Thursday, April 2, 2009

hP BaRu aKu...

Nampak tak????? nampak tak!!! wakakak pic hp tue wakakak kalau korunk nak taw hp tue pernah masuk dalam remaja baru2 nie. Keluaran salah sebuah anak syarikat company tempat aku bekerja nie (kang kalau jawab company aku kang... ada yang kata aku nie pasan wakakak)
Ngapa aku letak pic nie??? sebab aku dah beli hp ni wakakak menggantikan hp ku yang lama... tah per jenama tah aku tak ingat yang aku taw nokia jew... nokia berapa aku tak taw wakakak seperti biasa aku hanya taw guna jew...

Hp nie boleh masuk 2 sim card... abis!!! hp aku yang laie satu tue aku nak wat per???? adoaiiii... wakakak harus malam nie aku dok xplore jew lew hp nie wakakak

Cam best plak hp ni wakakak rasanyer nie lew satu2nya hp aku yang paling canggih wakakak canggih kew??? hajarnya wakakak... hp nie sampai masa aku ngah scuba ngan dak rizz wakakak terus aku cakap hp aku dah sampai... kang sambung wakakak (nampak sangat hp aku laie menarik dari ang rizz wakakak keji aku wakakak)

Ala... kira aku nie tergolong dalam golongan staff yang menyokong salah satu barangan keluaran company lew ni....

10 comments:

rizz said...

brand apekah tuh hahah nokia celup ke? ahha larikkkkkkkkkk

b-boy said...

wahh..nak p pD..serba baru bagai2.. lesung batu baru xdok..?
wakakakaka

atty's said...

beshnya dpt hp baru..bila ler kty nak tuko hp buruk ku.

CikLola said...

sis..hp lg 1 tuh meh derma kat lola..
xbek mbazir..derma la kat lola ekhhh
hak hak hak

hezesuze said...

wei Qlah, hp laie satu tu ko derma lah kt aku sorang surirumah gtew...hehehhehe

ooopsss ko keje kt company NOKIA ke????

mummYaeesh said...

tak pernah tgk pun..nokia ape ni?? china punye ek??whoops..lariks ..kali ni aku bwk perisai besi walau tepat sasaran lesungmu..akan ku tepis jua...kelentung g blk kat pala hang...woohooo..suke2!

||| PöJìé PööH ||| said...

wei Qiela, tuh sajer jer tayang hadiah besday kat aku tuh kan..
Nih yg aku tggu² nih..
nk dptkan hp baru since hp lama cam pekung..
haahh!

[-suziey-] said...

tantek gk..amboi syioknye ang..nak hp baru je bli..hp lama tu kasi aku la..ekekke:D

diary, fara said...

kak nad, mana hp lama kak nad tu?

Darab Dua said...

hp lama lu tuh kasi dekat gua la.
amcam?

canggih benar hanset lu nih.