Thursday, May 14, 2009

00OOoooPPpppSSsss!!!!! aKu DaPaT iNVitaTi0N GaTH Lai3...

Wahhhh!!! mesti ramai giler dok teruja kan kekdahnya... tadi tetiba aku dapat satu pm box dari naes... dak chatters dari Selangor... kekdahnya...

Kononnyer depa ada wat mini gath para chatters kat Ulu Yam sabtu nie plak... adoaiii aku nak p cam ner??? kan aku baru jer balik... kang ada yang kata aku nie Puaka Ulu Yam plak kang... kang aku p dah cam p memantapkan ilmu kepuakaan aku plak kat situ wakakakk

Laie pun aku tak der di mesia arr hujung minggu nie wakakak kemain laie kan tak der kat mesia... motip??? nek flight pun fobia... aku nak p mana ngan gegeh nak drive kuar dari mesia tue?? wakakakka

Nie lew aku nyer ma... bukan mak aku taw wakakakk (kemain laie nak jadi mak aku kan... kemain muda laie mak aku... buang tebiat pew??? sah2 kawen muda giler... gatai sangat lew tue wakakakak ampunnnnn maaa wakakkaka)


Pastue Ma plak tetiba ajak p mandi air terjun kat Sungai Gabai sabtu nie gak... adoaiii ada gak aku terjun bangunan nie kang... sumer dok pakat aku mendi air terjun jew sekarang nie wakakakak tue mesti jeles kan sebab tak g mandi air terjun ahad lepas wakakakak keji nyer statement wakakaka

Si Naes siap ugut aku laie... katanya kalau aku tak p dia nak rugul lelaju wakakkaka mangkuk!!! ang nak rugul reti kew??? wakakakak

Ma plak kata... tue p ngan blogger... lain... nie p ngan depa lain.....

Apa aku nak wat nie???? awat ramai nau nak invite aku??? pada hari yang sama plak tua??? sajer lew tue nak menjahanam dan memenuhkan hari2 ku wakakak

Last2 aku hanya mampu kata insya'allah dan peratusan nak p tue dah sememangnya tinggi sebab aku tak der kat mesia wakakakkaka (nak jugak kan hajarnya)

Kepada naes dan ma... terima kasih atas invitation dan maaf (selamat hari raya) kerana tak dapat nak join kalian... sampaikan salam (sambil nyanyi taw) pada yang hadir...

3 comments:

rizz said...

kah2 tetapp wehh cte mse kat bowling xde cte ponnnn..:p

Hezesuze said...

woiiii!!
bz nye ang Qlah...

p/s penang tu kt ner???

atty's said...

nie mesti popular..tu ramai yg ajak.hehehehe

kita jumpa kt titiwangsa nanti