Wednesday, April 22, 2009

TuK k0 YaNG b3RnaMa BanGKai iDuP...

Tadi aku bukak blog Fara lepas aku balik dari central... sempat laie aku tanya Fara ada berita terkini tak wakakaka Fara kata ... blog!!! paham lew aku ...

Sampai kat Paves ngan pantas aku bukak blog... cam kimak kan pangai ko pompuan!!! walaupun tak di mention nama saper... aku dah taw saper... pakal lew... aku still laie kerja kat sini kalau tak memang aku maki2 dan kimak2kan ko jew... (dengan harapan ko baca lew blog aku nie)...

Oleh kerana pangai ko cam kimak... so aku akan kasi nama baru tuk ko... g mampus arr ngan ko... ko sedar tak ko tue dah cam bangkai idup dah kat sana... ko kalau tak taw perkembangan tak yah lew nak tunjuk pandai... memang bangkai kurap tul lew...

' ha, kalau dia dah pergi boleh lah cari ganti orang baru. yang tau buat kerja...'

Best tul ayat ko nie... sebenarnya dah lama dah aku tunggu ko kuarkan statement nie wakakak sebab pada aku statement tue elok di serahkan kat ko jer sebab ... ha!!! meh sini... cuba ko senaraikan job function ko sepanjang ko selama 10 tahun??? walaupun aku nie bukan lepak kat hr tapi pasai ko sumer aku taw... kadang2 admin tak taw aku dah taw wakakak kadang2 aku leh taw apa yang admin taw... so tak payah lew ko nak sibuk2 kan pasai orang... aku taw ko marah aku sebab aku betah type borelog kan wakakak dah 2 tahun aku di suruh tuk type borelog tapi aku tetap dengan pendirian aku wakakakak

Per jadahnya aku nak type borelog tue... dah keje ko dari dulu sampai sekarang 10 tahun dok type borelog... aku rasa ko mesti dah xpert type borelog tue kan... tapi tak pernah laie arr aku nengok ko type borelog tue sambil tutup mata wakakak tapi kalau tdo duduk tanpa penyandar memang ko paling xpert wakakakkaakakak

Nanti yek... bila aku dah berenti kerja kat sini... aku akan citerkan pasai ko lebih lanjut wakakka ko gak yg cabar aku kan... kan aku pernah cakap dulu... jgn di jolok sarang tebuan wakak ni ko wat balik... so nantikan jew lah yek kali nie siap ngan pic laie... g mampus arr... kalau org kata aku nak mengaibkan ko... jawapan senang jew.... memang pun aku nak aibkan ko... so ada aku kisah??? wakakaka

Ko memang jeles kan bila org naik gred, pangkat ataw apa jew... ko ler yg akan melenting... tak sedar diri langsung... cuba lew jgn nak maki2 org nengok dulu diri tue... tanya pada diri ngapa org laen leh naik ko tak leh??? tue bermakna ko lom cukup bagus nak tandingi aku wakakak amek ko ayat super riak dari aku wakakak so ko gunakan cara laen tuk dapatkan perhatian kan... aku taw ko dok kipas saper

Kalau aku tak pandai wat kerja tak der nyer aku sampai tahap cam nie.... tak der nyer bos suh aku wat program... tak der nyer bos suh aku siapkan kerja ko mangkuk!! wakkaka

p/s : caker tul ... tak dapat aku nak maki pepuas wakakak hajarnya!!!! fara taw ler maksud aku wakakka

3 comments:

Hezesuze said...

uik! marah tahap kingkong ni...huhuhuh

relax...tarik nafas...lepaskan...wah busuknye nafas ang..wakakaka tak gosok gg ke??? larikkkkk

p/s ko wat serangan balas balik (wah dah jd btu api ni)..don't trouble if u not want a trouble...wkaakakaka

rizz said...

huaaa takot siakk haha ratu dah naik antu..wakakka kejilah kak heze kemen napas musok lg wakakakka..adoila.ang pon len x teepkkan sajo muka die dlm blog.kompemm die x brani nk kutuk ang lg wkakaka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakak hajarnya... nanti lew bila aku dah bebetui berenti kerja kat sini aku xposekan muka dia wakakak nawaitu dah serong wakakak