Thursday, April 23, 2009

aGaK KeLeTiHaN...

comei plak icon nie aku nengok wakakak korunk taw tak... aku siap jelirkan lidah ikut icon nie wakakak
tue tandanya dah sengal... dah weng wakakak

Adoaiii... baru ler berkesempatan nak update blog... sejak kerja kat tempat baru nie masa terluang aku adalah time lunch dan time nak balik tue... bukan nak kata kat sini tak leh nak berym dan blogging... rata2 aku nengok sumer staff sini ada jew YM... tak cam opis lama aku ... malas nak cakap... sendiri pikir lah...

Keletihan melanda dan rasa time2 cam nie kalau ada orang yang sudi mengurut bahu aku nie... pergh!!! alangkah nikmatnyer... (ada saper2 offer diri tak)

Kat sini aku kena wat report bagi projek under JKR dan target report sehari 5 buah. Rasanyer aku cam tak leh jew nak siapkan 5 buah report sehari... selain dari masalah line tenet dan tahap 'kerajinan' aku sendiri. Tapi terus terang aku katakan aku suka dengan kerja aku nie...

Cuma invironment kat sini jew berlainan... yer arr kalau kat central aku leh bergelak guling2 dan nyanyi cam wat konsert tapi kat sini nak sing pun nek segan wakakak hajarnya... korunk bayangkan nak angkat phone pun cuak wakakak sampaikan aku nak angkat phone tekan kaler hijau tertekan merah wakakak tak kew hajarnya wakaka...

Suasana bila time bekerja tue memang lew sunyi sepi... tapi bila dak2 site nie balik alamatnya opis di landa tsunami abis sumer orang di kacaunya wakakak aku yang elok2 punya lew concentrate wat kerja terus terlebih vitamin 'm' wakakak

Oklah aku nak balik nie... penat giler... sabtu nie plak dak siti nak masuk umah aku... kenalah kemas bilik belakang tue... Farah plak sabtu kerja tak kan aku nak paksa dia kemas bilik belakang tue... ala... apa nak berkira... kadang2 Farah nie rajin, dia masak... aku makan je dan aku agak rajin mengemas rumah... kira ok gak cam tue kan wakakak

7 comments:

Hezesuze said...

alah keletihan melande konon...huh! kan ke ang ni suke meletihkan diri....wakakakaka

wah ada org baru nak masuk rmh ek..tentu pakcik skodeng tu buat2 sibuk kt luar kan....waakakaka

p/s uik 10hb mei jom arr g mandi manda kt uluyam...perggg!! best ooooo

rizz said...

kemaennn muahah kemass jgn x kemas wakakak yup 10 hb tu mmg aku g taw coz nk jupe wanie.ang kte 1 keta k gak? amcam? hahahahha

kuala lumpur global chat 10 said...

HALA KATA NAK GI MELAKA RIZZ :((UWA UWA..

WeBViDeOKLiP said...

1 hari 5 report??
pergghhh malas nyerr

Corey said...

dah siap ke kemas. baru ingat nak offer tolong. sambil tu leh kenal2 dgn pakcik jiran ang tu ekeke

ada bilik kosong lagi x?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

dalam banyak2 komen bro corey paling keji wakakak lom kemas laie wakakak meh2 masih tak terlewat nak tolong wakakak

MaS-HaNa said...

aku cilok gambar ko ni qie.. aku leh bayangkan ko terjulur lidah=))wakakakaka