Friday, April 17, 2009

TuKaU LaiE... PaS Nie M3H TuKaUkaN aKu KaT LuBaNg kUBuR pLaK...

N3 kali nie aku nak bercerita pasai opis aku.. wahhh rajin tul aku dok cite pasai opis aku kan hajarnya wakakak

Semalam aku tukau tempat laie wakakak hajarnya... kot yer pun nak suh aku berhenti cakap jew lew... nie asyik suh tukau2 tempat plak... pastu motip utama nak suh aku mengemas opis nie lew gitew...

Bukan tukau apa pun cuma kedudukan computer dan table jer yang cam sesak nafas sebelum nie wakakak (sah2 ler bro corey dok gtaw bos aku kot hajarnya wakakak)

Alkisah.... semalam aku mengantuk giler kat opis sampaikan wat kerja pun dok tersengguk2 depan pc... sudahnya tepat time lunch aku p bantai membuta... naik jer opis tetiba yana cakap...

bad news... pah bedah suh tukar table sebab awang buncit tak nak duduk cam tue

okeh tapi kena kemas arr...

Pastu aku panggil Fara, Yana, ngan Fazli minta tolong kemas... sekali bila dah kemas hah amek ko wakakak sumer benda yang aku rasa tak perlu memang aku buangkan jew... per jadahnya nak simpan lelama kalau benda tue ko tak guna.

Bila dah mengemas tue hah!! riuh lah sekampung kan wakakak aku nie mulut mana reti dok diam wakaka sesambil kemas sempat gak lew aku shoot 'mereka2' wakakak kalau mereka2 tue sedau diri kompom tebakau darah nyer arr...

Si Fara plak jadi nasi tambah wakakak laie lew menjadi aku... yer arr... tempat depa tak der saper nak kacau kan... tempat org len sumer nak kacau... pastu leh plak nak suh kedudukan computer aku tue suh letak cam nie cam tue plak... yang nak guna ko ker aku??? ikut suka ati aku lew nak computer tue ngadap mana... adoaiii pening aku.... kalau pasai nak kata men ym or xplore internet... aku leh appoint sorang2 lew yang dok men... cuma aku malas jer nak seret sekor2...

Tak kisah lew duduk mana pun yang penting... aku tetap akan berblog walaupun di ubah cam ner sekali... even aku dah berhenti pun aku tetap akan berblog dan akan mencoretkan kisah tuk korunk wakakak hajarnya...
Pas nie kat mana plak nak tukaukan aku? wakakaka ker aku yang akan menukaukan diri??? lu pikir lah sendiri wakakaka

5 comments:

rizz said...

hahah ang menukarkan diri kpda superman la wakakakakkk leh terbang kemana mana ngn table tuh hajarnya! hahahhah..ala ssh workstation hang tu .awang buncet dh emm ang wei men tenet wakakak

Rhuddy said...

mana pic tempat baru??? aku rasa mcm stor aku apa?? hahahaha.....

aku tau depa arah ko ngadap pc ko dkt mana sbb apa???? heheehheeh lu pikir laa sendiri

ala Qiella kalau ko bengang...apa lagi gunakan laa lesung ko tu..tak guna ko digelar ratu lesung......ko hempuk makcik2 bedah dan kak senduk upsssssss kak senduk plak hik3x......hempuk depa ngan lesung ko tu beb

Corey said...

ekekeke kesian ang yer jadi pelarian. Redha jela ye.
nanti aku suruh boss ang pindah ang kat bumbung.nyaman je.lagi tinggi darjat dari org len ekeke

hezesuze said...

muahaaaaahaha...cian nye ko Qlah...aku dpt rasa pe yg ko rasa coz dulu sis pun gtew gak...time keje dulu2...

sbbnye suke layan video lucah...hahahaha larikkkk

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : dari aku dok bertukar kepada superman per jadahnya??? baek aku tukau jadi MM jew leh aku sedut sumer darah yg ada wakakak hajarnya!!!

rhudy : agak hajar statement ang tue!!! yaaa kita sama2 pikir wakakak malas aku bai... dalam opis nie memang masing belajau terlalu tinggi PHD beb... politik di tempat kerja laaa bai...

bro corey : suka aku jadi pelarian beb sumer tempat aku merasa wakaka yang penting misi aku berjaya kat sumer tempat aku lepak wakakaka

sis heze : erk/... jatuh rahang aku sis... sama plak kita wakakak hajarnya ang wakakaka