Wednesday, April 22, 2009

aLaHai... ciaN aKu NeNGok Ko NIe OKU...

Ko nie kan memang bangsat arr!!! aku tak kaco ang... tapi ang sajer jew dok bakau2 aku kan wakakak memang lew sah sang nie BANGKAI OKU... bangang kew apa ang nie??? orang dok luahkan apa yg di rasakan dalam blog... ang tulis dalam diari tapi aku type dalam blog... so nie blog aku... aku nyer pasai lew nak cakap per... kutuk??? memang pun... dosa aku yg tanggung... awat??? ang nak share dosa kew??? kalau nak cakap... aku leh transfer kan dalam akaun ang... kemak tul lew...

Dah berkerut2 dah dahi aku wat n3 nie... wakakak tapi tak per still laie wakakaka kalau ang nak kutuk org cam ner aku wat nie... ang buat lew blog... sumpah tak kena bayau pun dah tue siap lew share dosa ngan org laie wakakak (hajarnya statement aku) aku nyer suka lew nak kutuk saper2 pun... blog aku... aku happy sangat sebab ang baca gak blog aku nie kan... kalau tak idak lew ang tetiba jer meroyan kat sana kan wakakak

Awat??? ang nak merasa kew aku maki ang face 2 face??? kew dalam phone?? aku x der hal... sebab benda nie aku dah lama tahan bai... org kalau tahan berak pun leh buasir... tahan kencing pun leh dapat batu karang wakakak tahan maki dapat per??? tapi kan aku nak gtaw ang awai2 arr akan tiba gak masanyer wakakak

Nasihat aku pada ang arr... jangan sampai aku sedut sumer lemak2 dan darah ang dah akhirnya tengkorak ang aku wat meja solek wakakak ataw....

Aku wat sebagai tempat lepak2 kat luar umah wakakkaa sambil minum petang ngan bf, ataw somi ang wakakak aku rasa ang nie elok arr p minum racun arr... wat menyusahkan masyarakat cam aku nie jew arr wakakak takat maki org time aku tak der kat opis tue per jadahnya??? bak kata kawan aku...

time ko tak der dia berani lew dok sound2 ko... tapi per jadahnya sebab ang bukannyer ada... cuba tengok dia bran tak maki ang??? takat nak tunjuk hebat kat orang laen .. rentikan lah... orang laen tue sumer bukannyer apa... dok kesiankan ko jew... wakakak

6 comments:

Hezesuze said...

uik! mara sungguh si ratu ku ini...hehehe

org camni buat dek je tp kalo da lebey2..apalaie zassss terjah je dia kt dpn org ramai...baru pdn muke dia..

org camni xbleh kasi muke..kasi penampar je...hehehe

rizz said...

org kalau tahan berak pun leh buasir... tahan kencing pun leh dapat batu karang wakakak tahan maki dapat per??? klau thn maki lg brapi laa tgn ang utk mnampar org itew wakakkaka

CikLola said...

pergHHh... neh dh mmg Tahap ciPanZi tahan marah neh cm kaT zoo riTuh...hek3..Sah pomPuan tuh Biol kn..tepon nenoneno suh dTg mek die..paTut orG cm gitu duk tanJung rmButan...lola ada sowang mbeR yg sbeGini ruPA...

Corey said...

uikss..manjang sentap qiela..sabarr..jgn cepat tergadah dgn provokasi.

try settlekan kat luar once and for all. tp cara berhemah la. klu tahan2 lagi bernanah.kang jejas prestasi keje lak.lagila dia suka..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

mekasih2 wakakak sayang gak korunk ngan aku kan wakakak best2... sayang korunk wakakak apa pun org cam nie elok jgn di layan sangat... biasa ler orang cam nie kan nakkan perhatian... org kata kurang kasih sayang wakakak

aku sajer jer nak meroyan semalam tapi alhamdulillah... motivate diri sendiri lew beb... anggap jew nie sumer cam orang ada sawan memang cam tue.... wat per di layan baek aku semakkan otak aku dengan kerja kat tempat baru nie wakakak tapi aku suka arr tang tengkorak tue wakakaka

diary, fara said...

beb, gua pun ngan baby girl (hikhik) ok jer. betul2 kita jangan cepat melatah. seperti yg aku nasihatkan baby girl 'biar pi lah ngan orang2 tua tu, kita jangan join, nanti kita pun diheret bersama' maksudnya (backstab la)