Thursday, May 14, 2009

T3RuS MC aKu BaLiK DaRi uLu YaM...

Motip??? balik dari ulu yam terus mc aku wakakak apa tak nyer keletihan melanda dan asyik berulang alik ke toilet kekdahnya... pakej sekali ngan balik lewat... kalau nak taw aku sampai umah tepat jam 12.30 malam...
Nie lew klinik yang aku g... suka g sini sebab aku leh minta ubat lebih sikit wakakak hajarnya kan... yer arr stok tuk masa depan kekdahnya wakakak

Heheheh... nie aku rasa kompom sumer suka kalau dapat kan wakakak jangan lew nak kata tak suka... orang tak der soul jew yang akan cakap dia tak suka bila dapat mc nie wakakaka

Nengok!!! gegeh kan aku nak letak mickey ngan mimi nie wakakak aku rembat Farah nyer wakakak motip aku mc sebab utama seperti yang telah di gtaw sebelum nie + keletihan + sakit2 seluruh badan + nak rehat + p massage wakakak sedap giler bai... wakakakak

4 comments:

Hezesuze said...

wakaka...sakit montot ler tu...
tuler men lagi gelonsor batu tu...

tp mmg best kan...kene repeat beb...

rizz said...

kah2 x sangka ang pon terceeret gak wakakkakaa

Corey said...

tu dia berkepuk ubat. ang sakit puan ka ni ekeke.

b-boy said...

suka nor monteng...ekekekeke