Wednesday, March 18, 2009

JaWaB TaG DaRi Boi KeBoBoi aSaM Boi... CeLaKaK KeMaiN PaNjaNg LaiE...

"b-bOy - bELieVe_o_YoU"
-wARkAh BUjAnG bErSAhAjA-


Tadi aku ngah print data sesambil tunggu sumer data siap di print aku bukak ler blog dak boy keboboi asam boi nie waakaka sekali nengok wahhh dak nie dah wat laman baru lew... siap sapu bersih wakaka guna kaler fav aku laie wakaka kaler biru...
Yang paling penting dia leh plak letak 'WaRKaH BuJaNg BeRsaHaJa' wakakak aku dah gelak guling2 laie... nak jugak sama kan wakakaka
Sekali dalam pada aku dok gelak2 tue tetiba jer dapat taw aku kena tag laie... caker arie nie dah 2 kali aku kena tag arie nie wakakak
So chekidout... wakaka (gelak guling2 laie)
1.How late did you stay up last night and why?
tdo awai giler jam 9.30 malam dah tdo wakakak masa nie rizz baru jer balik dari opis wakakak suka aku dia kena stayup wakakak

2.What's the connection between you and the last person you texted?
kawan tak kan musah plak wakakak tapi idak lew taw dia anggap aku musuh ker apa... ada aku kisah!!! wakakak
3.Have you ever kissed someone whose name started with a E?
tak der... dengan penuh yakin aku menjawabnyer wakakak


4.Have you ever dated someone longer than a year?
ada kot... awat jawapan aku cam tak berapa nak pasti nie wakakak nasib lew nak wat cam ner baru lepas ilang ingatan wakakaka
5.Who was the last person you talked to on the phone?
grandma... bukan nenek aku taw wakaka seseorang yg aku anggap cam akak aku sendiri... nie kalau dia men bangsat ngan aku kompom lepas nie harus aku bunuhkan ajer... malas dah nak pikir hati dan perasaan org laie... last hati dan perasaan aku di hancur lumatkan memang celakak!!!

6.Ever kissed anyone 18 or older?
tak!!! apa ingat senang2 ker nak kiss wkaka!! kecuali keluarga lew... tapi mukan comolot!!! jawapan pernah tapi bukan 18 or older... wakakak ada lew yang jatuh rahang ni kang wakakak caker nak gak kasi soklan cam nie kan wakaka
7.Do you miss anyone?
yer... sob sek.. sob sek.. sambil nengok gambar... sat laie aku kena kutuk lew tue

8.What does your 8th text message say?
tak ingat sebab malam tadi sumer dah delete wakakak

9.Have you held hands with anyone today?
arie nie lom laie arr wakaka awat ada yg nak offer diri ker??? tapi semenjak 2 menjak nie memang ada gak lew nawaitu tue...

10.Do you regret anything?
hmmm....
11.What are you excited about?
biler sesuatu yang menarik minat aku wahhhh

12.Plans for tonight?
pesta buih wakakaka... tue ada lew yang nak join tue wakakak rizz, boy, rhudy, pojie, tani aku senggol awai2 wakaka

13.Seven days from now will you be in a relationship?
kuasa tuhan tiada siapa leh menduga... serah pada yang Maha Berkuasa

14.What are you doing tomorrow?
keje lew...

15.Do you like to cuddle?
hmmmm...

16.What are your plans for the weekend?
lepak umah ma (di paksa rela... sebab ma pancing aku ngan laksa siot jew) pastu g men bowling ma banjer pakai duit dia gak wakakak (ma aku dah gelak guling2 dah nie wakakak)
17.Whats your hair look like today?
tak nampak sebab pakai tudung... bengong!!!

18.What are you doing right now?
menaip kat blog nie ler mangkuk!!!! harus aku tajang jew pembuat soklan nie dan pemberi tag nie wakakak wachaaa!!!! terjelepuk ko kat bawah almari yang sempit siap tak leh kuar laie wakakaka

19.What was the last thing you ate?
apa yek??? tembikai mlm tadi wakaka

20.Ever go camping?
banyak dah... nie pun ada nawaitu nak g gak nie tapi ngan dak2 yang putus fius jer... MM sudah semestinya... walaupun tak berduit tapi alhamdulillah mencukupi...

21.Have you ever lost anything down a toilet?
casing hp .... celakak!!! baru beli... aku pun satu putus fius... per jadahnyer nak tukar casing dalam toilet wakakak sudahnyer aku hanya pandang jew casing tue masuk dalam lubang jamban... tak sanggup aku nak seluk amek wkaka kalau pakai tangan rizz ngan boy aku sanggup jew wakakaka
22.Do you like birds?
burung per??? wakakak tak larik arrr... hadapi dengan senyuman penuh bermakna wakakak

23.Biggest annoyance in your life right now?
hmmm... tak taw nak jawab wakakak
24.Who do you tell everything to?
nadia... baek caya pada diri sendiri dari org laen.. cam caker dok tikam belakang semata2 nak dapatkan kawan baru cam lahanet... andai kebenaran terbentang depan mata satu arie nanti jangan dok terhegeh2 cari aku...

25.Have you spoken to your mother today?
alamak!!!! tak der arr... bukan arie nie jew... dah sebulan tak cakap huhuhu makkkkk... windu!!!! time2 cam nie baru nak ingat mak!! kojaq nyer anak wakakak

26.What color is your hair?
heheheh... tampo kang!!!!

27.Would you kiss the last person you kissed, again?
sudah semestinya sebab dia yg ngajau aku wakakak celakak nyer jawapan wakaka

28.Are you happy?
wat masa nie tak... rasa nak memaki orang jew... cam kewak jew...

29.Where were you an hour ago?
kat surau sebab Fara ajak aku ngumpat wakaka celakak ngumpat kat surau!! tak der tempat laen kew wakakak

30.Do you have any tattoo/piercings?
gilo pew....
31.Do you hate your ex boyfriend/girlfriend?
tak... tak taw ngapa tak leh nak membenci... sehingga sekarang sering tertanya ngapa aku tak benci???.

32.Do you drink bottled water?
eskrim soda wakakaka
33.Can you make yourself sneeze?
wakakaka
34.Do you fall for people easily?
tak!!!

35.What are you listening to right now?
Usah Lepaskan - Taufik Batisah...
36.How has the week been?
macam celakak sebab jiwa kacau!!!

37.Are you too forgiving?
mudah memaafkan tapi tak mudah tuk melupakan... pedendamkah aku???

38.Do you think you'll be a good mother/father?
tak taw sebab lom jadi ibu laie....
39.What is the last thing you spent money on?
karaoke wakakak

40.Congratulations! You just had a baby boy whats his name?
Muhammad Razif Zarith Haikal... leh??? wakakak suka ngan nama Razif wakakak ada lew yang dok kutuk aku wakaka

41.Last thing you bought at the mall?
apa yek... jarang nak shoping2 nie... spender ngan bra kot wakakak terlalu berterus terang wakakak hantuk pala sendiri wakakak

42.Tell me about the shirt you're wearing?
sekarang pakai baju kurung kaler biru bertanah itam laie wakaka dah sama plak ngan blog boy wakakak'

43.Do you take the escalator, elevator or steps?
lif wakakaka

44.Last time you were at the playground?
malam tadi lepak kat buai mengenang nasib wakakak pastu buang tebiat... berdiri kat buai tue pastu ayun lelaju wakaka puas sungguh!!!!

45.Do you order more when you don't have to pay?
agak2 lew weiiii...

46.Sports you've played?
bowling, futsal, netball dan xtreme games

47.What did your last text say, and whos it from?
tak leh nak tanya panjang... sebab credit tak ada wakakak kasi kat fara wakakak

48.What are you obsessed with?
tak der kot sebab sumer sama rata wakaka

49.Would you rather skydive or bungee jump?
dua2...

50.What's one place you would like to visit?
paris...

51.How are you feeling today?
malas...
52.Last restaurant you went to?
huh!!!! malas nak ingat...
53.Do you like someone right now?
rasa nak tajang jew pembuat soklan nie dan pemberi tag leh x????
54.Do you have a dirty mind?
wakakak saper tak der tue kompom hipokrit dan tak normal wakaka suka plak ngan soklan nie... nak nengok apa plak jawapan korunk wakaka

55.What would you do if you saw a person fall down a flight of stairs?
make sure harta atas nama aku wakaka

56.Anything weird happen to you recently?
rasa nak maki ...rasa nak belasah... cermin bilik tak pasal2 jadi mangsa tapi aku tak puas laie... ada saper2 nak offer diri tak??? wei... tak baek taw x tolong kawan wkakaka...

57.Person you want to tag
Fara
Hana
rhudy
mimi

5 comments:

rizz said...

ahhahahah casing jatuh dlmlbang jamban ke pe jadahnye tuka kat situ wakakkaka

hezesuze said...

Muhammad Razif Zarith Haikal...mak aiii sodapnye nama..

nama anak aku muhammad haikal shazril...hhehehehe

b-boy said...

7.Do you miss anyone?
yer... sob sek.. sob sek.. sambil nengok gambar... sat laie aku kena kutuk lew tue

-jiwang gle.. wakakakaka

15.Do you like to cuddle?
hmmmm..

-eleh.. malu2 lak.. wakakakak

21.Have you ever lost anything down a toilet?
casing hp ....

-ape kejadah casing..hak3

22.Do you like birds?
burung per??? wakakak tak larik arrr... hadapi dengan senyuman penuh bermakna wakakak

-dah gelak guling2 nie dari tgkat 2 rumah sampai pintu umah kat bawah tu.. wakakakakaka

fizzzy !an said...

jawapan no 40 tu aku tak boleh tahan..hahaha.

takpe nanti anak aku nak taruh nama, Ian Nazrin. macam la laki aku Caucasian!

[m]i[m]i.i[r][m]a[n] said...

qie tag lagi ngee~~! bboyy neh mmg nak kene piat tinge betui......panjang lak tuh ngeee~~