Monday, April 20, 2009

InT3RviEw... 3s0K???? aDoiAiii...

Arie nie aku g kerja cam biasa walaupun ngantuk giler... sampai opis terus cafe beli neslo ais.. adoaiii aku nie... dah makin tenat dah aku nengok... tabiat ataw tebiat??? pepagi laie dah rembat ais... hmmm.... biler lew nak berentikan tabiat nie?? nak mampus agaknya...
Owh... baru teringat Fara cuti arie nie katanya maknya dari Perak mai... kira entertain arr wakakaka adoaiii bertambah mengantuk aku... yana pun dah sound aku... ngantuk giler... maunya 2-2 dok terlentok depan pc ni kang...
On9 kejap arr... uiks... dak plewod ada?? wakakak sajer jew aku x nak pm dia wakakak nengok dia pm aku kew tak wakakak hajarnya tak lama kendian terus dia pm aku wkakaka sembang laa kadar dan tetiba teringat esok aku ada interview...
Aku paling malas bersoal jawab wkakak keji kan.... kerja nak tapi tak nak interview... per kes??? sebelum apa2 terjadi elok ar aku angkat kaki (wahhhh dah cam lagu plak) ngapa aku cari kerja laen??? sebab rasanya dah cukup arr 6 tahun aku kat sini... penat bai... asyik wat benda yang sama dan kalau ada kelainan pun sebab dok siapkan kerja org laen... laie pun ada masalah sikit kat sini... (fara ngan yana taw lew wakakak ala... aku rasa dak2 opis aku yg bukak blog aku nie pun taw masalah department aku ni... kalau ada yg wat2 tak taw tue nasib ko lew labu... jangan nyesai dah lew wakakak)

Cam ner lah aku nyer interview esok nie? aku yg di interview kew ataw aku yang menginterview??? wahai mulut... jangan lew esok ang men belasah jew key... jangan lew mulut aku nie wat pasai plak esok... apakah tempat yg akan aku interview tue cam pic kat atas nie? wkakak hajarnya aku... masalahnyer esok aku kena interview ngan Hj Zamri (ada n3 sebelum nie) adoaiiii sebelum nie aku slumber jew dok bahankan dia haaa kali nie aku rasa kompom arr dia tak kan lepaskan aku wakakaka masalah besar yang aku ngah hadapi nie adalah sijil2 aku... adoaiii!!! ori kat kg... yg ada nie pun yg fotostat... gasak lew... redah jew arr...

Kalau ada rezeki aku adalah... kalau tak der cobalah lagi wkakaka sementara tunggu 'panggilan' laen baek aku try kuar dari sini dulu... kalau korunk rasa korunk tue kawan aku... wish me luck key... (hah!!! jam nie lew ada yg x nak ngaku kawan lew tue wakakaka ada aku kisah???)

Esok kul brapa yek interview??? adoaiiii... jam 9 pagi??

6 comments:

rizz said...

ahakk gud luck k for tebiu k hehehh jgn hang mcarot dpn yg pen tebiu tu hahahaa

CikLola said...

hek4...sabO3.. gud Luck sis

atty's said...

gudluck for ur interview sok..ye..

||| PöJìé PööH ||| said...

goodluck Qiela..
kne sopan² sbg pompuan tau!!
jgn terejal sgt tau!!
hehehe!!1

hezesuze said...

wei ang nak tukar keje len ke??? bagus ler da lama ang kt c2...sis doakan moga interview esok bjalan dgn lancar...haaa jgn lupa bawak lesung tau...wakakaka

p/s hik3...sedey ni blog sndri lgsung xleh bkak tp heran gak bkak blog sndiri dlm blog org len bleh plak tp xleh nak update...ntah virus ape ntah yg da kene kt lappy sis ni...uwaaaaaa..haruskah kene buat blog baru??? aduyaiiii...tolonggggggggggggggggg!!

Corey said...

goodluck interview. sopan santun lemah lembut sket, tunjuk innocent baru org cair nak kasi keje.
klu x dapat redha jela eh. keje tempat yg sama lama2 pun ada gak benefitnya mana tau kot naik pangkat satu hari jadi boss kew