Tuesday, April 14, 2009

OpiS Ku...

N3 kali nie aku bercerita pasai tempat duduk aku dalam opis nie hajarnya wakakak okey kalau korunk tengok pic kat bawah nie hah!! tue lew tempat aku wakakak kalau korunk nak taw aku baru jer tukar tempat pagi tadi... tue yang cam n3 pun masuk lambat hajarnya wakaka
Alahai.. agak berserabut plak opis aku nie wakakak nak wat cam ner kan... yang pastu ada pooh hajarnya wkakak (pojie suka lew tue psssttt... masa aku nak snap pic nie pun aku terpaksa nyorok2 wakakaka) hah!! nmpak tak ada pc yng terpasang tue??? kat situ lah mamat kendu tue duduk wakakak walaupun aku dah tukar tempat, aku masih leh scan laie mamat tue wakakakak tapi malangnya aku dapat taw mamat tue kena wat kerja kat lab... hajar sungguh!!! tapi 3 bulan kemudian dia akan naek kat atas wakakaka ala... agak2 aku nak cuci mata apa laie... harus turun ke bawah laaa wakakaka

Milik siapakah gadis ini??? wakakak nie lew Fara... nengok lew tempat dia tak ker cam best jew sebab leh lepak. Sebelum nie aku suka lepak kat tempat dia sambil gosip2 wakakak tempat lama aku bebetui depan dia (korunk nengok lew pic aku ngan mamat kendu tue) kat tempat lama tue aku leh laie dok bergosip ngan dia sebab ada lobang hajarnya wakakak

Tara!!!! wakakak nie lew tempat baru aku hajarnya wakakka depan aku tue plak si yana... dia nie satu2 nyer yang paling muda kat opis dan ops... sorry dah jadi tunangan orang key wkakak (tak menahan agaknya) wahhh banyak tul file belakang aku tue ... jangan plak kang esok kuar surat khabar... 'ratu putus fius di temui mati sebab terhempap dengan file' dah lew wakakak korunk nengok lew banyak piala atas kepala aku tue wakakak dan ada sebahagiannya merupakan acara yang aku masuk dan menjadi juara wakakaka

Sempat laie pose kat tempat baru hajarnya wkakak kira ok gak lah sebab aku nie tak berapa suka tempat yang terlalu lapang sebab kang ada jew ler yang aku nak sumbatkan wakakaka

9 comments:

rizz said...

. 'ratu putus fius di temui mati sebab terhempap dengan file' muahahha lawak tol la ang ni wakakakak..o baikk nye port leh scan kan hajarnya!

hezesuze said...

hahaha...klako la ang ni Qlah...ermm sis ngok pun cam baek punya port...ermm tmpt baru ang ni jauh ke ngan mat kendu tu??? huhuhuh

Corey said...

Sedihnya tempat baru.. sempit.. kena demoted ler ni.kesiannn

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : baek punya wakakak

sis : mamat kendu kena turun lat lab hajrnya kan wakakak caker nyer bos cam taw2 jew nawaitu aku ngan fara wakakak

corey : sempit tak per bro asalkan hasilnya baekkk punya wakakak org tak kaco aku so idak lew banyak file projek kat keliling aku nie... kang ada plak yg mati tertimbus ngan file projek wakakak

atty's said...

wakakakka...ko jgn mintak dik..
kang ramai nangis kang..hehhehe..

byknya file..tuh..

diary, fara said...

bagai. gambar kembar aku pun ko letak

Rhuddy said...

aku tgk mcm "pantry" aku jerkk hahaha

larikkkkkkkkk

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

hajarnyer rhudy wakaka tempat aku di katanya pantry wakakak mulot longkang tul wakakak

kembarlah sangat fara oiii waakakak baek ang cakap ang nyer saka wakakaka

sis aty... erk ada kew yg sayang??? wakakaka (sambil makan lolipop)

diary, fara said...

saka? hehehe... saka aku ler yang kaco ko malam jumat lepas sebenarnya qielahh