Monday, March 16, 2009

k3RiNduaN...

rindunyer kat pu3...

ada org kata pu3 nie anak aku... pergh!!! kalaulah jadi anak aku kan best...


Arie nie aku kerja cam biasa... 2 3 malam nie aku cam teringatkan reen dan baby dia... rindu lah kat pu3... aku dah tak der no phone reen kalau tak sanggup aku gegeh drive jumpa depa... argh... rindunyer kat pu3....

Ada orang cakap baby tue muka cam aku hehehehe rindunyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

6 comments:

rizz said...

ececehh tetapss kan nak dokong2 ank buah tu.anak ang bile lak? larikkkkkkkkkk ehhehe

hezesuze said...

aik pesal wajah atas nampak cute...bile lam n3 ni nampakla chuby gitew....

tol kate rizz...ble plak nak dokong anak sndiri????

camneh nak dokong anak sndiri rizz...sedangkan org nak ngorat pun kene dipancitkan tayar..wakwakwak harusss lariiiiiiiiiiiiiii

MaS-HaNa said...

semalam reen ada masuk room kejap lah qie... kejap je dia masuk pastu dia kuar...

b-boy said...

sokong2 kata abg RIZZ.. kalu sis QILA ada anak.. xde le die meracau-racau kat merata tempat kan.. ala-ala meroyan gtew.. ekekekeke.. (xnak larikkkk)

-Ada orang cakap baby tue muka cam aku hehehehe-

isy2 terdengar baby tu.. terbantut tumbesaran die.. wakakakaka.. larikkk!!!

[-suziey-] said...

ehem ehem..ade bakat tuh..ape laie..cptla buat anak sdiri..ekeke:D

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

aku dah agak kalau masukkan pic2 tue kompom makhluk2 tuhan nie ler yg paling pantas mengomen wakakaka

4 ur info pic tue dia ambil 3 tahun yg lalu masa tue ada gath chatters2

rizz : dah org dok sibuk kata baby tue cam muka aku... aku pun apa laie pose arr wakakak tapi ada ker?

heze : wakakak di pancitkan yek wakakak sat laie biler free aku masukkan n3 pasai razif plak wakakak

hana : aku rindukan depa arr :(

boy : choi..puaka sungguh ang wakakak

suziey : oiiitt ingat senang ker? silap2 hb ku mlm pertam tdo bilik adik aku agaknyer wakakak tah2 x tdo langsung wakakak