Wednesday, April 29, 2009

nGaNTuK GiLeR aRie Nie...

Semalam balik jer dari kerja, perut dah lapo giler wakakak... nampak tak pic apa kat atas tue? wakakak (1st time kuarkan logo putus fius nie wakakka)

Lepas siap2 masak, si Farah nak buat sambal belacan plak... pergh!! kemain pedas nak mam sambal belacan dia... aku yg selama nie cili api tue leh makan begitu sahaja tak tahan... cam cacing kepanasan... berketul2 ais aku dok geget cam tue jew wakakka masing2 dah kepedasan wakakak pulak tue leh dok bahan sesama sendiri plak sambil gelak2 wakakak

Lepas makan mata mula laa mengantuk... lepas lepak kejap ngan Farah kat luar umah... sambil menikmati angin malam dan keindahan bintang2 yang berkerlipan di langit.... aku dah minta diri nak beradu... jam 9 lebih aku dah bantai tdo wakakak.

Ngah elok2 tdo... tetiba tersedar... nengok jam kul 3.05 pagi... pergh!!!! mimpi yg agak indah wakakak adoaiiii kemain awai laie... pusing sana, pusing sini... argh!!! sudah... mata tak nak lelap plak... sudahnya sampai ke pagi aku dok golek2 atas katil...

Arie nie datang opis cam biasa... wahhh ada sesi sing arr kat sini wakakak aku yang tak taw pa per nie... dok lepak diam jew arr... dengau depa sing wakakak cam zaman sekolah plak wakakak tapi kira oklah sekurang2nya depa nie praktikkan apa yg depa dapat masa attend mana2 kursus... yang nie depa p kursus ESQ.

Tepat jam 10 lebih aku dah tersadai kat table cam pic atas nie... adoaiii ngantuk giler wei.... aku dah puas bantai sing sorang2 sampaikan kak ani ngan lee dok gelakkan aku wakakak adoaiii cam ner nie... ngantuk giler nie... dapat kew aku siapkan 5 report arie nie????? dalam keadaan cam nie??? adoaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2 comments:

rizz said...

hahhaha kemaen ngntokk..:p tulaa xmo tdo awl hahakkk

MaS-HaNa said...

ko bawak lah lesong qie patu bila ko ngantuk ko letak cili api kat mata ko gerenti ko tak ngantuk
wakakakakaka