Friday, April 24, 2009

SeSi MeNgeMaS RuMaH...

Ops... nie anak saper plak nie??? apa ko ingat budak tue barang kew apa!! kemain hajarnya!! tapi kalau lah masa dok ngemas2 nanti tetiba plak ada baby... bestnya... leh aku jadi mama instant wakakak

Esok ada orang nak masuk umah aku... wahhhh ada lew kawan aku wakakak yer arrr selama nie kalau bukan aku yang tengok muka Farah, Farah plak yg tengok muka aku wakakak
Adakah barang dak ct nie cam nie??? harap2 tak der lew banyak cam nie sebab aku tak der lah rajin sangat nak bantu wakkaak statement agak keji wakakkaa
Adakah ramai yang akan membantu???? wakakka eh2... ada orang laki??? alamatnyer kena kekah lew jawab nyer wakakaka

3 comments:

rizz said...

kejinyaa kemain kene kekah wakakaaaaaaaaaaaaaaaaaakakak

diary, fara said...

uishhh si tie je yg nak pindah kan. nie bagai macam menteri besar nak masuk rumah kemasnya

Corey said...

lorrr baru nak offer diri.. takpela takde rezeki khudrat aku ni