Tuesday, March 24, 2009

PeRaNcaNGaN PeRcuTiaN WaRGa PuTuS FiuS...

Tadi ada mesyuarat tergempar dari menteri2 negara putus fius... sambil menggunakan cop mohor lesung di raja aku telah di jemput oleh perdana menteri rizz untuk masuk ke istana (nama pun ratu wakakak). Aku tengok menteri perlancongan negara putus fius dah ada... saper laie sis heze lew wakakaka (tak pasai2)

Perbincangan berkenaan dengan projek pertama putus fius iaitu acara mandi manda di pantai Port Dickson. Dengan titah ratu aku telah menggunakan mandat yang ada untuk menjemput beberapa menteri yang ada iaitu:
  1. rizz - perdana menteri
  2. heze - menteri perlancongan
  3. hana - ketua dayang istana
  4. mimi - menteri tukang urut
  5. pojie - menteri belia dan sukan (menteri baru wakakak)
  6. boy - menteri dapur putus fius wakakak (perbualan melalui telefon)
Kata sepakat telah di ambil di mana kami akan mengadakan mini gath blogger putus fius pada 5hb April 2008 iaitu arie Ahad (tak pasai2 aku terpaksa mengorbankan arie rehat sedunia aku huhuhu)

Memandangkan hanya aku ngan heze jew yang ada kenderaan, maka kami akan mengamalkan konsep suka dan duka bersama wakakak (tong2 lew wakakak). Kata sepakat antara rizz ngan pojie di mana aku akan kutip depa kat umah rizz jam 8 pagi ... (kemain awai laie wakakak sah2 lew salah sorang kena jadi jam loceng aku wakakak). Boy plak aku akan roger dia gtaw cam ner planning sebab masa nie dia ngah wat nota katanyer wakakak nota lah sangat.... aku dengar kemain bising laie umah wat nota kew wakakak

Heze, aku akan jumpa kat tol klia... saper2 nak join kami roger2 leh yek... harap2 5hb nie akan jadi kenyataan dan aku rasa kompom air laut akan menjadi kering kontang tak sanggup menerima kehadiran warga putus fius nie wakakak. Hana dan mimi kita akan berjumpa di sana key apa2 pun roger meroger key...

Ada request... depa nak suh boy masak wakakak rentung lew ang boy dak2 nie sumer nak rasa masakan ang wakakak

9 comments:

`S3R4CURlYl4` said...

`wah!! best nye... jeles lah.. erk.. sedih nie.. xdpt nak rasa masakan dak boy... uhu..`

b-boy said...

wakakakaka..ada menteri baru.. sis QILA nie..HANG KEBUN xajak ke..?xkan kena kwal istana kut..hiksss..

amboi3..pegi portdickson tandanya berehat ni ade request kena masak nie.. ni bleh claim overtime nie..

wakakakaka

rizz said...

hahah boy msak wakakakaka..rizz jd radja sudah!!

tp kan qilah aku lupe laa..ptut 3-5 hb tuh aku kena g jb..tp xpe la aku postpone ke mgu dpn so 5hb tetap jadi kte p pd.yeaa

hezesuze said...

amboi3...gegeh tul ang ek dam msuk kt n3 nie..huh!

wah menteri pelancongan kekdahnye ek...ermmm ok wat...coz aku mmg suke jenjalan ni...lagik2 mandi manda...huhuhuhuh

pepun jgn dok suke sgt okey...takut last minute xjad plak...b cool sume warga putus fius ek....

p/s tgh bygkan rizz mandi bogel sambil bboy masak kt tepi pantai tu...lalalala larikkkkk

b-boy said...

wakakakaka.. abg RIZZ madi bugel..xnampak ape la..coz dah melayang kena tiup angin.. motip..?
wakakakaka

[-suziey-] said...

mmg sah putus fius..wakakak;p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

sera : oleh kerana masing2 memang dah putus fius tue yg kena face 2 face wakkaka aku nak nengok tahap putus fius depa nie sumer... adakah masih boleh di pebaiki atawpun memang dah x leh d selamatkan...wakakak

boy : hang kebun smlm x dapat di hubungi wakakak saper2 nampak hang kebun tue roger lew dia key... masa nie lew ang kena tunjukkan bakat memasak ang menteri dapor oiiittt wakakak

rizz : ada gak aku tampo lelaju kang dak rizz nie smlm kemain laie dia nyer planning wakakak

heze : tingat aku rizz kata dia nak pakai swimming trunk wakak aku siap bantai gelak guling2 dah yer arr mana nampak per dah nama pun plewod bergerak wakakak kering kontang kekdahnyer wakakak

fizzzy !an said...

hoh best PD.. seumur hidup tak pernah sampai.

tp apa kes kan, rumah dan ofis aku pun dekat dgn laut :P

have a great time and enjoyzzzz!! krim salam dkt semua.
ada rezeki kita akan jumpa lagi.

||| PöJìé PööH ||| said...

konsep suker dan duker katanyer..
hahahah..
if xckp kete meh POjie tongtong sekor lg..
kete Pojie la..