Thursday, March 26, 2009

PizZa WaRTa Di SeRaNg HeNDaP...

Pagi tadi (idak lew pagi sangat kan..) dak opis aku si yana ada lew dapat pm dari bekas rakan sepejabat (skema... sekma... sambil geleng pala) si ct. Sekarang nie ct dah kerja kat tempat lain, dia keje kat LLM ala... sebelah jer ngan tempat aku kerja sekarang nie wakakak

Ct nak banjer aku, fara dan yana... yang paling best nyer adalah siap kasi pilihan samada nak makan KFC ataw Pizza wakakak... awai2 laie dah cakap tak nak McD. Walaupun Yana cakap kat aku dan suh aku buat pilihan tapi tangan dia dah type pizza... (keji sungguh wakakak) kira ok gak lew kalau makan pizza laie pun dah lama tak makan wakakak

Dengan pantasnyer kami decide nak gerak kuar opis tuk lunch jam 12.30 wakakak wahhh kemain awai laie nak kuar p lunch keji sungguh pangai memasing wakakak aku masa nie kat bilik puaka so aku dah cakap kat yana apa2 hal nak kuar roger aku. Pergh!!! lom jam 12.30 dia dah suh kuar wakaka

Aku kuar jew nengok dak2 nie dah lepak kat tepi punch card... keji nak kuar awai tapi takut2 segan jew pangai sensorang wakakak aku cam biasa (ada mandat) dengan slumber jew g kat kete dan start enjin kete. Kuar dari opis nengok ct dah ada kat depan. Kami g warta ngan kete ct.

selamat datang ke pizza hut... makan lew sampai lebam wakaka
sempat laie aku bergambar kat pizza nie semata2 nak tunjukkan kat korunk aku makan pizza arie nie wakakaka keji kan cam lew korunk heran sangat ngan pizza tu... ada aku kisah??? yg penting aku kenyang wakakka
memasing terjah dulu menu wakakak

aku dan ct : yer encik... nak mencekek apa??? pilih2...
yana kata dah cam org jual barang jew aku ni siot jew... wakakak

fara ngan yana : yang nie best...
cakap orang... korunk nyer gaya pun sama gak wakakak

fara : ishhhh malu laa...
yana : nak jugakkkkkkk

aku : betapa gumbiranyer ati aku arie nie.. cik ct nak banjer makan pizza wakakak
ct : ala... rezeki...
aku : banjer lew selalu wakakak
mMMmmmm DaaAAaPPppp....


selera yana ... pizza sorang sekeping wakakak

selera ct... wakakak alamak!!! tinggai 2 jew huhuhu... sah yana rembat lebih wakakka

selera fara waakkakak sampai sanggup bukak pose wakakak pizza nyer pasai wakakak keji....

selera aku... hehehe spegetti jadi pilihan wakaka

ya allah... nikmatnyer.... MMmmm DaPPppp...

ct... terima kasih yek sebab banjer kami wakakak

tibai roti plak wakakak...
boy nak??? kim salam wakakak
rizz ang pandang jew lew yek wakakak
tani... telan jew air liur tue
rhudy... tak yah telan air liur tue biarkan meleleh wakakak
pojie... ngah bayangkan roti nie ngan pp pojie wakakak
muka aku yang dalam keadaan kenyang... betapa sucinyer muka aku wakakak

aku dan ct... gambar di ambil agak tak berapa nak clear sebab cermin kena minyak wakaka

harus minum duluuuu... wakakka

tersandar kekenyangan wakakak

aikk... laie sekali wakakak suka nau ct nie bergambar ngan aku wakakak

ehhhh ada mamat kendu lew wakakaka
Lepas abis makan jew masing2 baru tersedar dah jam 2.30 hulamak!!! dah lambat... apa laie ct plak kasi aku bawak kete kancilnyer... besitttttttttt lew wakakak

6 comments:

rizz said...

ecech motip nk tjuk gmbo je tnp ape2 ayat on wakak saje nk bg jeles la tuh hahaha

fizzzy !an said...

adakah ini iklan Pizza-Hut??

hezesuze said...

amboi! kemaen ek ko mentedarah piza hut ari ni...

lepas jgaklah sesak ko tu ek dari alam bilik puaka tu...wakwakwak

b-boy said...

mn le x kembang.. wakakakak.. larikkk!!!

rizz said...

haaahha weh kim slm kat cik ct cun la plak ekeekkekek

misz_A said...

wahhh..best nyer makann... iskk lapar pizza lak tgk pagi2 nih..ermm,.. ur face looks familiar lah... :)