Wednesday, April 22, 2009

p3Rk3mBaNgaN oPiS BaRu...

Wakakaka mesti korunk rindu kat aku kan wakaka yer arr dah arr semalam aku langsung tak update blog... dan aku pun rasa mesti korunk sumer (mana yang mengikuti perkembangan aku samada suka ataw pun tak) tertunggu2 dan tertanya2 kan.

Wokeh arr... tuk perkembangan korunk, semalam aku telah di masukkan... di pinjamkan dan entah kemungkinan andai ada rezeki akan terus di serapkan masuk ke department nie. Memandangkan department nie ada 2, tapi mempunyai bos yang sama, so tak pasti laie samada aku akan di serapkan ke Paves or Infotree (nie company IT)

Buat masa nie aku di kehendaki untuk menyiapkan projek under JKR iaitu projek FBI (dah cam polis plak aku wakakak) aku akan buat projek nie selama 2 bulan. Dan selama 2 bulan gak arr Fara dan Yana akan demam merindui aku wakakak dan selama 2 bulan gak arr dak2 opis central tue wat pesta buih wakakak hajarnya...

Semalam semasa aku di suruh lapor diri kat Paves nie, aku dah bersoal jawab ngan Pah Bedah dah... berkenaan dengan status aku so yang aku taw aku still laie staff central tapi di pinjamkan untuk projek penting nie (FBI jadahnya wakakak tak kew dah melambangkan betapa pentingnyer projek nie) so andai kata bos sini nak aku jadi staff dia masa nie lah aku akan di masukkan terus ke sini... maka dengan itu... aku hanya mampu memandang Fara dan Yana dari jauh arr wakakak (tak lew nengok lew aku akan kerap wat serangan kat central tue wakkaak ko suka kew tak suka kew dulik per aku... bukan bapak ko nyer company!!! hamek ko wakakak)

Kat sini still laie leh berblogging dan men ym wakakak sebab aku dah usha semua kakitangan kat sini sumer ada ym hajarnya wakakak tapi cam biasa arr... aku tak de ler nak berblogging sangat dan ym sangat tempat baru bai... nanti bila aku ada masa aku snapkan pic key tuk tatapan korunk...

Bos kat sini pun agak ok dan staff sumer memang best sebab gurau senda memang x lepas wakakak apa laie aku jadi mangsa jer arr... maklum arr ramai bujang kat sini pastu aku plak banyak mulut wakakak dan tuk pengetahuan korunk opis nie dulu tempat kerja anak ikan aku wakakak sib baek dia dah p keje kat bentong hajarnya wakakak so kawan2 dia sumer aku kenai dan ada antara nyer taw pasai aku ngan mamat tue wakaka... tak per buli lew aku... kira aku tadah diri lew untuk di buli nie tapi nengok lew lelama kang wakakak samada aku dibuli ataw korunk wakakak

Fara & Yana...

Aku sayangkan korunk cam aku sayangkan adik2 aku... so nasihat aku tuk korunk... apa yang berlaku kat opis tue korunk sendiri taw kan... so untuk menjaga hak asasi bangunan tue (jadahnya) aku rasa tak perlu lah aku nak citer kat sini, so kalau korunk dapat peluang tempat lain g lah yek... aku sentiasa sokong korunk dari belakang... kalau ada yg dok mengata kat belakang2 tue korunk abaikan jew anggap jew depa tue wat part time kat pasar malam hajarnya wakakak

2 comments:

Hezesuze said...

ermm opis baru ler kekdahnye ek...picca nye mane?????

uik! ang pun ada anak ikan ye...wah da cam polis le plak kan FBI sib baek tak faizal bin ismail..wakakakaka

keje elok2 tau...jaga kesopanan dan kesusilaan gtew...

rizz said...

hehehehe aku lak mati2 ingat ang da keje gomen tuh wakaka ttipu la aku ni hjarnya hahha...n then xde yg kendu ke kemen ang kann. xde pon ym ? mohong:p