Friday, April 17, 2009

t3MpaT BaRu YaNG LeBiH S3L3Sa...

Demi tidak menghampakan permintaan sesetengah blogger, aku dengan berbesar hatinya loadkan pic keadaan tempat aku kat opis untuk tatapan korunk... mungkin keadaan agak berserabut dari tempat kerja korunk sebab function department aku nie tak seperti korunk wakakak
wahhhh lawanyer table nie... kemain kemas laie... saper nyer lah yek wkakak eh2... ada novel 'sehangat asmara???' motip??? (hajarnya g kerja bawak novel wakakak) eh2.. cam pernah nampak jer pic kat desktop computer tue... tapi kat mana yek??? alamak!!! cam ner leh kantoi ada lemau tue??? hajarnya wkakaka (yana dah 2 arie dok usha lemau nie wakakak) tapi kalau korunk pasan lah kan... ada satu kekantoian berlaku di situ wakakaka kalau nampak lew... kalau tak nampak p pakai kanta pembesar wakkaka

Eh2... ada plak tuan punya tempat wakakak hajarnya... kedudukan lemau agak berubah sebab yana dak beberapa kali dok jeling2 wkakaka dulik apa aku korunk ingat aku tak leh nak berblog kew??? wakakak tetap!!!

Nampak tak ada awex kat tepi tue??? haa tue lew yana wkakak dia nie pemalu... puas aku nak enterprem kan muka dia dalam blog nie.. tapi kemain seksa gak lew dia nak pose wakakak nie pun aku dok snap ala2 ngendap gitew wkakak

Amacam bro corey??? luas tak??? hajarnya mesti ang yg dok report kat bos aku kan wakaka (nak jugak aku seret nama bro corey dalam n3 kali nie kan). Pic nie aku amek dari tempat Fara so korunk bayangkan lew cam ner aku dok bergebang ngan Fara... kedudukan kami tak der lah jauh... so memang men belasah jew dok bersembang wakakak yana laie lew suka...

Yana kemain suka bila aku duduk sebelah dia or dekat ngan dia... bleh plak dia bantai cakap sejak aku ada kat situ dia dah tak mengantuk laie wkakak hajarnya!!! nampak sangat yang aku nie memang banyak bercakap kan wakakaka (psst... kat tetengah tue kalau bro corey nak bentang tikar membuta kat situ pun leh wakakak pastu aku hempuk ngan kusi tue wkkaak)

Bila dah kedudukan cam nie biasa lah gosip mula berleluasa wakakak nampak tak ada partition tue??? ha!! tue lew tempat Fara (hajarnya siap ada penghadang laie wakaka) tapi bagus gak ada sebab kami leh lepak kat situ dok mengumpat... motip??? kami lah 3 dara pingintan kat opis nie wakakaka tapi agak selesa gak lew bila dah duduk cam nie kan... memang best jer nak sembang... sembang2 kami pun kerja tetap siap kan... nak skodeng??? skodeng laaa... aku tak kisah... kalau nak duduk sebelah aku pun leh gak meh nengok apa aku buat... kononnyer kami jer lew yang tak amanah dalam berkerja... yang laen tue amanah giler arrr... kalau nak taw tak der sorang pun kat opis tue 8 jam bekerja dari pagi sampai ke petang begitu tekun dok wat kerja bai wakakaka

5 comments:

rizz said...

esereee 3 dara pingitan hajarnya kan! hahhahh,,sesi mengumpat blaku ngn laju la tuh kekdahnya wakkakk

Corey said...

Alhamdulillah dapat jugak ang tempat yang luas sket lepas aku dengan penuh melankoli merayu boss ang.
ruang luas blkg tu ang punya personal pantry..esok marila segala water cooler,peti ais,mikrowave. insentif tambahan nak elak ang mengular :P

||| PöJìé PööH ||| said...

aku dh nmpk dah Qiela!!
ko dok YM ngan Rizz kan!!!
ko duk ngulor kan!
bukan nk wat keje!!
hahahh!!

hezesuze said...

hik3...sedey blog sis kene virus kekdahnye xleh nak bukak...uwaaaaaaa!!!!!!

sah2 ler ang dah xleh nak berblog2 bagai kan...

tp sis tau pangai ang...xdulik org nak kate ape kan janji keje beresss...tol tak???

wah byk nama bro corey ek lam n3 ang kali ni...trsedak2 member kt rmh tu...huhuhuh

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : sesi mengumpat berlaku cam virus trojan kekdahnya wakakak tunggu laie!!!

bro corey : rayu kew?? alahai buang masa jew dok rayu2an nie waakkaka ada tikanya kita takperlu merayu bergantung pada situasi dan keadaan... aku pun bukannyer suka nak rayu2an nie hajarnya!!! kalau ada rezeki adalah... kalau tak der, maknanyer aku terlalu baik tuk sumer tue wakakak (pikir positif beb) ngular??? walaupun pantry sumer dah ada kat atas nei... ada kalanya kalau otak aku dah terlebih sudah... ilang gak aku wakakak

pojie : hajarnya ang wakakak (baling lesung tepat ke arah pala ang) mangkuk!!! dak opis aku baca lew blog aku wakakak (sambil sediakan tali gantung)

sis heze : aku tetap aku wakakaka sendiri pikir lew maksud wakakaka pssst!!! mmg sengaja sebut nama dia bebanyak biau muntah darah terus wakakaka