Wednesday, March 18, 2009

JaWaB TaG DaRi MuMmYaSs3H : KeMaiN BraN Lai3 D0K TaG aKu y3K...

Arie nie aku masuk kerja cam biasa pastu bukak database pastu dok adjust mana2 yang perlu sambil masukkan data projek. Tapi rasa cam tak lengkap jer kerja arie nie kalau blog tak bukak wakakak (kompom bankrup company ni wkakak). Bukak blog kecik kan sikit.. so leh ler kaber sikit dari panahan mata2 durjana wkakak.

Sesambil wat keje tue aku dok ler wat serangan hendap terhadap blogger... dalam pada aku dok bukak kecik tue aku bukak blog mummy adoaiiii.. minah tue kena tag wakakaka aku dah sengih2 jaat dah (dalam atie dok kata padan muka ang wakakak) tup2 tang tag 2 person u wanna to tag alahai awat ler nama ku leh sesat!!!

Dalam pada aku ngah wat keje aku pun curik2 jawab tag nie... (tetiba jer terasa cam nak geget jer pipi mummy tue... grrr) sib baek soklan tak mencabar langsung dan pendek jer wkakak

1. What were you doing five years ago?2004
1~terlibat ngan semua perlawanan sukan dalam company
separuh mati aku di paksa men sumer games... apa pun rasa cam best gak sebab di layan cam ratu wakakak
2~buat gath chatters ngan semua dak2 chatters
masa nie ngah giler nak melepak
3~munculnya dak2 MM
banyak xtvt jenayah yang dilakukan bersama dengan dak2 MM
4~berkecimpung dalam bidang fotografer
di paksa rela wakakak apa pun dah rezeki alhamdulillah
5~terlibat dengan dunia perlumbaan
giler!!! satu kerja giler yang pernah aku lakukan apa pun aku mendapat kepuasan!! thanx to abg yusri...

2. What were the 5 things on your to do list today?
1~ kerja
siapkan sistem mangkuk nie... memeningkan kepala sungguh!!! pastu sua kat muka awang buncit... si pah bedah nie ingat senang ker nak wat sistem nie... meh aku suh ko wat plak... asyik nak push jer... aku push ang kang baru taw wakakak
2~memblog ler
masukan n3 dan siapkan semua tag serta membuat serangan hendap terhadap blog dak2 putus fius wakakak siapa??? nengok lew blog saper aku tinggalkan cop mohor wakakak
3~tdo
memandangkan aku nie jarang lunch so, aku membuta jew ler wakakak
4~menghitung masa
biler lew nak 5.30 nie... argh.... lama laie... sanggap nie wakakak
5~ basuh baju
balik umah kang nak basuh baju dan kemas2 bilik walaupun arie2 dah sedia kemas wakakak bilikku syurga ku... tapi kali nie akan ku pastikan lesung takkan masuk dalam mesin basuh wakakak

3. What are 5 snacks that you enjoy?
1~ cekelat cadbury
perh!!! kalau dapat nikmatnyer...
2~ eskrim
eskrim potong yang jenis kacang tue pergh!!! jadi pilihan aku... ottw balik umah kompom aku singgah kedai aci tue rembat sepotong wakakak
3~ kuaci
dah cam hamster plak aku wakakak suka lew boy tue wakak apa pun aku namo kuaci hamster ang tue tak der class wakakak
4~ air eskrim soda
nie kira snacks ker?? bantai jew lew... tapi dah cam ketagih lew plak... pepagi tue lew sarapan aku.. sanggup berenti kat petronas beli walaupun dah lambat masuk opis wakaka
5~ apa laie yek...
entah wakakak yang pasti tekak aku bukancam tekak rizz wakakak high taste budak tue wakakak

4. What are 5 jobs you've had?
alamak!!! kena gtaw gak kew??? jangan ada yg muntah darah kang wakakak tue jgn ada yg nak torai2 wat nawaitu nak maki aku plak wakakaka
1~ kakitangan di company nie
ngada2 nak taw tampo kang!!! tea lady jew... taw arr tak layak kawan ngan korang huhu... ada aku kisah??? wakakak
2~ penggali kubur
kerjaya paling mulia... selalu aku wat time2 tetengah malam lew.. senang sikit nak minta bantuan orang2 kubur wakakak
3~ share partner YM
wakaka kompom ramai dok hantuk pala wakakak aku ada share ngan yahoo weiii wakakak
4~ part time bahan org
wakakak tak yah nak tepuk dahi tue... kalau nak tepuk gak make sure pakai lesung wakaka biar kesan lama sikit wakakak
5~ part time serang hendap blogger (part time ker??) wakakak
wahhh nie kira my new job arr wakakak

5. Tag 5 person and who are they?
1~ fara - seperti biasa pakej kan... wakaka aku taw ang ngah tension ngan keje bertimbun tue sajer nak tambahkan kesemakkan otak ang wakakak
2~ rizz - aku memang pedengki paling kejam... sajer nak menambahkan beban pada otak ang yang berselirat tue wakakak
3~ boy - amek ko puaka batu caves wakakak
4~ petani - mangsa baru... saper suh kompromi ngan boy dan rizz wakakak padan muka!!
5~ rhudy - wakakak caker ang tag aku tak pernah dibuatnyer... terasa nak kepuk pala ang ngan lesung wakakak

Padan muka wkakaka saper tak wat tag aku ni... aku sumpah jadi puaka batu caves wakakak cam ner leh datang batu caves nie?? wakakaka saper leh jawab wkaka???

3 comments:

rizz said...

hahak saje jela uh nk tag aku..sbb dorg da ijoin kroni aku kanzz hahahahk

MaS-HaNa said...

nasib aku tak tersenarai... kalau aku tersenarai aku loading je=))

b-boy said...

hahahaha... mcm ura-ura nak merampas puaka batu caves je sis QILA nie.. ekekekeke... PUAKA dah xcukup kuat latu... wakakakakaka