Tuesday, May 12, 2009

GaTH bL0GG3R S3RaNG uLu YaM... EpiS0d 2

Lepas amek rizz kat TP terus amek nemo kat Maybank kat area umah rizz... nemo nie aku ada lew dengar cer dia nie dak baru dalam geng sayap... pastu ada lah gak aku jenguk2 blog dia... tapi siyez memula jumpa alahai aku dah geram ngan bulu mata dia wakakak usha dalam diam bai wakakak


Comei jew orang nyer... tahap tingtong dia leh tahan gak wakakak paling sengal bila dia tak taw jalan balik ke rumah dia masa aku antar dia wakakak aku dah terpikir nak juai dia kat mana nie??? wakakka hajarnya.... ada gak aku tingaikan kat balai polis kang wakakak adoaiii nemo2... tue laaaa makan semut bebanyak laie wakakak alhamdulillah aku dapat antar dia dengan selamat wakakak

Motip wat muka ala gediks ni ngapa??? wakakak kain alas meja tetap ada wakakakak


Batu Caves.... adoaiiii rhudy2... nak jew aku hempuk ang ngan lesung wakakak cakap nak g last2 tak jadi p sebab demam katanya wakakk tak per rehat jer lahhhh aku nie tak suka nak marah2 orang tapi sendiri ingatlah kan wakakak

Dah lew aku tak taw jalan dengan harapan bila aku kutip rhudy nanti dia leh lew guide aku... malangnyer dia tak jadi p... sudahnya aku terpaksa brani mati redah jer... alhamdulillah dan nampak signbord ulu yam tue dah kira betui laaa jalannyer wakakak aku ingat2 lupa bai....

Ternyata betui kata rizz...

silap2... kita blogger pertama yang sampai wakakak
patut nyer wat amazing race... kompom kita lew yang menang...

Sudahnyer lepak kat kedai makan nie sebab kelaparan... makan roti telur banjir ngan neslo ais wakkaka banyak yg kami sembangkan sementara tunggu sis heze sebab kang kat atas tak der line elok tunggu kat bawah nie senang kang pa per... nak cari kang dah satu hal tak taw nak kumpul kat mana....

Nengok lew 2 orang budak yang kebuloq gegeh dok tunggu depan kedai yang tak bukak laie wakakak melambangkan depa memang dah lapaq giler wakkaka

aku dah lapar qla....

walaupun lapar aku tetap menten wakakak

muka riang ria nemo bila makanan dah sampai wakkaak

Tetapppppppppp wakakkaka

4 comments:

rizz said...

kah2 keji ayat ang kemain kbuloq ktnya wakkaka.yg pasti gmba aku ploles la pg tu wakakka

Hezesuze said...

hahaha bekpes dulu ek...tu yg cirit birit kot..wakaka

uik! smpai mane n3 ulu yam ang ni...letih ler tuggu...hehe

atty's said...

adeh gelak gulin2 akak..

kain..alas meja yg tak menahan tuh..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : dah memang kebuloq kan wakakak

sis heze : sabar kan separuh dari iman wakakak adoaiii kan aku nie bekerja kak oittt pepaham jew lew... aku nyer lappy dah berasap dah kak oiiii tue yang leh load bila p opis jew....

sis atty : wakakak tetap kan... loh awat tak roger kata kita nie dekat??? kalau tak leh aku kutip ang sekali wakakkaak melepas sudah wakakak