Friday, April 24, 2009

m3R3mPiT di T3nGaH MaLaM...

Semalam lepas balik kerja jer adoaiii... memang letih giler... sampai umah jew nengok si Farah dah ada kat umah... member dok basuh baju... guna apa laie... tak kose nak guna tangan bai... ada mesin basuh guna jew lah... lepas Farah basuh baju... giliran aku plak wakakka kalau nak taw mesin basuh tue ehsan awang buncit taw... wakakak tapi tak der lew mesin basuh baru... kira dia kasi pun dah cukup bersyukur wakakak dengan waktu kerja yang tak menentu nie dah tentu malas nak basuh baju guna tangan... nak antau dobi?? pikir banyak kali... duit ke dobi tue leh makan seminggu wakakka

Lepas siap sumer... dalam kemalasan tue sempat gak lew aku masak mee hoon sop... adoaiii pastue dengan berbaju tdo masing2.... apa laie dah dok usha moto bf si Farah nie...

bai... jom... rempit...
okey jew...
apa guna moto park sini tapi tak kasi guna bai wakakka
ang memang keji... pantang ada peluang kompom rembat jew
wakakak aku kan... bukan KR bai (kaki rembat) cuma amek peluang jew wakakak
nadia... nadia...

Dengan berbaju tdo aku ngan Farah dah merempit kat kawasan umah kami wakakak best gak jenjalan memalam buta nie wakakak ala... orang mana ada nampak kami pakai per... asalkan pakai baju settle... ada lew hampir setiap lorong dan pelosok taman kami terjah wakakak yang pasti kami sempat lew usha umah lama wakkaak motip utama sebenarnya nak usha Faiz ngan dak Razif tue wakakak malangnya Razif tak der... (pulang dengan kecewa wakaka) sekali nampak tuan rumah kami kuar rumah dengan pantas masing2 pandang arah lain dan terus merempit wakakak sampai kat simpang dok bantai gelak kaw2 wakakak nasib baek aku tak jatuh wakakak hajarnya dak Farah sebab tak gtaw aku nak pecut wakakak

Nengok... binatang pun taw nak jenjalan (hajarnya kalau korunk nak taw masa aku nengok pic nie aku dah bantai gelak guling2 dah kat opis nie wakakak) comei jew kan... nie namanya keluarga bahgia wakakak yang bawak moto tue tentulah si Farah... dah moto bf dia kang ada plak yang jeleskan wakakak

10 comments:

Corey said...

ekeke tempek pic org utan lak.pesal tak snap pic korang tgh merempit tu.. bleh gak tengok ada tak tokoh jadi minat rempit.

atty's said...

adei gelak gulin2 kty tgk ..monkey.merempit..

rizz said...

wakakka ang pon ade tokoh bwk moto cm gmbar yg last tu hahah larikkkkkkkkkkkkkk

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

bro corey : giler per nak tepek kan pic kami merempit wakakak dah terang2 wat pengakuan bran mati p merempit ngan baju tdo wakakak kang ada plak yg bawak pic aku sambil mendinding kang wakakak saper nak jawab tue?? wakakak

atty : sis kty... jangan sangka manusia jew reti merempit... binatang pun kadang2 laie terror wakakaka

rizz : harus ku blander jew ang nie wakakak

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

penambahan wakakak:

kew bro corey sajer jer nak nengok aku berbaju tdo nie? wakakakkaak (gelak sambil menuju ke bilik bos wakakakakakakaka)

Corey said...

haaa pandai pun.. teringin gak nak tengok fesyen santai ang. selalu disogokkan dgn imej2 suci je borink gak

mummYaeesh said...

sori aku tak baca n3 hang..aku nak tinggal pesan jerk ni...
cbox ang still aku takleh nak leave msg...
hamboiii sejak dua menjak dating dgn rizz da tak dan nak serang blog weols ke??mana g bom atom batu lesung segala??woohoo

Hezesuze said...

hahaha ke baju tdo ang tu cam monyet belaan ang tu...wakakakaka

wah selain batu lesung ang bele plak monyet ni ek....bagus3

ada gak kawan ang kalo ang dok meroyan nanti...larikkkkk

cikhajar said...

kakakakaka ko suke2 hati jek bawak moto org tuh... hampeh btoi... wehh hari buruh ko g mana??? meh laa blanja aku karok.. kakakaka...biar aku jadik gro ko.....

MaS-HaNa said...

wakakkaka.... comel lah farah.. kim salam kat dia.. wakkakakka