Thursday, March 26, 2009

pRaNk RhUDdY TaK M3nJaDi waKakaka...

Malam tadi masa aku ngan golek2 atas tilam, tetiba telefon berbunyi ring... ring... ring... ku angkat ku tanya siapa... wakakak (tetiba plak masuk iklan wakakak)

Ngah dok golek2 atas katil... mengimbas kembali kisah2 lama (huh!!! tetiba plak teremosional aku mlm nie wakaka) tetiba jew hp aku berbunyi... kemain terkejut aku!!! nengok no yang naik (bukan nama) ati dah berbisik...

Panggilan Pertama :

Hati : saper plak yang dok rajin nau nie call aku... dah arr jam 10.40 malam.

Aku angkat phone..pastu pakat keras... dengar bunyi di sana... senyap!!!

Pemanggil : letak.

Hati : sah!!! ada lew nak wat prank kat aku nie.. tetiba jew otak aku yang putus fius nie dok scan dak blogger...

Panggilan Kedua :

Hati : aik!!! call laie... no yang sama nie... otak dah muskil dah nie...

Aku dah malas hp dok jerit2 suh angkat... aku angkat kali nie...

Aku : Hello.. balai polis kajang...

Pemanggil : letak!!!

Wakakak aku dah tergelak2 dah... terus letak tue baru aku cakap 'balai polis kajang'... buatnyer aku cakap 'rumah mayat kajang' hah!!! tak kew ngan aku2 sekali langsung tak leh tdo wakakka (boy dah terkena dah wakaka) padahal aku dah bagi hint dah... siap dah mention kajang laie... mangkuk ayun sungguh!!!

Panggilan ketiga :

Hati : wahhh!! nampaknya bebenar nak prank aku wakakak sekali diri sendiri yang kena prank atas plan sendiri wakaka

Aku : Hello...
Pemanggil : boleh bercakap dengan nadia (dengan sore kepitnyer wkakak aku dah bantai gelak kaw2 dah wakaka)
Aku : encik nie saper??? encik... sy nie sebenarnya ada masalah pendengaran (OKU wakaka) so sy rasa elok lah encik tak yah nak kepit2 sore tue...
Pemanggil : (tahan gelak walaupun aku dengar) sore sy memang cam nie laaa... mana ada sore kepit..
Aku : Encik... encik yang kepit sore, sy yang terseksa encik.. sy dah rasa cam encik nie dah tertelan halkum jew gayanya..
Pemanggil : Gelak wakaka

Mesti korunk nak taw kan saper yang dok call aku.. yang ada nawaitu nak prank aku, sekali diri sendiri yang kena prank wakakak... mangkuk nie (gitue wakakak) dok menyamar kata dia abg rizz wakakak siap cakap macam2 aku kutuk rizz wakakak cam lahanet jew kononnyer marah lew aku dok bahan adik dia wakakak aku siap cakap pasni sah2 kalau aku kuar minum ngan rizz aku order clorox tuk rizz wakakak... ati aku dah cakap.. caker nyer rizz... siap ngadu kat abg dia laie aku dok bahan dia wakakak sah2 memng aku pakukan plewod tue kat tiang lampu jalan TP tue kang wakakak

Bila mamat tue wat sore biasa aku sebenarnya dah terkedu dan terkelu... sebab sore dia... sore dia mengingatkan aku pada seseorang... argh....rindunyer... (rindu org tue yek bukan ang wakakak) terbuai gak lew aku dengan sore dia... korunk taw tak saper yang wat keje keji tue??? si rhudy wakakka aku memang dah syak tak asing laie wakakaka

First time lew aku ngan dia wat phone sex ... eh!!! silap wakakak kali pertama aku dan rhudy dok berbual... perbualan berkisar pasai :
  1. kejinyer aku sebab bahan rizz wakaak dia siap mention laie cam new lew aku leh putus fius agak kronik cam tue? wakakak aku tak der lew dok diam jew... serangan balas beb wakaka aku cakap lew ang pun putus fius gak saper suh layan aku wakakak saper yang layan aku sah2 putus fius gak wakakak
  2. dia konpius hana ngan fara wakakak aku dah gelak guling2 dah kat katil (port paling sesuai kalau nak gelak guling2 wakakak) dia cakap fara ngan hana adalah orang yang sama!!! mangkuk tul penat aku xplain wakakak
  3. dia konpius gak fara ngan Farah wakaakak.. tak ku sangka lampi gak ang rhudy wakakak Farah tue dak umah aku.... Fara tu plak dak opis aku... mereka adalah 2 orang yang berbeza key... (sama rupanya ang ngan rizz tu wakakak)
  4. dia cakap kalau dia masuk blog hana... (dia kata ang jiwang karat hana wakakak) dengan tak semena2 persekitaran dia (rujuk pada bilik wahhh pandai aku pilih nak bilik jew wakakak) sah2 kuar lew bunga2 berguguran... penuh warna warni (aku harap2 bukan bunga kubur wakakak sambil bayangkan bilik aku di penuhi dengan bunga sakura wakakak)
  5. tapi kalau masuk jew blog aku... secara automatik (tanpa kerelaannyer) persekitarannyer di selubungi oleh antu, jembalang, puaka, dan yang seangkatan dengannya. (kemain caker laie wakakak) dia siap cakap blog aku adalah lubuk puaka!!! (tak menahan aku wakakak)
  6. lesung aku di bahannyer... dia tanya aku apsal lew aku basuh sekali lesung dalam mesin basuh (ibu lesung taw bukan anak wakakak) aku jawab lew dah lesung tue dah lama tak mandi manda dan tetiba jew terasa nak tunjuk bakat membuat terjunan tiruk dengan harapan aku akan calonkan lesung tersebut dalam sukaneka wakakak
  7. pastu bukak topik pasai honeymon kat PD 5hb April (ahad) aku dah racun dia ngan menggunakan racun tikus wakakak tak pasai2 dalam phone ang kena mangkuk ngan aku kan wakakak yer arr dia cakap event dia 1hb -3hb so per jadahnyer kata 5hb x dapat join?? so bila aku menggunakan hikmat kuasa puaka lesung aku (dengan mengetuk pala dia secara santau angin wakaka) terus dia cakap yer tak yer gak yek... % nak pergi tu cam tinggi jew... wakakak nanti pa per hal dia akan roger aku. Harap2 jadi lah yek sebab aku dah sediakan kapur barus nie nak basuh badan dak2 putus fius dengan air laut nie wakakaka
  8. kisah dia dan netball... sabtu dan ahad nie dia ada game kat bank negara!!! oittt saper taw g sana??? aku nak wat serangan hendap!!! call aku yek wakakak

Perbualan berakhir dengan sms aku yang berbunyi :

Aku :

thanx 4calling. Suka dengar sore ang wakakak terubat gak lew rindu pada seseorang wakakak baru leh tdo wakakak kejikan aku!!! nantikan kemunculan n3 aku mlm esok wakakak (tak dan mlm wakakk aku dah masukkn pepagi laie nie wakakak)

Rhudy:

Oit jgn merapu taw dalam n3 tu hahaha wei sore ko pun sama taw ngan seseorang (dan2 wakakak keji!!!) aku dah sampai umah.. nak mandi pastu tdo... tq sudi gak nak sembang ngan aku hehe nite...

Terus aku baca doa tdo dan terus beradu dengan senyuman wakakak

6 comments:

rizz said...

scrool je... pjg sgt..haha mlm t bce:p larikkk

b-boy said...

wakakakaka... lagi satu bunga2 chenta..alamtnya abg RIZZ bermadu la..wakakakaka

p/s : budak ni jugak yg boleh prank sis QILA.. wakakakaka

rizz said...

haha kemennn!! ngumpat aku lg waakkakak... mtk2 rhudy join g pd hikss

atty's said...

salam ziarah..

MuNiRaH MaDZLaN a.K.a MuMu said...

owhh...hahahahaaa

hezesuze said...

wah nok!! ko da madukan rizz ke??? wakwakwak

pepun ko gunelah santu angin ko tuk bawa bloger2 len joint event g PD tuh ek...lagi ramai lgi meriah kan...

bak kata kak senduk MERIAUOLL...