakakak
Hai... nama i lan (wahhhh bestnyer sore wakakaka) nama u per?
I'm Dya (wahhhh time nie plak kuar nama manja wakakak) aku dah malu2 kucing dah time tue wakaka
Selalu ker datang sini? tak pernah pun nampak u sebelum nie...
Awat ler dia tak cakap... muka u nie familiar arr... i cam pernah nampak u... kompom aku jawab ah'ha... i ler yang selalu muncul dalam mimpi2 indah u wakakaka yang pasti time ujan jer i akan muncul dalam mimpi u wakakak keji!!!
First time datang sini... member ajak temankan... best jugak yek.. tak sangka plak ada show malam ni...
kat sini memang ada show arie ****, **** dan **** (kang aku cakap kompom korunk nak mai... melepas ler aku wakakak keji!!!)
owh... aku dah blank dah... tak taw nak cakap per... yer arr dah arr ada live band dah tentu cakap mulut dia kat tinge aku kan.... ada ketikanyer aku sajer jer dekatkan tinge aku kena kat bibir dia bila bercakap wakakak jaat aku!!! keji!!!
ngapa u tengok i tadi? masa i ngah dance? jatuh rahang aku... kemain bran laie dia tanya aku... aku pandang ler muka dia... senyum jer mamat ni..
u nie ngah cuba goda i ker nie?? u jangan ler asyik senyum pandang i ....kang i jatuh kusi nie kang wakakak (aku idak ler gelak wakakak kang kompom kena rejek wakaka)
kalau u jatuh kusi, dah tentu i sambut u... angway bukan u ker yang cuba goda i??? (humang aiii terkena aku wakakka masa nie dok bayangkan dalam pelukkan dia wakakak) u tak jawab pun soklan i... (cis!! potong tul)
Tarik nafas panjang2... pandang dia... brankan diri wei... sebab i suka tengok u...
ngapa? kemain pantas laie tanya...
suka
suka per
suka u .. hah!!! amek ko wakakak dok tanya soklan laie wakaka
suka i??? dia dah senyum2
suka nengok u dance ... smart (wahhh aku kena kaber balik beb... aku dah rasa cam pakai blusher dah nie... wat muka x der perasaan balik wakaka)
loh... i ingatkan u suka kan i... suka tengok i dance jer rupanyer... kecewa i...
Wahhh dia bantai gelak... aku dah tersipu2 malu dah wakakak rasa nak sorok jer muka kat dada dia (weiii x der tempat laen ker nak landing??? wakakak putus fius tul wakaka)
Pastu kami sembang cam biasa...
i nak g tukar baju lepas nie our turn... u balik kul brapa???
not sure... y??
tunggu i leh???
x leh janji laa... coz i datang ngan fren...
give me ur no...
Wahhh pucuk di cipta ulam mendatang wakakak masa tue aku rasa cam nak lompat jer wakakak aku pun bagi ler... sekali dia wat miss call kat no aku ...
tue no i... u save key... nanti leh kita kuar...
insya'allah... (kejadahnyer alim ayat aku dalam tue wakakak)
see u after this... (tepuk bahu aku then rapatkan muka kat tinge) jangan kasi org duduk kat kusi nie taw... i tak puas berbual ngan u lagi nie
aku angguk jer sambil tersenyum...
Pastu aku nengok ler depa nyer show... nakal gak dia nie dok dance pandang aku sempat2 laie kenyit mata wakakka sib baek tak jatuh wakkaka
Sebelum balik sempat gak ler kami jumpa sembang2 kejap pastue aku terus balik... masa balik harus dapat sesuatu wakakak (rizz kompom suka wakakak)
Alhamdulillah bertambah laie sorang kawan aku wakakaka

8 comments:

FiQ OnLinE said...

ko tak jatuh kusi dengan aku juga ke??

hezesuze said...

fuyooo...ade jugak org nak ngorat ko ek Qlah...

kire iman da x kuatla nie ek...hehee

pepun enjoy bekawan okey...btul3 baik kwn ngan lelaki @ pondan atau seangkatan dgnnnye dri pmpuan...

aku ade pengalaman camtuh la Qlah..

b-boy said...

terkesima lagi.. erkkk

diary, fara said...

eleh...
nak gelak aku baca ayat 'malu2' ko tu.
chet!!!

rizz said...

hahah bravooo kemen nk ngorat lg kan ko qilah kan!!! mmat stripes kah? larikkkkkkkkkkkkkk hahahah

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

fiq : meh arr torai tengok aku jatuh kusi ker tak wakaka

heze : kuat ler tue iman aku kalau idak dah tentu aku terkam dulu wakaka

boy : jgn jeles wakakak

fara : harus beb!! encem banget wakakka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz.. aku taw ang jeles kan :-" yer arr kan ang minta aku snap pic mamat tu wakakaka

FiQ OnLinE said...

Kemari kamu semua masuk website FIQ ONLINE! Mari Undi 50 blogger terpilih dalam pertandingan BLOG!


FIQ ONLINE
http://www.fiq-life.blogspot.com