Friday, May 15, 2009

GaTH BLoGG3R s3RaNG uLu YaM... ePiSoD 9

Seperti yang di tunggu2 dan kemain laie korunk yek tak menyabau langsung wkakak aku kan bekerja so pepaham lew... nie pun aku dok curik2 load pic wakakak
N3 kali nie adalah n3 khas (khas waklu arr wakakaka) ok..ok... dah... aku nak citer nie... n3 nie adalah selepas kepulangan kami dari spital. Lepas mendapat taw bahawa wanie dalam keadaan stabil dan hanya keluarga sahaja di benarkan masuk, kami mengambil keputusan tuk beransur pulang memandangkan hari pun dah petang. Aku akan hantar remy, nemo dan rizz balik. Agak2 kul brapa aku akan terbongkang atas katil tue??? wakakak
Syukur lepas dapat taw wanie dalam keadaan stabil dan insya'allah akan di benarkan pulang. Itu lebih penting... pada aku samada wanie akan terus balik ataw tak... tak penting... yang penting wanie telah mendapat rawatan yang sebaiknya... masing2 pulang dengan muka penuh kelegaan dan keletihan.

Owh ya... ni aku nak selitkan sikit kat sini... aku tak paham lew ngapa ada manusia2 yang berhati bangkai sangat tah... dah orang sakit, so ko sepatutnya sebagai seorang MANUSIA patutnya mendoakan akan kesejahteraan si pesakit yang dok cakap2 belakang tue per jadahnya??? aku pun mulut puaka gak... tapi aku tak kan cakap sesuatu yang aku tak der di tempat kejadian. Pasai wanie nie... aku sendiri yang berada di sisi dia... orang yang bersama2 rakan2 laen dok berusaha tuk pulihkan wanie... so samada betul ataw tak... kami yang berada di lokasi sahaja yang taw... korunk yang tak p, tak payah nak tunjuk betapa bangkai nyer mulut dan hati korunk key... cukup2 lew nak memburuk kan org laen... jangan busuk atie sangat key... nengok diri sendiri dulu key... aku bukan nak baking wanie... aku benci pada orang yg dok cakap2 belakang pakej bangkai laie bila dok citer benda yang dia sendiri tak taw, tak nampak dengan mata kepala sendiri...

Dah cukup aku membangsatkan mereka2 yang berhati bangkai... berbalik semula pada citer selepas kami balik dari spital.

Nak kuar dari Selayang tue adoaiiii satu penyeksaan bagi aku sebab tak taw jalan. Pakej laie ngan dak2 yang nek ngan aku pun leh pakat tak taw jalan wakakak akhirnya tah mana2 jalan tah aku redah menuju ke syorga wakakak

Nak g shah alam nak antar remy balik. Last2 jalan mana aku men sebat jew tup2 kuar kat Subang... hulamang aiii aku dah cam nak balik umah mak aku jew kekdahnya wakakka masing2 pakat nak melepak laie... sengal masing2 tak reti penat kew??? remy dah pakat membuta... nemo ngan rizz tak taw drive... kang tak pasai2 masing2 menuju ke syorga.... syorga tak per wat nyer ke neraka tak kew rentung??? aku lew tue wakkaka banyak dosa bai wakakakak (tadi baru bangkaikan org wakakak)

Sebelum antar remy pulang ke pangkal jalan, masing2 pakat nak men bowling (sebenarnya nemo ngan rizz follow jew wakakak aku taw depa terpaksa rela... kalau nak bantah kang ada yang kena tinggai tepi jalan kang last2 follow jer laa wakakak) remy lew dok cadangkan g kat sek 18, ole2 (memula aku ingatkan nama makanan wakakaka lapo bai) men bowling... dengan pantas aku kata ok tanpa bincang ngan rizz dan nemo wakakka

Rizz nak jugak tunjuk bakat membuat balingan wakakak kalau tak silap aku dia pakai bola saiz 8 sesuai lew tue wakakak tue pun aku dok risau ngan dia2 sekali ke depan wakakak

Masa nie masing2 dah standby dah nak sambut bola tue .... takut ke belakang wakakak masa dia wat balingan tue aku dah bantai gelak..... motip???? terhuyung hayang wakakak

Nemo leh tahan gak men walaupun menurut katanya dia tak pernah men wakakak tapi apa pun ang memang giler wakakka

Sempat laie nak bersnappy celebriti nie wakakak

Rizz jadi cameraman nak jugak enterprem wakakak

Nengok muka aku!!! terserlah kesuciannya wakakak walaupun aku dalam keadaan keletihan yang teramat namun aku masih gegeh laie menceriakan muka ku wakakak

Ada kisah sebenarnya masa kat bowling nie, aku taw korunk tertunggu2 wakakak memula nak cakap thanx pada remy sebab banjer kami men bowling wakakk men 2 games... memula masa nak buat bayaran tue biasa lew mulut aku kan wakak aku terlepas lew cakap...
stoking nie rate brapa?
rm 2...
rm 2???? kemain mahai!!! dah lew buruk... cam stokin dak sekolah tadika jew gayanya
Masa nie plak ada sorang mamat yang keje kat situ dok pandang2 aku sambil tersenyum wakakak sib bek ko kendu wakakak mamat tue nama dia Yus wakakak amek ko aku mention nama dia laie age dia 19 tahun (sah2 anak ikan wakakaka) dia jaga kat bahagian kasut. So nak amek kasut bowling tue kena lew amek kat dia...
Sepanjang permainan aku ingatkan aku sorang jew dok scan dak yus nie wkakaka alih2 aku nengok sumer pakat scan hajarnya wakakaka nampaknyer taste aku ngan remy sama sebab aku cakap lew aku suka lelaki yang kulit dia agak2 lite gelap sikit cam cekelat arr bagi aku lelaki yang bukan itam dan putih kulitnya (wakakakak) terserlah kelakiannya wakakaka (wahhhh statement aku wakakak)
Usha nyer usha last2 tetiba jew datang plak otak jenayah aku nie adoaiiii dengan aksi bersahaja aku mengambil camera remy (camera aku abis bateri plak time nie hajarnya) terus wat aksi2 nak snappy pic dak2 nie wkakaka paling kelakar masing2 pakat posing maut sekali aku zoom pic yus jew wakakakak aku dah nak bantai gelak2 dah wakakak tapi tahan bai... kang kantoi wakakak ada 2 gambar yus aku snap wakakak 1 pic masa dia ngah dok pandang lane wakakak time tue remy, rizz dan nemo dok posing wakaka aku suh depa pose di mana belakang depa ada Yus wakakak sekali zoom in arr pic Yus yang aku dapat dak2 nie nyer pic hancus wakakakak masa nie aku rasa yus taw aku snap pic dia sebab memang muka dia ngah pandang aku wakakak kantoi!!!!
Nemo bila dapat taw aku minat nengok muka Yus pakat minta no kat dia wakkaka memang slumber giler minah nie wakakak dia boleh bebetui minta wakakak jatuh rahang aku... aku sajer jer suh dia minta wakakak tup2 dia g bebetui wakakak memang sengal ang nie wakakak
Dapat jew no tepon apa laie sumer pakat save wkakak tapi bukan kat dalam tue arr... memang lawak giler masing2 nyer aksi wakakka
Masa nak balik tue aku nak antar kasut (jangan tanya arr saper yang menang men bowling wakakakak wat sakit atie jew wakakak nak taw gak baca lew blog remy, rizz dan nemo wakakak) aku tanya lew kat budak yus tue...
boleh tak???
boleh jew (senyum malu)
manalah taw kot2 kita leh men bowling sama2
tak der masalah... nanti datang lew sini lagi... (motip gegeh aku dari kajang ke shah alam nak men bowling kan wakakak sah2 aku g solo wakakak keji!!!!)
nama per???
yus...
okey yus... chow dulu yek... nanti i call u... (wahhhh dan2 tukau i u wakakak)
sms dulu no sebab ngah keje nie...
wokeh....
Terus aku berlalu dengan penuh keceriaan wakakak nawaitu dah nak jeleskan dak2 nie wakakka sampai kat lif sumer pakat save no yus wakakak
Lepas men bowling ternampak plak ada karaoke jamban wakakak apa laie... satu lagu rm 1 wakakak jamban pun jamban lew wakakak aku ngan rizz jew pakat sing keji tul nemo ngan remy tak nak sing wakakak rizz motip sing lagu ct nurhaliza wakakaka
Masa aku sing lagu Bicara Madu Menghiris Kalbu (tul kew tajuk??) tue tetiba remy ngan nemo jatuh rahang wakakak remy kata sore aku cam ct plak wakakak tue tang starting arr terus aku tak leh sing caker sungguh membantutkan nafsu aku jew nak sing wakakaka
Lepas sing antar remy balik dan terus shoot ke Pandan Perdana... leh plak nemo pakat tak taw jalan balik rumah wkakaka adoaiii memang aku ada senyap jew dalam kete bukan sebab emo or apa... aku pun ngah gegeh ingat jalan ke Pandan Perdana... sebab kami dah berpusing2 kat Pandan Indah dan Pandan Mewah wakakak kemain banyak pandan wakakak ang masuk air sungguh lew nemo oiii wakakak aku balik umah dalam jam 12.30 malam... penat giler mandi pun lite2 jer sebab masa kat ulu yam tue tak dapat nak bilas badan sebab keadaan toiletnya... letak jer kepala kat bantal.. pecah rekod... terus hanyut di buai mimpi2 yang indah wakakak
Apa pun aku happy giler dan terima kasih kepada semua para blogger kerna sudi hadir key... buat tikus ngan big mama serta abg sengalnya harap2 jangan serik key ngan gelagat dak2 nie... depa memang cam tue... masuk air wakakakka
Tamat sudah n3 pasai Ulu Yam... penat doh!!!!! wakakakak

5 comments:

mummYaeesh said...

finally, abis gak ek!
weols yg penat kekdahnye baca ni lak uols yg mengalami!wooohoo

wAtashiwa Nemo-cHan said...

nek qla syg...
bleh ajoo kalo ko nk suh hakoo bwk keter...
memandai statemen kater hakoo xreti bwk keter....
marah nieh......

hahahah...
psl ci yus itew...
gegeh ker dirimu utk mengacau dirinya?
tegarkah kamoo nk menjahanamkan dirinya?
hahahha

Remy.com said...

nper x letak pic adik yus tu?

cewwah adek...

remy da send kat emel Q-la, x letak?

Corey said...

eh ade ke snap pic yus tu. motif xnak tayang.. :P

rizz said...

kah2 aku da xthn gelak weii kemaen keji lg ang cte sal dak yus tuh wakaakkakakaa