Tuesday, March 17, 2009

S3RaNgaN h3NDaP : p3TaNi PLaK MaNGsa aKu...

Tadi aku wat serangan hendap terhadap blogger Petani wakkak (betui kata boy aku akan start bahan petani wakkaak sebenarnya aku sajer jer nak jadikan ianyer kenyataan wakakak)
Aku kan suka wat serangan hendap dok usha2 mana2 lobang yang agak2 aku leh letakkan muncung senjata aku nie. Aku ada lew suh dia letak kan url aku dalam blog dia (kemain paksa laie aku wakaka)
Aku nyer ler ghairah nak cari mana dia dok sumbat aku nyer url cari nyer cari aikkk... tak der!!! wahhh ini boleh mendatangkan marah!! aku semalam laie dah add... scan laie cari Bicara Bersahaja or Sesuciqiellah... aikkk... bebetui tak der... wahh nie kena pakai kanta pembesar nie... terpaksa aku rembat kanta pembesar dak opis aku... scan laie... satu persatu aku scan...
Humang aiii!!! jatuh rahang aku... di letak nama Cik Nazaitul Nadia!!! wakakaka aku dah gelak guling2 dah kat opis nie... kemain laie letak nama betui aku patut lew tak jumpa wakakaka...
Arie nie aku wat serangan hendap pastu nampak ler si rizz nyer blog ada letak makanan si boy plak dah cam hana penuh ngan makanan pergh!!!
Tetiba jer hana dok pm aku... kasi biu cam... semata2 nak kasi aku nengok dia nyer rambut baru... alahai terasa cam nak ongbak jer dia nie ... elok2 rambut tue panjang di potongnyer!! aku nie dah ler pantang nengok org potong rambut mula ler dalam ati dah ada nawaitu nak gunting gak... tahan weiii tahan...
Ngah syok sembang ngan dia... dia lak cakap yang dia masak pari asam pedas adoaiiii meleleh aku kalau bab asam pedas nie adoaiii... kemain laie dia kasi biu masa dia ngah makan adoaiii.. nak jer aku makan computer tue wakakak dah banyak air liur aku telan dia tetap wat slumber jer... ada gak aku boot cam minah nie kang wakakak
Bukak blog mimi ... ayam plak adoaiiii ... korang nie memang nak naikkan nafsu aku ker arie nie???? dah ler arie nie aku tak lunch... (aku lunch up jer wakakak) mangkuk tuk sekor2 dok torai wakaka

10 comments:

rizz said...

kemennn petani mne? aku xknal hahahah

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

kawan si boy lew wakakak

Agus Johns said...

woh nie la Nek Rapik adik beradik Bok Miah? hehehehehe

petani

hezesuze said...

Qlah xpegi lunch coz nak tido katenye....huhuhuhuhu

padan la x follow blog aku ek...sedey tau...hikhikhikhik

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

uiks... agus wakakak caker tul dak boy nie kemain laie di jajanyer nama namja aku tue wakakak

heze aku nak bukak lew nie bz dodolz wakakak

b-boy said...

wakakakaka.. akhirnya PETANI jadik kroni.. ekekekekee

Agus Johns said...

hehehehe
:)

MaS-HaNa said...

qie ko tak yah lunch de.... ko lunch up je.... wakkaakkaka mendinding gak kau ari ni.... wkakakka. mim alip nun cha pa.... wkakakkakak lunch up....

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

caker hana sumer perkataan room ko seret sekali masuk ke dalam nie wakakak aku punyer ler menahan sekali terkuar gak perkataan2 tue wakakak kompom pecah mendula oblongata (ada ker wkakak) dak2 nie wkakak

boy, petani, rhudy, rizz VS qiellah wakakak

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

saper sokong 4 mangkuk tingkat nie bersiap sedialah dengan santau2 aku wakakak akan ku send dengan apa cara sekali pun wakakak