Thursday, April 2, 2009

JaWaB TaG RiZz...

Arie nie dapat lak tag dari rizz... adoaiii dah lama rasanya tak bermain dengan tag wakakak

p/s : heze... ang nak kejau rizz kat PD yek... harus aku bawak lesung wakakak

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

BiCaRa BeRsaHaJa

sebenarnya tak der idea nak letak per... so jadikan jari jemari menjadi pengganti diri dalam berbicara... dan apa yang terluah di sini adalah apa yang terbuku di sudut ruangan hati... perkataan bersahaja? hmm.... pengakuan, perkataan bersahaja nie sememangnya ada kisahnya dan biarlah ianya menjadi rahsia kepada mereka yang tidak tahu dan kepada mereka2 yang tahu tue... keep silent key...

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://luahan-bersahaja.blogspot.com

sama seperti di atas... kiranya perkataan bersahaja tue begitu berpuaka lew buat aku wakakak

2 comments:

rizz said...

jwapan x complete hahah check blikkk soalan lbh ttinggal:p

Alaz's Alang said...

wahhhhhhhhhhh hp baru yerrrr......underwear baru tak nak tunjuk kerrr wakakakakakakaakaka....mesti warna pink kan kah kah kah larikkkkkkkkkkkkkkkk takut kena punggey ngan lesung batu