Tuesday, April 28, 2009

eRK!!! t3RsaLaH p0Rt Daa...

Arie nie aku nak citer pasai kisah semalam yang pada mulanyer aku cam berbelah bagi nak cer wakakak kisah pasai toilet... (mengong toilet pun nak cer kew??? wakakak)

bestnyer dapat toilet cam nie wakakak bersih bai...

Cam nie... kisah bermula apabila aku dah di tahap beku gegiler mengalahkan salji wakaka.. kalau dulu kat opis lama tue toilet lelaki dan pompuan bersebelahan. So kalau nak g toilet tue memang akan jumpa toilet pompuan dulu baru toilet lelaki. So bila dalam keadaan cam nie ada jugak lew beberapa insiden aku (dan aku pasti dak2 opis lama kompom) ternampak beberapa orang dok melepaskan hajat wakaka hajarnya!!! salah saper??? aku kah??? ataw korank yg terserempak gak??? apa laie dah nampak tue... dengan pantas aku membuat lipatan petala ke 8 berpaling ke arah laen... (tue ada yg nak kata aku dok tengok gak lew tue hajarnya korunk!!) adoaiiii aku pun tak taw lew ngapa depa tak tutup pintu? dah lew kencing berdiri adoaiii kemain tak senonoh giler wakakak dah tua2 pun still laie buang tebiat wakakak... tue kisah masa kat central...

oitttt.... skodeng kew??? p jejauh aku nak terberi nie...

Kisah aku plak semalam lew... aku ingat toilet sama gak... tak laen tak bukan kes tersalah masuk toilet hajarnya... tah ngapa semalam aku langsung tak terpikir nak nengok atas tengok toilet laki kew pompuan men belasah jew masuk wakakak darurat bai... dah tak tahan nak terkucil wakakak lepas jew aku menunaikan tuntutan batin, dengan muka kelegaan aku basuh tangan pastu siap betui2kan tudung laie depan cermin... kuar dari toilet baru pusing kiri kanan.... aikkkk!!! aku dah scan sesuatu yg berbeza... awat jarak sebelak kanan nie cam jauh jew dari longkang???? bukan kew sepatutnya dekat sebab toilet pompuan dekat sikit ngan longkang??? erk!!!! dengan perlahan2 aku pun dongkak!!!! jatuh rahang aku!!!!! toilet lelaki???? akus alah masuk toilet???? pergh!!!! dengan pantas aku bla... sepanjang perjalanan ke opis aku dah bantai gelak gedik sensorang wakakak celakak!!! cam ner aku leh masuk toilet laki nie??? wakakak seumur idup aku 1st time masuk nie wakakakak nasib baek tak der orang wakakaka

6 comments:

rizz said...

wakaakaka nsib la xde org klau x malu2 hahahhahahah..xkn xde urinal? apa ra hang tu yg mbezakan toilet laki ngn pompoan wakak kemen pompoan kencing bdiri haha

Hezesuze said...

wakaka gelak gediks sis...tauler nk tkuncil tp tgok2 ler toilet laki ke pompuan...ke ang nak tgok sup bunjut org len...cabuuutttttt!!

[m]i[m]i.i[r][m]a[n] said...

hakhakhak... lain kali pakai pampers jer qie... hiks~

xyah ssh2.. smpai masuk toilet laki.. abes time keje buang jer pampers tuh.. abes cter.. hiks~

xpe lah qie.. imagine jer yg opis ko tuh mengamalkan system coed.. hiks~ kurang sket malu.. ngee~

Corey said...

suke ler tuuuu..
dan dan TERmasuk ek :P

lankapo said...

tersalah takpe..ala dulu masa sekolah dulu..selalu jekk salah masuk hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

jerit la len kali..
sup bunjut.. sup bunjut..