Wednesday, March 18, 2009

CeLaKaK!! PeNGaKuaN Nie.. aKu KeNa PraNk NgaN BoY aSaM BoY...

mangkuk tandas nyer budak asam boi wakakak

Siot jer... arie nie aku kena prank ngan dak mangkuk tandas patah nie wakaka kemain caker laie... aku ada dapat sms dari no... (nak letak kew tak nak yek??? letak arr sikit... 013.. wahhh aku nak berlaku kejam wakakak 310 wakakaka er... er... ) harus kah???
Assalammualaikum... (11.55 pm)
Kemain penuh laie kasi salam wakakak no nie tak naik!! ati dah berdetik mangkuk mana dok sms aku nie... aku memang malas nak sembang ngan no yg tak di kenali nie wakakak lagipun credit tak der wakakak sib baek...
Aku pun wat deek arr... malas aku nak layan... pastue aku g lew solat zohor (tak kan maghrib kot) naik jer atas.. dok lepak kat tempat Fara sat... tibai nescafe ais dia sikit pastu lepak alik kat tempat aku... Mata dok jeling kat hp... aik... ada surat??? (sms masuk lew tue wakaka) bukak nengok...
Hai... wakakaka gurlz...
Dari no yang sama... jatuh rahang aku!!!! wakaka gurlz???? kompom dari dak2 blog nie... aku ngan pantasnyer dok call rizz... hanya mangkuk nie jew yang ada no aku... saper laie yang nak juai no aku kalau bukan mangkuk nie wakaka
Aku call rizz... adoaiii aku memang tak leh dengar sore dia arr... asal dengar sore dia jer kompom aku tergelak... mangkuk nie plak dok gelak2 dengar sore aku walaupun aku bukannyer wat lawak pun adoaiii dah 2-2 kena sawan gelak...
Aku tanya lew dia ada tak kasi no aku kat saper2... dia cakap ada kat boy... aku tanya lew apa no boy ... rizz kasi aku no maxis dak boy... caker!! lahanet mana lew dok sms aku nie cakap wakakak gurlz...
Aku call no 013-3108*** (mampus lew ang wakaka)
Dialog lebih kurang cam nie lew aku tak ingat wakakak
Hello...
Helllo...
Boleh bercakap ngan en. boy (argh caker!!! time nie plak x taw nama betui dia lupa plak nak cek dulu kat blog dia)
boy mana???
yang duduk kat batu caves...
batu caves mana??? ni kat kedah nie!!! (kemain laie ngan lorat kedah kuar)
arghhh sudah... ni bukan boy yek... ada tak call (silap cakap padahal sms wakaka) kat no 017-323 **** (harus di rahsiakan wakaka)
tak der... tak der...
betui tak der arr...
betui tak der...
kalau betui boy siap naa... (time nie aku plak terkuar lorat utara wakaka siap kasi amaran laie wakakak)
Letak jew phone aku terus call rizz... caker bukan boy... rizz leh plak wat2 tak bersalah tue yang aku geram tue...
Aku dah ada nawaitu nak appear dalam blog no tue... ang nak marah ker apa kew lantak lew... saper suh memain ngan aku... nie pun masa aku ngah masukkan n3 nie... aku dah terasa nak masukkan no tu wakakak...
Terus aku p kat computer aku baru login... (semangat berkobar2 nak masukkan no tue) baru tekan new n3... dah nekad dah nak masukkan no... sebab hanya dak2 blog jew taw aku wakakak gurlz... mana ada org laen taw wakakak... sekali rizz dok pm suh komen kat blog dia...
Terbantut lew aku nak masukkan n3 bukak dulu n3 rizz... sekali mata dengan pantas scan blog boy... aikk... blog boy memang mencurigakan aku.... harus aku bukak dulu wakakak
Pergh!!! bukak jew.... memang naek antu aku wakakak celakak!!!! terkena aku!!! wakakak
Antara blog boy :
lebih-lebih lagi geng futus fius:
1. sis QILA (Ratu Futus Fius)
2. abg RIZZ (Perdana Menteri Futus Fius)
3.sis Mas-Hana.. ala-ala mas aji gtew..wakakaka (merangkap ketua dayang ISTANA Futus Fius)
4.sis MIMI (tukang urut Ratu Fius.. sebab fius dah terbakar.. gelap je.. wakakakkaa)
5.Petani HANG KEBUN (Laksamana Futus Fius.. gtew.. wakakakaka)
Aku baca dah nak tergelak dah nie wakakak.. dia dok komen pasai aku boldkan perkataan bersahaja tue wakakak oitt mangkuk nengok bebetul saper yg wat dulu bersahaja antara ang ngan aku tue wakakak (padahal perkataan bersahaja nie aku dari dari seseorang wakakak yang pasti bukan dak blog wakakka)
Siap ada crown laie wakakak apa pun crown ang tue menyelerakan wakakak
So aku tukar kepada 'Warkah Bujang Pujangga'.. wahhh agak best bila dengar (kompom jadik bahan sis QILA.. lalalala.. xkesah sebab sudah memahami FUTUS FIUS itu sendiri.. xnak larikkkk)
Memang nak bahan lew ni wakakak jiwang gak mangkuk nie wakakak pujangga adoaiii tak leh bla wakakaka
p/s: tadi aku prank sis QILA.. wakakakakaka gile sore xmacam perangai.. wakakakakaka dialog tadi.. 'Kedah..?'.. wakakakakaka <--berita lanjut dari sis QILA AUF WIDERSEHEN..
caker sore tak macam pangai katanyer wakakak sore aku kan puaka wakakak caker n3 aku yang ni tak abis laie boy dah masukkan n3 terbaru wakakak
Caker terstop kejap aku nak wat n3 nie wakakak baca blog boy wakakak senak perut aku baca kemain caker laie ang kan wakakak sampai nak terkencing aku di buat nyer... sat2 brb... nak mendinding sat.... wakakak
Kambek... wahhh dah cam dalam ym plak wakakaka
Apa yang berlaku memang benar berlaka melainkan yang benar sebenar2nyer (nengok lew blog boy malas aku nak type) so kepada semua jangan sesekali mencuba aksi tersebut kalau tak nak kena maki berpanjangan dari aku wakaka
Boy bernasib baek sebab tak kena maki laie... kang kalau kena kompom mati terkejut ang wakakak
Tak tahan tang rumah mayat tue wakakak ang sama lew ngan abg rizz ang tue kuat gelak putus fius sungguh wakakka
Yang pasti sore dia cam budak2 kanak2 ribena wakakak kompom amsih minum ribena wakakak

12 comments:

hezesuze said...

smapai ati boy kenakan ko Qlah...pepun enjoy k...

ni lah dunia ciber & blogging...hehehe

b-boy said...

hahaha.. xde le.. kate berpuaka hebat kan.. BOK MIAH mesti terduduk nie.. tgk anak murid die kena ngan USTAZ BOY.. wakakakaka

p/s: muda laih.. so sore pun mudo la..

rizz said...

wakakkaka aku xthn gelak da bce entry ko ni.yesh3!! syabas boy akhirnya dptt kenakan akk ko ngek ngok ni ahha

Agus Johns said...

gigih betul....2-2 post menda yg sama...
hehehe
:)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

geram nyer pasai x per... x per... boy ngan rizz wat pakatan... x der hal... mlm nie aku jumpa rizz wakakaka

b-boy said...

wakakakaka.. tq2 abg RIZZ.. hek3.. well kena gak kan.. pakatan RAHSIA.. yo yo je hari tu sis QILA kata xkebal kita punya pakatan.. tebukti sudehhh.. kekebalan meruntuhkan puaka sis QILA.. wakakakaka

`S3R4CURlYl4` said...

`wakakakaka..
`sampai ati ek b-boy..
`qiella.. jan kalah... prenk si b-boy tu balik...

b-boy said...

amboi.. adi beradik seguru pakat nak kenakan aku.. wakakakaka xdiheran nyoo...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

aku pasti akan kenakan balik dak asam boi nie... tunggu jew lew... 1 mesia akan kenai ang asam boi wakkak

fizzzy !an said...

wakanebabe terkena dkt qla..hahaha.

tak tahan lepas ni qla kena tukar nick jadi :-


wakakakakakakakakakaka gurlz!


ps penaja : selamat hari raya, minta maaf zahir batin xde yer noks..haha

||| PöJìé PööH ||| said...

Hahahah..
Leh wat Geng Putus Fius pas nih yer Ratu..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

pojie nak join pun leh gak wakakak nanti aku masuk bilik puaka dok wat carta organisasi geng putus fius wakakak nanti aku pikirkan jawatan ang plak wakaka

fizi... wakenabeb jgn sebut arrr...(sambil hantuk pala nie wakakak)