Friday, April 17, 2009

aLaHai... JaDi aGaR2 aKu s3K3JaP...

Korunk ingat tak, kan aku pernah citer pasai ada budak praktikal kat tempat aku nie? ala... yang kendu tue.. dia tue anak buah awang buncit.. pergh!!!! walaupun pernafasan aku hampir2 terhenti apabila yana gtaw yang mamat kendu tue sebenarnya adalah anak buah awang buncit... tetapi itu tak bermakna aku harus membatas kan mata aku nie untuk scan di mana kelibat dia wakakak hajarnya... aku juga tak kan sesekali mengunci mulut dari berbicara tentang dia (wahhh dah cam tajuk lagu dah wakakak)
Ala...cam biasa lew.. jangan kata yang bujung yang dah kawen pun, kalau ada yang menarik perhatian dah tentu akan jadi bersemangat kan bila nak g kerja tue... pergh!!! bila tang malam jer... nak tdo tue rasa cam lambatnya masa berlalu... hati dah melonjak2 nak jumpa ngan si dia kan... jangan kata korunk tak alami benda tue sumer arr... (memang aku lepuk ngan lesung kang)
Aku pernah gak arr meroyan wakakak sanggup bangun pepagi siap mandi2 laie... dengar jew azan dengan pantas aku dah start mengadap sejadah wakakak masa tue org kata angau lew kan wakakak lepas jew solat terus siap2 nak ke opis... orang laen still laie membuta atas katil. Masa tue aku rasa aku dah cam pak imam dah dok bangun pepagi wakakak orang kata masa bercinta nie sumer nyer sanggup kan ... cuba tengok kalau dah bernikah... sanggup kew??? wakakaka
Aku ngan Fara dah dok usha mamat kendu tue ala... takat wat lepas geli2 kat mata jer dah lew... wakakak tetiap hari mesti dok usha dia pakai baju per wakakak keji sungguh pangai sekor2 wakakak kalau waktu memula masuk kerja dulu dia pakai kemeja putih siap ngan tie laie sekarang tidak laie wakakak cukup sekadar berbaju T ngan jeans, dia dah cukup cute dah wakakak
Apa yang nak aku citer kan adalah kisah tadi. Yana dok call lab gtaw yang awang buncit nak jumpa anak buah dia nie dan minta dia naek atas. Aku apa laie dok pasang tinge arr pastu dengan pantas dok gtaw dak Fara. Dan2 ler time tue aku dok menebeng kat table Fara. Pastue mamat tue pun naek ar jumpa awan buncit... aku ngan Fara dah dok usha2... penat wei dok kerja jew... mesin pun taw berenti. Aku nie plak kalau bekerja tak suka dalam suasana sunyi sepi... rasa cam kat tanah perkuburan plak.
bai... apsal camera ang nie cam hang jer (suara sengaja di kuatkan... caker tak leh plak nak load pic tempat baru aku) dan2 lew dok belek hp Fara...
hang kew? aku mana ada wat pa per bai...
Tangan aku dah standby dah... asal lalu jew memang dapat 'hasil' arr...
caker ko bai... nak wat jenayah rupanyer...
diam jer laaa...
Sekali mamat tue kuar dari bilik awang buncit... masa nak lalu depan aku tue dia tunduk jer muka... masa tue aku dah 'standby' dah... sekali bila bebetui depan aku, member dok angkat muka then terus senyum sambil anggukkan kepala... alahai... jadi agar2 aku jam tue gak hajarnya wakakak ngalah sotong kurita wakakak aku apa laie... terus tersenyum lebar arr terus aku pusing badan pandang Fara... dah tak leh nak bercakap dah time tue... argh!!! sudah!!!! keras plak wkakaka Fara dah wat muka blur...per kes???
bai... ...dd....d... dia se...se..senyum kat aku bai... akhirnya terlepas gak ayat aku wakakak
hah!!! jatuh rahang aku bai... siyes kew???
Aku dah bantai gelak2 ngan Fara... siap tunjukkan lakonan semula tue wakakak aku rasa time nie kompom aku leh dapat anugerah pelakon popular wakakak
jadi agar2 aku bai bila dia senyum...
nie yang tak best nie... ang dah mendahului aku nie.... aku dah rasa cam tak best dah nie...
alamak bai... maknanyer dia sedar akan kewujudan aku...
Kami dah bantai gelak dah... sekali pah bedah datang daaa...
gelak2 nie dah banyak ker scan??? merujuk pada report yang berlambak... potong tul laaa...
gelak2 arr pah bedah... tak kan nak gelak pun kena minta kebenaran... per kes??? banyak dah tue... sambil gelak2... hajar sungguh!! nak jugak teruskan gelak wakakak Fara dah terkujat kat tempat dia wakakak
Adoaiiii tdo lena aku malam nie hajarnya wkakak dan2 Fara memasang strategi agar dapat bertegur sapa ngan mamat kendu tu wakakak

3 comments:

rizz said...

hhahahah kemaeeeeeeeeennn kan ang nk scan mmt tuh lg...amik la gmbar weii aku cabar ni wakakkakka

Corey said...

aku rasa tak lama lagi jejaka kendu ni harus berenti keje akibat gangguan2 seksual ekeke

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : ang laie keji siap cabar aku laie wakakka bahaya lew bai... kang buatnyer aku tepek pic dia kat sini sekali kaki2 report sumer dok jalankan tugas depa merepot tak kew haru aku wakakak apa pun kalau aku nka buat biar agak2 aku dah nek berenti baru aku tepekkan... so wat sementara nie biarlah jadi tatapan aku dan Fara wakakaka

bro corey : hajarnya statement!!!! mmg dia akan berenti pun bro sebab dia praktikal jew 6 bulan wakakka