Friday, May 8, 2009

AdoIIIi aKu RaSa NaK BeRTuKaR...

Malam tadi bukak balik planner....

13.05.09 - Rabu
Senawang
Lepas kerja
16-17.05.09 (Sabtu-Ahad)
Port Dickson
23-24.05.09 (Sabtu-Ahad)
Kuantan
29-31.05.09 (Jumaat-Ahad)
Penang

Nampaknyer aku harus bertukar menjadi robot lew jawabnyer... adoaiiii...
Pastue terus jadi cam nie wakakakak

So kepada korunk sumer yang dah taw aku nyer Jadual nie so pepaham lah yek... kepada yang ada nawaitu nak jumpa aku tu sila wat appointment key waakakakak
Jawapan tuk bro corey untuk n3 sebelum nie... bowling tue kat Mines...

7 comments:

b-boy said...

jadik gaban sudehhh!!

Hezesuze said...

wah! full btol la xtvt ang yek...ingatkan da jd ratu ni dok diam ajo kt istana....wakaka

g PD tu ngan sape plak??? nak gak tau ni..hehehe

rizz said...

kemain p penang!! nk ikot hahahhah

[-suziey-] said...

amboi...dasatnye xtvt..aku sokong ko tuko jadi yg gambo no 2 tuh..ekekeek":D

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

boy : tue arr rasa nak bertukar jew huhuhuu....

sis : huh!!! tue aku lom laie gunakan mandat yang ada... asal aku kuarkan jer lesung tue kang kompom tak der arahan yang kuar kang wakkaka

rizz : ikut??? agak2 ang nak kena juai mai lew wakakka aku g sebab ada keje lew bai... bukan p jenjalan huuhuhu kalau tak kompom aku heret korunk sekali nyer wakakakak sharing is caring kan wakakak

suzey : kemain laie yek men sokong2 nie wakkakaka

Corey said...

wahh mcm CEO kena buat appointment. nanti nak buat appoinment lawan bowling 1 on 1 hehe

Eazy Izzuddin said...

elloe2...
knoe me...
hehe....
jom eazy da tukar link blog qiela...
xD