Monday, March 16, 2009

PeRTeMuaN 2 bL0gG3R YaNg PuTuS FiUs & w3Ng...

Salam bersahaja sambil makan pisang wakakak apa pun pisang salah satu dari buah2an tempatan yang perlu kita sokong (ada kena mengena ker?) laie pun elok tuk pencernaan (hah!! boy, rizz, rhudy dan hana... korang elok makan pisang nie so tak der ler molot ngan jari cam longkang nanti wakakaka)

Ari nie aku pergi kerja cam biasa dan seperti kebiasaan, perkara pertama sekali yang akan aku lakukan adalah dengan bukak blog! pergh!! idup tanpa blog ni cam masak tanpa garam plak wakakak. Bukak blog nengok... pergh!!! kemain banyak laie komen kat bahagian meroyan tu wakakak apa kes beb komen kat situ wakakak. Kemain lagi sorang2 dok bahan pasai lesung wakakak aku sendiri pun dah bantai gelak biler tingat kisah tue yer arr korunk bayangkan ler (pat bayangkan selama 5 minit!! sambil meletakkan tangan di kepala) dah ler cam bagus jer nak basuh baju time malam2 orang dok tdo, aku sibuk ngan mesin basuh wakakak sekali bunyi bagai nak rak yang kuar wakaka kompom orang yg ngah bermimpi tue terus dapat mimpi ngeri wakaka yang ngah ehem... ehem... (apa yek??) kompom terbantut wakakkaak.

Tue citer pasai lesung dan mesin basuh sekarang nie aku nk cerita plak pasai aku nak wat serangan hendap secara realiti nyer ngan dak rizz sengal nie wakakak. Hampeh!! minta map, call bagai nak rak sekali langsung tak jadi!kambeng tul ler!!! dak rizz nie sibuk nak nengok AF (cam ler tak der ulangan) aku plak ngan xtvt rosak akhlak aku wakakak sudahnya 2-2 kambeng (aku masih tak ngaku...) wakakak adoaiii...

Hana siap sms aku laie tanya...
jadi ker ko kuar ngan rizz??
x jadi ler aku kat luar nie... next time..
patut ler rizz bad mood...

Aku dah bantai guling2 dah wakakak eleh... sendiri piyed kata bad mood sebab tak jumpa wakakak alasan tak releven langsung wakaka. Tue ler arie sabtu seharian aku free, bangkai nie plak sibuk nak g jumpa mamat mangkuk jamban tu!! jaga hati kawan konon... waklu arr wakaka menyirap tul aku bila sebut pasai dak aboi tue wakakak (psssttt... hana nie bukan aboi kita taw wakaka) memula plan nak jumpa sabtu pagi. Bayangkan ler 5 arie bekerja, 5 malam berturut2 ada jer xtvt aku, kemain tak yakin laie aku nak bangun pagi wakakka ada ker patut dia ajak jumpa jam 9 pagi wakakak tapi aku cuba gak ler mengigihkan diri bangun pagi wakakak pagi tak ler pagi nau wakakak jam 10.50 pagi baru aku bangun wakkaka.

Dapat sms dari rizz dok cakap dia ada kat CM! per kes p CM semata2 nak pos barang yang caj dia RM 2.50 jer nie? wakakak aku dapat sms dari dia dok cakap pasai p pos barang sampai ke CM nie aku dah tepuk dahi dah wakakak kemain jauh laie... awat tak p antar by hand jer? wakakak pastu aku ingat nak jumpa dia kat umah dia... bukan jauh sangat pun kajang ngan TP tu... sekali member suh mai KL sebab dia nak jumpa sekali dak aboi tue! pastue siap nak bawak aku jumpa aboi laie wakakak! huh!!! laie mau ajak aku jumpa kat KL... dah ler jalan KL tue aku tak taw... KLCC pun aku tak jejak laie weiii wakakak (tue ada ler otak bangkai dok mengutuk aku ler tue!!) laie satu... kalau aku jumpa dak aboi tue sekali ngan ang2 aku ongbak kan kat situ gak wakaka pastu posponed laie... plan lepas AF baru jumpa... sekali aku ada hal plak wakakak laie sekali tertunda wakakak (cam tv plak... siaran tertunda wakakak)

Nie ler padahnyer kalau plan... aku kalau plan kompom tak menjadi nyer wakakk elok men terjah jer wakaka nengok ler cam ner... ang siap sedia jer ler rizz... mana ler taw kot2 arie nie ker aku wat serangan hendap kat ang wakakaka...

So kepada sumer blogger, kesimpulannyer aku ngan rizz masih belum laie bertentangan mata laie wakakak (ayat aku ker tue? wakaka) kami masih lom bersemuka laie... so nantikan episod pertemuan 2 rakan blog yang weng dan putus fius wakakak wahhh cam dalam tv plak wakakak

Tapi... aku pelik arr awat ramai nau cam berminat jer pasai pertemuan aku ngan rizz nie??? taw ler kami sama2 putus fius tapi glamornyer ngalahkan artis wakakak pssttt... rizzz... harus di buat rakaman vdeo nie wakakkaak kompom kayo!!!!

6 comments:

rizz said...

HAHAH PELIK GAK AKU KEMEN SUME NK TNYA BLIND DATE KITE?,.BLIND DATE KE? LARIKKKKKKKKKKK HAHAHAH

joey said...

pening...

wakakaka

b-boy said...

"idup tanpa blog ni cam masak tanpa garam plak wakakak"

-hak3.. reti ke masak...?lariikkk!!1

"laie satu... kalau aku jumpa dak aboi tue sekali ngan ang2 aku ongbak kan kat situ gak"

-peh ada terkuyak-kuyak kain nanti nak ongbak orang..lalalalala

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : tu arr... muskil aku wakak sampai ada yg sms aku tanya jumpa ang ker? wakakak biler aku jawab lom laie dia plak yg frust sangat wakakak tue bukan blind date tue blind bersahaja wkakaka

joey : apa yg pening? kalau pening p minum racun wakakak

boy : mmg aku sajer jer letak "idup tanpa blog ni cam masak tanpa garam plak wakakak" khusus tuk ang wkakak taw ang kompom nyer ghairah nak komen wakakak

[m]i[m]i.i[r][m]a[n] said...

korang kan glamer.... sbb tuh ramai yg follow perkembangan.. hakhakhak nk tgk apa jd bila 2 bloggers yg wenggggg ngedate.. muahahaha

mummYaeesh said...

i've told u before! tp komen aku tu mana ntah terhapus...woohoo!ko la ni padam n3 ek!