Tuesday, March 24, 2009

PanGai JaNGaN CaM HanJJJJ...

Pagi tadi sebelum aku masuk bilik puaka aku ad alew baca n3 dari hana pasai tikam menikam... sambil2 aku pakai pakaian serba kuning nie (maklum arr masuk bilik puaka) aku jeling2 lew baca n3 dia...

Adoaiii malas aku nak komen pasai tikam belakang nie, cuba lew sesekali tue tikam depan2 plak aku nak lew gak nengok muka orang tikam depan tue wakakak

Kesian aku dengan hana dan rakannyer (rakan aku gak) dan aku rasa aku cam kenai dan taw jer saper yang di maksudkan tue... kadang2 bila di pikirkan balik, elok di jadikannyer kenyataan abis citer... sekurang2nyer kita di tuduh atas sesuatu yang benar2 kita buat... nie tuduh kita pada benda yang kita tak buat!! tak ker terbakar!!!

Aku tak kata aku nie baek... dan aku jugak tak kata aku nie jaat (keji wakakka) kira ada masa aku baek dan ada masa aku jaat. Aku akan bertukar jadi jaat kalau orang men bangsat ngan aku... tue pun apabila nafsu amarah dan sampai ke kemuncak (menuju puncak... sambil menari step AF wakakak)

Pasai bab rebutkan jantan kat ym nie pun satu hal wakakak adoaiii weiii kamon lew ym... aku dah masak siap rentung laie bab2 ym nie wakakak kalau ang nak taw pompuan tue kan memang tak suka orang lebih dari dia... kemain lahanat laie bila satu ketika dulu dia dok fitnah aku... sengaja nak memporak perandakan hubungan aku ngan korang sumer tapi aku malas nak layan... wat per nak semakkan otak aku yang sememangnyer dok putus fius nie wakakak elok2 leh berfungsi, kang tak pasai2 jer langsung tak berfungsi tak kew haru!!!

Sebenarnya hana pasai dia fitnah aku tue, aku memang mengharapkan ang mengerti dan taw aku saper... dan aku agak dukacite lew sikit bila ang hampir2 cayakan apa yang telah di cakapkan tue. Tapi alhamdulillah Allah sentiasa membantu 'orang yang benar'.

Lahanet nie kan nak dia jew yang popular kat room tue. Dia sebenarnyer bengang ngan aku sebab aku kan artis kat room tue, penuh kegemilangan dan glamer, so dia jeles lew tue. Kalau ang pasan lew dia kan selalu cakap yang dia kaki boot, orang lama cam kimak jew kan... jenayah aku buat sepanjang penglibatan aku dalam dunia ym nie dia tak pikir??? (mula lew aku nak wat pengakuan... kang kompom ramai maki aku wakaka)... dia tak pikir plak brapa lama plak dia dah tak masuk room tue (icon bersama) huh!!! mula lew aku nak memaki nie wakakak... (kepada yang tak suka sila tekan tanda 'X' kat sebelah kanan paling atas yang bewarna merah... nasihat ikhlas aku : cepat2 kang tak pasai2 korang dapat dosa kering wakakak)

Lahanet tue dah taw dia takkan dapat apa2 dengan cara cam tue so dia gunakan lew nama orang2 yang glamer sambil memburukkan orang supaya dia akan dapat perhatian... normal lew beb.. dengan cara memburukkan orang lew baru nama dia naik... wakakak cam cibaiiiiiiiiiiiiii wakakak

Cam nie lew hana... tak payah ang nak caya cakap orang... ang caya dulu pada diri ang sendiri dan jagalah hati mereka2 yang rapat ngan ang (aku lew wakakak keji tak wakaka) jer yang laen p mampos wakakak

Pasai jantan... per jadahnyer nak bergaduh pasai jantan???? dia pun pernah men bangsat ngan aku hana... pasai aku ngan 'dia' wakakak cuma aku jer lom nak meletop laie wakakak

Kang kalau aku dah meletop aku rasa kompom rahang korang jem selamanyer wakakak

Kalau ang nak taw... pompuan lahanet nie bakal di lesung batukan dengan aku dan beberapa orang laie wakakak tunggu masa jew... so beware key wakakak
'Don't trouble the trouble, if you don't want the trouble to trouble you'...

Aku dengar dia nie dah kawen... so wat cara dah kawen... adoaiii pelik aku cam ner dia leh wat pengakuan yang dia janda??? nak sangat kew jadi janda??? wakakak meh aku jadikan ang janda nak???? aku suh hana kew saper2 kew, dok goda laki ang pastu paksa laki ang ceraikan ang nak???? free2 ang dapat title janda wakakak (keji giler aku wakakak siap suh orang laie dok goda... sendiri tak nak goda wakakak laki ang bukan taste aku wakakak laie keji wakakak)

Ang tengok lew cara dia dulu hana... masa ang ngan aku berbaik dalam room tue... kan dia keras kat tepi terus senyap... plan tak menjadi lew tue... plan nak laga2kan aku ngan ang... sekali nengok kita masuk room siap huru harakan keadaan dalam room tue laie... siap leh gelak2 laie... dia cam ner??? kan dia pakat keras jew kat tepi... dah kena sumpah jadi batu agaknyer wakakaka

polan ni memang hensem. yang minah ni kalau lelaki tak h emsem dia akan kutuk. kalau laki hemsem baru dia layan.

Ni mula lew aku nak kutuk dia nie... ang jgn nak kutuk org sesuka ati ang yek... ang sendiri tak sempurna mana suka2 ati dok kutuk orang pastu ang cakap kat orang yang ang kutuk tue sipolan dok kutuk dia... tak ker pangai cam hanjjjj!!! orang cam nie elok di kasi jew minum kencing hanjjjj wakakak

Sama macam ang wat kat aku ngan hana kan... tapi aku elex jer aku tanya sendiri hana dan alhamdulillah... hana taw aku cam ner walaupun mangkuk nie hampir2 nak caya (sambil ketuk lesung batu nie mata dok jeling2 wakakak)

Dia tanye polan ni betul ke polan ni ada hubungan ngan aku... Dah tentulah polan ni menafikannya. Aku pon satu tak berpakat ngan polan tu... wakkakakka.

Dasar pompuan murahan sungguh!!! sekeji2 pangai aku idak lew aku sampai sanggup nak wat cam tue wakakak sah2 dia dah kemaruk jantan waakakak

si minah ni tuduh aku rampas bf dia. Masalahnya aku rampas bf dia yang mana satu yek. Aku kenal bf dia pon tidak. Yang lagi menyakitkan dah lah aku rampas bf dia dia leh kata aku dah main ngan bf dia.

Len kali men bebetui ngan bf dia wakakak pastu ang rakam pastu ang masukkan dalam utube wakakak amek ko wakakak persoklannyer dia ada kew bf wakakak

Kesian aku baca ang nyer n3 hana wakakak (per jadahnyer kesian pastue gelak nie wakkak) apa pun orang cam nie arus di tikam beramai2 jew wakakak

p/s : agak2 ang nak jumpa dia nak belasah dia roger aku yek... tapi kalau takat ang jumpa dia pastu slow talk tak yah roger... buang masa aku jew wakakakak

2 comments:

b-boy said...

sekian rancangan motivasi kite.. wakakakaka

rizz said...

no komen msalah cinta2 ni haha.klau cte sal kendu2 ok.larikkkkkkk