Tuesday, May 12, 2009

NaNTiKaN KeMuNCuLaN Ny3R...

Memandangkan semalam aku terpaksa MC atas sebab2 kesihatan (sudahnya sakit perut dan sakit2 badan) arie nie baru berkesempatan aku nak menjenguk blog para blogger wakakak wahhh kemain laie masing2 dok masukkan n3 wakakak
Aku plak pepagi laie dah bukak email... ada lah dapat email dari pojie ngan sis heze wakakak masing2 dok send pic (mekasih yek kalian) dan tue tak lain tak bukan nak minta pic yang ada dalam camera aku lew tue wakakaka (niat songsang sungguh wakakak) apa pun harap kasi masa sikit yek... akan ku email kat kalian nyer....

Seawai pagi aku dah gegeh meredah kesibukan jalan raya menuju ke syorga wakakak lokasi dari rumah... harus di snap wakakak

Aku, rizz dan nemo merupakan blogger pertama yang sampai ke Ulu Yam... apa pun sarapan dulu... nyesai plak tak wat pakatan PBB ngan kepala rombongan(aku sendiri tak taw saper yg nyer plan wakakak)supaya wat cam amzing race wakakak kompom aku yang menang wakakak hadiah percutian ke Paris wakakak (hajarnya ke Paris... nek flight pun fobia wakakak ada ati)

Wahhhh... masa nie dah melenjit dah masing2 dalam kete tue wakakaka kemain teruja wakakak rizz langsung tak leh arap (keji nyer statement) kemain slow laie wakakak kecekapan anda belum laie melayakkan anda tuk menjadi seorang photografer wakakak

erk... apa kah?????

Serangan Hendap dari aku, remy, rizz dan nemo wakakaka
So nantikan kemunculannyer yek wakakak maklum arr aku kan baru masuk kerja so cam sikit bz... sabar kan separuh dari iman....

5 comments:

Eazy Izzuddin said...

huhu
MC juge ea...
rmi tol yg sakit pas pulang...
ha!
qiela email lah da pic....
xD
setia menanti nih
=P

Corey said...

oops terdelete lak.

bahana ulu yam semua pakat sakit..motif pegi bercanda hari ahad,buat bahan bile sakit ekeke..mcm la msia kurang public holiday hehe

Hezesuze said...

uik! saje je nak wat n3 ciput camgitu ek..huh!

pepun sis tgu gak n3 ang..tp majuk seh g karok xajak pun ek...

Cik AniS GalaxY said...

oit....lambat betul ko qilah
rizz dah sampai final chapter katernya...hahaha.

aku still lg dlm mood bercuti
jgn jeles..harap maklum..hahaha

rizz said...

haha kemain lg intro entry ang hahahk kejii aku ade snap g r signbod tu wakkakaaa