Monday, April 6, 2009

aLaHaiii... BeG KeRtaS Ku...

tapi... tepi... aku nak drift tanpa tekan brek ngan clutch... tuk shoot ke rumah sis heze...

Bengkak tul jiwa aku!!! apa tak nyer... elok2 dah sampai umah tetiba jer dapat call dari sis heze (harus!!!)

wei!!! ang nyer bag kertas rupanya ada dalam kete aku lew (gelak agak mengerikan) aku kasi ang masa next piknik lew gamaknyer
hah!!! cam ner aku tak pasan yang barang aku sebenarnya tak der nie??? (sambil kesat air mata sebab mengenangkan nak p kutip kat umah sis heze bukannyer dekat....klang tue)
tak per... next time kita jumpa aku kasi ang... (hajarnya dok gelak2kan aku)
(kekdahnyer... dan betapa hajarnya!!! dah lew satu2nya barang kat umah tue) aku harus gegehkan gak diri tuk drift ke sana nampaknya sebab tupperware tue Farahnyer.... pa per aku roger ang....
Bak kata rizz... hajarnya ang!!! dah panggil sis pastue leh plak panggil 'ang' 'aku' plak tue wakakaka keji ang rizz!!! wat2 tak nampak dan tak dengar dah lew!!!


haruskah aku menggerudi orang yang bawak bag plastik aku sampaikan tersalah masuk dalam kete?? wakakak keji sendiri yang lupa nak bawak leh plak nak salahkan orang wakaka
aku rindukan limau tue arr.... meleleh air liur aku wakaka sebab limau tue tak der bau cina wakakak hajarnya haruskah aku menjilat tapak tangan aku??? bak kata pojie supaya tak kempunan wakakak paling lawak bila rudhy dok ikut cakap pojie wakakak kat tetengah MCD dia leh bantai dok jilat tapak tangan sebab tak dapat makan kfc... giler!! ramai orang dok beratur... wakakak Mmmmm dAAAaaaPPppp waakakaka

3 comments:

hezesuze said...

ha'ala...ang beli je ler ganti balik dak housemate ang tu...huh!

bknnye mahal beb! alah takat beg kertas cikai tu pun 'sis' xnak tau..kalo beg kertas tu GUESS ke GUCCI ke haruss la sis rembat..wakwakwakwa

kalo ang nak jugak amik...haaa meh ler terjah klang...huhuhuh

rizz said...

wakakkakak lucu laa kemen nk grudi g..cne leh ade kat keta kak heze ahh ? sape letak? wakakkaka

diary, fara said...

hoi bai, tak kan gambar priston member aku pun ko rembat?? memang kaki terjah tol la ko ni nad