Monday, March 16, 2009

Bl0Gg3R RhUdY S3NgaL : aM3K 0BaT!!!

Ari nie seperti biasa aku wat serangan hendap pada blog rakan2 dan tetiba jer aku ternampak satu blog dok baekkkk punya (kena wat cam dafi keyyy baru paham apa yang aku cuba sampaikan wakakak) mengata aku dan menyelitkan nama aku dalam n3 dia wakaka wahhhhh nie laen macam jer... nampak sangat nak lancarkan serangan tapi seperti biasa aku nie hati kering so dengan slumbernyer aku balas serangan sambil makan kuaci wakaka.

Blog saper??? buat masa nie ada 2 orang yg aku wat khas n3 pasai dia iaitu Rizz Kendu (kendu ker??? rizz ang jgn senyum gatai key!!! control... control wakakak) ngan Boy Boboi wakakak sekarang tiba giliran si Rhudy Sengal wakakaka

Dah ler dok rembat pic comei aku wakakak nie dia dok wat n3 pasai aku wakakak tapi cam best jer n3 dia wakakak (gelak guling2)

n3 dari Rhuddy

Entah kenapa hari ni aku rasa hormon badan aku berubah lak..rasa lain mcm jerrr aku rasa kadang-kadang macam nak menggatal...kadang-kadang rasa mcm nak marah dan kadang-kadang aku rasa macam nak ketawa hahahaahhaha mungkin sebab aku terpaksa berjaga-jaga dengan serangan puaka Qiella atau serangan sunyi sepi si Boy adussssssssss..tapi apa pun perancangan serangan balas harus dibuat........heehhheh tapi yg paling aku tak puas bila baca blog Qiella...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dia nok jumpe Rizz lak dah hahahah.....pastu aku ni dia tak nok jumpe ker?? takut aku serang ngan taik kucing lagi hahahahaha...takut busuk lagi??? huhuhu...Rizz ko jumpa dia baik-baik tuuuu taik kucing selebet lagi atas tudung dia hahahaha......dengan mulut puaka Qiella aku rasa si Rizz harus bersiap sedia dengan penutup ebsi agar lendir-lendir di telinga Rizz takkan terkeluar dek mulut puaka Qiella hahahahaha (ala-ala macam Pompuan yg buat kung fu suara singa dalam cite Kung Fu Hustle) wakakakka gelak seketttttttttttttttt Dah cukup aku ngumpat Qiella hahahahah....Boy jgn lupa sokong abg tau hehehehe.....

tapikan aku rasa laaa kalau si Qiella yg keje dekat tempat aku mau dia pulun semua hehehhe.......ntah kenapa aaa sejak dua menjak ni aku asyik nk klik link blog si Qiella jerkk.....ko mandram aku kaaa Qiella heheeh...

Aku gelak guling2 kat opis bila baca n3 nie wakaka... rizz!!! ang nengok... ni ler salah sorang yg dok jeles kita wat blind date wakakak tue baru nawaitu jer... lom laie jadi kenyataan wkakak aku rasa kalau kita jadi jumpa kompom ramai muntah berdarah setahun wakakak paling puaka laie kalau kita snap pic then masing2 letak kat blog wakakak kompom esok kuar tv ngan paper "Bloger di temui mati gantung diri secara berjemaah" wakakak keji!!!!

terpaksa berjaga-jaga dengan serangan puaka Qiella
kira ngaku gak ler serangan aku berpuaka wakakak dan pengakuan agak jujur dan ikhlas (walaupun ang x nyatakan secara berdepan ngan aku, aku tetap hargainya wakakak) yang selama nie ang sememangnya amat berjaga2 dengan serangan aku wakakaka

tak puas bila baca blog Qiella, dia nok jumpe Rizz
adoaiiii jeles ker??? wakakak salah sorang yg concern pasai kita nie rizz wakakak (tetiba jer terasa glamer wakakak) korunk taw x aku ngan dak rizz nie bagaikan serigala (rizz) ngan serigala jadian (aku ler tue wakakak up sikit wakakak) pantang berjumpa pasti ada jer ler yang tak kena. Tue baru dalam blog... kalau face 2 face , kalau x rizz terdiam aku yg kelu wakakak tapi mustahil aku nak kelu apa class uols wakaka

aku ni dia tak nok jumpe ker??
loh!!! rupanya nak jugak wakakaka adoaiii tersimpul mati usus aku wakakak sib baek urat kentut ok laie wakakak. Wokeh leh jer kalau ang nak jumpa aku tapi make sure ang kebal dari segi mental dan fizikal serta zahir dan batin wakakaka

mulut puaka Qiella aku rasa si Rizz harus bersiap sedia
jawab rizz!! ang dah bersedia ker? wakakaka

penutup ebsi
penutup per tue?? wakakak aku dah gelak guling2 dah nie wakakak ebsi apa tue??? wakakakak tue ler nak bahan aku tup2 kan dah gagal wakakak aku nie ada dolat... asal org nak bahan aku jer kompom diri sendiri kena gelak wakakak sat... sat.... nak sambung gelak wakakaka

(ala-ala macam Pompuan yg buat kung fu suara singa dalam cite Kung Fu Hustle)
walaupun aku tak nengok tapi aku berbangga gak ler wakakaka

Boy jgn lupa sokong abg tau
adoaiii laie terburai perut aku gelak wakakak minta tolong kat budak kecik!!! nampak nau tak kebal wakakaka tak der yang laie besau ker rhuddy??? wakakaka minta backup wakakakaka sat2 nak jahit balik perut yg terburai nie wakakaka (sambil pegang jarum dan benang dok jahit sendiri perut sambil gelak2 kecil wkakaka)

Qiella yg keje dekat tempat aku
nak jugak suh aku dekat ngan dia wakakak (amek obat wakakaka)

sejak dua menjak ni aku asyik nk klik link blog si Qiella jerkk
apa salahnyer tak nampak org nyer blog pun jadi wakakaka (guling2 dari pintu masuk opis sampai ke bilik bos wakakak) apa pun terima kasih kerna menjadi peminat setia ku wakakak terharu sesangat atas pengakuan ikhlas tue wakakakaka

ko mandram aku kaaa Qiella
bukan mandram aku maen dram jer wkakaka

Adoaiiii senak perut aku dok gelak wakakaka rhudy... rhudy... nak jumpa x der hal... kalau ang nak jumpa aku jer... leh jer tapi mungkin aku akan seret rizz sebab dia rakan blog paling dekat ngan aku wakaka tak pun insya'allah kalau ada kelapangan aku akan wat satu perjumpaan blogger putus fius, weng, sengal, puaka dan sebagainya wakakak kalau jadi lah yer... so doa2kan ler... aku ada plan nak jumpa hana, mimi, rizz ngan boy (lihat n3 boy) insya'allah kalau nak join leh jer... tapi tunggu pada jadual aku dan korang dulu. Selalu sangat aku wat gath chatters tu yang teringin nak wat gath blogger plak wakakak

Rhuddy, nanti ang email aku no phone ang key...insya'allah kalau ada kelapangan leh arr aku wat serangan hendap realiti wakakak (kemain laie aku plak yg nak wat serangan hendap wkakak patutnyer ang ler wat serangan hendap kat aku... nampak nau x gentle or kebal wakaka wakakak psssstttt agak2 ada tak yg terasa wakakaka)

2 comments:

b-boy said...

sis QILA kejis!! hak3.. sume blogger die bahan.. hik3.. pasni mesti giliran si PETANI hang kebun..

lalalala (berlalu sambil makan choki2.. rampas dari dapur sis QILA sbelah lesung batu.. wakakakakaka)

rizz said...

hahahaha tak thn bce entry ni adoyai rhudy jelesh aku nk jupe ang niw akak pe kess.tu bru plan..klu da jupe cner la ek ahha