Tuesday, May 12, 2009

GaTH bL0GG3R S3RaNG uLu YaM... EpiS0d 1

Wokeh sekarang tiba lah masa yang di tunggu2 wakakak n3 pasai nak ke Ulu Yam yang telah di ada oleh pra blogger... aku pun tak ingat saper nyer plan... yang aku taw... rizz dan sis heze dah berkali2 dok remind aku wakakak
So, oleh kerana kerajinan dan rasa cam tak berapa nak best arr kalau p tak bawak pa per kan... memula plan nak share ngan rizz beli jajan jew... maklum arr kami kan bujang so tak lew rajin sangat nak masak memasak nie (gegeh dok bayang kalau dak keboboi ada... kompom dia masak kan... merasa gak lew aku masakan dia wakakak... slurp... lap air liuq... nie kalau tak paham laie memang aku gantung diri jew arr wakakak)

Malam tadi aku ngan Farah dok masak pengat labu... sambil masak makanan tuk dinner... so nengok2 eh ada plak labu... apa laie gegeh aku masak tetengah malam tue wakakaka


Gegeh nak tunjuk beg sandang nie wakakka (rizz bayangkan beg sandang tue antu dalam 'coming soon' wakakka hajarnya) beg nie aku rembat dari dak adik wakakak sebab beg nie besar so cam tak sesuai kalau dia pakai nak bawak ke sekolah kan... kemain laie aku racun adik sendiri wakakak dengan berat ati dia kasi gak aku beg nie wakakak pergh!!! lama giler aku tak pakai beg sandang nie wakakkaak tingat zaman sekolah wakakak

Nie lew barang2 yang akan aku bawak ke Ulu Yam wakakak motip snap pic atas katil wakakak benci aku cadar nie wakakk kemain bunga2 laie wakakak dah tue kemain terang laie kaler kunung tue wkakaka terpaksa pakai sebab Farah paksa wakakak balik dari KL semalam ada sesi mengemas bilik wakkak

Pangai buruk aku yang susah nak buang adalah aku cepat jemu dengan struktur bilik aku.... kadang2 seminggu sekali aku akan ubah...
Gegeh kemain kabus2 laie (ada kew wakakak) pepagi laie dah kuar umah nak kutip rizz wakakak aku kuar umah awai sebab dah janji ngan rizz jam 7 aku amek dia... so aku dah kuar sebelum jam 7 pagi... alahai... musnah arie tdo sedunia aku huhuhuhuuh

6 comments:

cikhajar said...

perghhh bersepai air liur aku tgk piuk kuning tuh.... kakakaka.. aku tingin nak jumpe rizz la beb.. dpt tak bayangkan betapa bisingnyer alam nnt

Hezesuze said...

laaa awatnye sis xdpt rase bubur ang tu Qlah....terliuh da ni...

uik! bagus pe pangai buruk ang tu...cume kalo da kawin sok jgn plak cpat jemu ngan laki ang ek...wakaka

rizz said...

kah 2 aku da lawak gile tgok cadar ang tu kemain nk munge2 cinta hahaha.kutip kn ktnya kejii haha

Eazy Izzuddin said...

hiks....
geetu~
lah qiela de bwk bubur ka..
x pasan....
xD

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

1st nak komen blog ni..
adakah ia vogue seperti spek mata yg ko pkai kat hospital selayang itew..
lareeekk

atty's said...

apsal hang tak amik ceq sekali..