Monday, April 6, 2009

PaNTai PoRt DiCKsOn... NaNTiKaN KeHaDiRaN WaRGa PuTuS FiUs!!!

Nantikan ketibaan kami (sebenarnya dah tiba wakaka)

Memandangkan arie nie adalah arie Isnin dan seperti kebiasaan, merupakan ari pertama bekerja dan juga semestinya akan membuatkan para pekerja dalam keadaan tidak berapa bersemangat... suasana agak hambar.

Apa daaa.... aku melalut nie??? tetiba jer terasa cam angin pantai Port Dickson masih laie ada dalam kepala otak aku nie wakakak sebenarnya aku ingatkan tadi nak lew dload semua pic masa kat Port Dickson... ala...pic Geng Putus Fius tue wakakak tapi....

Ari Jumaat dengan pantas aku bersiap2 balik umah hajarnya... semangat berkobar2 lew nak ke PD ngan dak2 putus fius nie wakakka alhamdulillah lew... program yang di rancang berjalan dengan lancar sebab agak jarang dan agak mustahil gak lew program yang aku rancang awal2 akan menjadi wakakaka... selalunyer kompom tak jadi di saat2 akhir wakakaka

Rizz dah dok roger aku kata dia dah start menghitung hari wakakak hitung lew sangat... cam dah lama tak jumpa air gayanya wakakak

Rhuddy plak... dok call aku tanya nak beli buah apa? wakakak kan dah tak pasai2 kena shoot ngan jawapan aku (beli lew buah apa yang ada wakakak dan ada gak jawapan aku yang bisa membuatkan muka dia merah wakakak hajarnya... aku berjaya racun mangkuk nie supaya join kami wakakak) pastu siap pesan kat aku laie suh bawak tupperware dan papan pemotong waakak member nak buat sandwish wakakak (nampak sangat kat umah tak pernah memasak wakakak papan pemotong pun tak dew... silap2 lesung batu pun tak der wakakaka)

Pojie aku sms... dok bantai keras manjang hajarnya wakakaka

Kak Heze (wahhh dengan tetiba jew panggil akak wakakak) dah dok remind aku supaya ada kat tol KLIA sharp jam 8 pagi... humang aiii kemain gegeh nak p awai hajarnya wakakak... persoklannyer leh kew aku bangun awai2 arie ahad nie?

Dah tak pasai2 aku terpaksa lew tahan mata dari tdo... kang tak pasai2 aku terlajak wakakak

Okeh... next n3... key wakakak sabar2... (sebenarnya kabel camera aku lupa nak bawak lew wakakaka nampaknyer esok lew aku load pic dan send kat geng putus fius yek... tinggaikan email korunk kat komen aku nie... malas aku nak bukak sms waakaka)

5 comments:

MaS-HaNa said...

GERAM TUL NGAN QIELA NI:-W
KANG AKU GIGIT MONTOT KO KANG QIE :((

hezesuze said...

kureng asam btul la ang ni..ingatkan da masukkan lam n3..hampeh tul...huh!

pepun mmg hapening... i like..kene repeat balik la Qlah...haaa time tu 'akak' pasti org ptama terjah mandi...huhuhuhuhuhuhuhuhuh

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

yezzz.... harus di terjah kembali PD tue wakkakaka

rizz said...

hahah kemenn ttgal mencik hahah

email kat madi.dzj.assoc@gmail.com

||| PöJìé PööH ||| said...

ei, lampi la minah nih!
anto sini..
pojie_kmj2002@yahoo.com