Thursday, May 14, 2009

GaTH bLoGG3R s3RaNg uLu YaM... 3PiSoD 9

Gegeh aku kan wakakak dah lew sejak arie ahad aku asyik balik lewat malam jew wkakaka mlm tadi dok bantai karok ngan ma sampai sore serak giler dah nie wkakkaka dari jam 9.30 malam sampai jam 1.30 pagi. Aku dah tak larat nak lepak laie dah... terus cakap kat ma aku nak balik... semalam yang ada tonto, wanna, kjg, ochen ngan ma lew...

Sampai opis nengok ada laie pic yang tak di load laie wakakkaka

Wokeh... masa nie kami otw nak ke spital selayang sebab wanie di kejarkan ke sana. Gegeh kan yang depan tue kete kancil si eazy... depan eazy kete pojie... dan belakang aku kete el... masa nie aku panggil dia botak sebab tak taw nama dia wakakaka rombongan ke spital di ketuai oleh pojie... sampai nek pening aku dok berpusing semula ke ulu yam wakakaka


Sempat laie aku ngan rizz dok ber snappy waakkaka nengok mata aku... tetap memberi fokus yang sepenuhnya terhadap jalan raya wakakak tapi tetap nak pose kan wakakakak

Lihatlah donia wakakakak remy kemain terlentok laie wkakkaka paling tak menahan siap pakai tali pinggang keledar laie wakakak rider jew gegeh tak pakai wakakak nie agak2 kalau ada polis dok baca blog aku nie mau nyer dia aim kete aku wakakakka

Aikkk.... nemo pun dok bantai membuta gak kew wakakak patut lew masa aku ngan rizz dok bersnappy masing2 kat belakang pakat senyap jew... wakakak kemain keji laie dok pakat membuta... aku pun letih gak wakakak

Nie lew hasil snappy dari rizz wakakak aku kemain gegeh laie suh dia snap signbord ke spitak last2 aku rasa dia snap banner jalan kew??? wakakakak

Alhamdulillah akhirnya kami sumer selamat sampai ke spital selayang... terkejut gak lew bila sampai2 jer aku di peluk oleh mama wanie sambil di iring dengan ucapan terima kasih bebanyak... terharu plak aku masa tue tapi yang penting pada aku kita hanya berusaha dan Allah tentukan segalanya... paling penting wanie selamat dan berada dalam keadaan stabil.

Wahhhh aku wakakaka dah cam gaban dah wakakak aku rembat spek mata dak eazy wakakkaka sakit perut aku gelak kat opis nengok pic nie wakakakak

Tue lah mama wanie... sungguh tabah mama wanie.. tapi aku taw setabah mana seorang ibu apabila berada di saat2 membimbangkan beliau tetap risau... aku taw apa yang mama wanie cakap masa kejadian tersebut... kalau kita tengok tabahnya mama dia... tapi dalma hati hanya Allah sahaja yang tahu... tapi aku bersyukur gak bila aku cakap kat telinga wanie dia memberikan respon yang baik...

Masa nie masing2 dok tunggu samada leh masuk kew tak nak lawat wanie... kemain gegeh laie masing2 dok drive ke spital atas dasar setia kawan... yang balik tue bukan nak kata tak der sifat setia kawan yer cuma mungkin ada antara mereka yang tak taw sebab balik awal dan mungkin mereka terpaksa pulang sebab urusan. Apa pun terima kasih lah pada kalian sebab sentiasa sms bertanyakan perkembangan wanie...

Remy ngan rizz... nengok lew kemain merah laie muka masing2 wakakak masa nie sumer dah penat giler... kalau angpa penat giler aku laie lew penat wakakakak yang penting sumer happy kan...

Rizz ngan anis... anis nie aku tak kenai sangat ... baru kenai masa dok maen gelongsor batu wakakak tue yang sampai sakit montot tue wakakakak

remy : meh nak tangkap gambar ngan celebriti
Tak sangka remy nak tangkap gambar ngan aku wakakak nengok lew kemain akrab laie kami walaupun merupakan first time kami berjumpa dan aku rasa korunk pun leh pasan kan dalam setiap gambar di mana ada aku di situ ada remy wakakakak manja budak nie... suka aku bahan dia wakakka terutama bila ada perkataan2 yang dia tak paham wakakka siap cakap nak hafal laie wakakakak aku time tue dah bantai gelak dah wakakak
Sempat berposing depan spital wakakka aku rasa kalau lah ada guard kat situ kompom dia halaunyer kita sebab telah menganggu ketenteraman penghuni di situ wakakakak

4 comments:

atty's said...

korang memang meletops ar..

mummYaeesh said...

HMANGGGAIII tak abis lagi ke ulu yam ni??pjg betul kekdahnye!

mummYaeesh said...

HMANGGGAIII tak abis lagi ke ulu yam ni??pjg betul kekdahnye!

Remy.com said...

jahatnyer letak pic remy maser tidur tu...

tergelak remy non stop, huhuhu...