Friday, May 8, 2009

HaRi PeNgaNgKuTaN aWaM s3DuNia aKu waKakaka

Wahhh esok adalah HaRi PeNgaNgKuTaN aWaM s3DuNia aKu waKakaka... esok ada plan ngan dak rizz nak p jenjalan kat KL wakakak aku nie kan pelancong wakakak tak ngaku key orang KL aku kan orang Melaka.

Esok dalam jam 11 aku akan ke rumah rizz pastue park kereta kat situ then nek lrt sebab aku kan tak pernah nek lrt ataw apa sahaja jenis pengangkutan awam... so dak rizz nie jadi pemandu pelancong aku lew wakakak

Cadangnyer nak g Pavi nengok citer 'coming soon' wakakak nie pun satu mangkuk nyer title wakakak aku nak booking secara on9 pastu tanya lew rizz apa tajuk??? berkali2 dia cakap coming soon aku siap mangkukkan dia laie cakap taw lew coming soon tapi apa tajuk dia... rupanya tajuk dia memang 'coming soon' wakakak mangkuk ayun sungguh pengarah yang letak tajuk tue wakakak

Pas ronda2 kat Pavi cadang nak shoot ke KLCC wakakak nie harus di raikan sebab kali pertama aku jejak kan kaki kat sana wakakak

Harus malam nie aku tak tdo wakakka

3 comments:

Hezesuze said...

wakaka..dah mcm anak sis plak xleh tido coz nak g ulu yam...yahoooooo!!!

wah gi bpoya2 bdua ajo ek...nak itot tp sis ada hal la plak...huh!

xpe nnti sis roger2 kot2 abg pomen nak drop sis kt klcc...hehe

rizz said...

hahahk kemaenn ang teruja g haross snap gmba byk2 kan hajrnya hahahaa

Corey said...

amboi 3x..mementangla sblum ni ang dok obersea. balik bercanda tu jgn lak gatai nak menginap umah rizz :P