Monday, March 16, 2009

KaRoK NgaN DaK2 SeLaNG0r...

Ahad yang lalu kami telah mengadakan xtvt berkaraoke bersama dengan semua dak2 selangor (pergh!! ngapa plak semenjak 2 menjak nie aku cam rajin plak nak menjoinkan diri ngan dak2 Selangor nie wakakak) bertempat di ktv jalan imbi, kami selamat sampai.

Yang ada mlm tue, aku, gma, apool, akutak encem, wanna, fifi, naes, dayang,kopi, itek, bro alias, dan beberapa orang laie yang aku tak berapa nak ingat nama wakaka.

Sorry guys, tak leh lama sebab esok keje wakakak so aku ngan ma terus berambus wakka. Apa pun karok kali aku rasa tak happy... jem otak aku... sumpah len kali kalau cam nie ler pangai... malas dah aku nak g.

Sama jer ler ko ngan bangkai... dok cakap orang ko pun sama... huh!!!!!!

5 comments:

mummYaeesh said...

sedap sgt ke sore ko qla...asyik karok jek!

hezesuze said...

iyolah...sedap ke suara ko ek...jom arr joint karok ngan aku ni haa...

rizz said...

kemen nk bngkai g..sedap ke sore?..haha larikkkkkkkk 100meter

b-boy said...

(pergh!! ngapa plak semenjak 2 menjak nie aku cam rajin plak nak menjoinkan diri ngan dak2 Selangor nie wakakak)

-jenis xsedar diri.. wakakakaka

larikkkkk!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

sedappppppppppp hingga menjilat ibu jari kaki wakakak bersyukur ngan anugerah Allah heheheh

agak puaka korang sumer wakakak haruskah aku santau korang??? wakakaka