Tuesday, March 24, 2009

aWaRd DaRi SuZiEy... tHaNx Sis...

siap frame dan gantung kat bilik laie wakakak aku amek 1 jew lew yek sebab aku bukannyer tamak haloba wakakak yang laen kasi kat dak2 laen plak kang kalau aku amek sumer kang depa dapat per? wakakaka

Leganyer baru kuar dari bilik puaka wakakak seperti biasa aku akan bukak blog dan on aku nyer ym setelah jam menunjukkan kul 5.30 petang. Masa nie aku rasa line cam agak suam2 kuku sebab tak der sapa akan marah kalau kita wat kerja2 jenayah di dalam komputer wakkaka (jenayah kew?)

Setelah membuat beberapa serangan hendap terhadap beberapa blog, dan tadi aku bukak blog suziey dan ternampak.... tetiba jew aku dapat award dari dia... wakakak sib baek gak lew dia ingat aku walaupun nama aku berada di kedudukan hampir2 hujung (tue ada gaya hampir di lupakan tue wakakak)

antara list nama yang di berikan award nie dari suziey adalah:

asyida, atty, anil, aza(alfa juliet), cieka, connie, aisyah, ayu, cik anie, cikgu intan, cho zila, azura aqil, azure, corey, cutemiut78, elliya, dyla, fara adura, fied, khas, kak ina kl, ibunurin, maksu, mija, miza, mas hana, mama aqish, mama danish, mummysya, mummYaeesh, mummyIla, hezesuze, nasz, naurah, neeza, niza, nenekrock, mar (ungu violet), suzi, vagg, Qielah, zueyi, za

cepat letak kt dinding umah korang..blog korang sume mmg cantek2..so ptt dpt award kretip ni.. ;)
p/s: kali ni aku nk buat sportcheck..sape xtepek award nih..aku pok dahi..ekekek:p

wahhhh!!! betapa gegehnyer aku kalau bab2 award nie wakakaka...

1 comment:

[-suziey-] said...

oit nama anda dihujung bkn sbb semakin dilupakan..tp sbb nama ko huruf QQQQ..ha lenakali kalu nak awal letak nama A..AIELAH..erkkkk..ekkeek:D

tu ikt alphabet order ler..kang klu ikt sume nk awal..bertindan la plak nama2 tu..sume aku letak no 1..wakakak;p

good job..spotcek lulus:p