Wednesday, May 13, 2009

GaTH BLoGG3R s3RaNG uLu YaM... 3PiSoD 7

Sekarang tiba lah masa bagi episod ke 7... banyak gak yek pic yang ada kat aku wakkaka kepada sumer para blogger... harap amek lew pic2 tersebut dari blog nie yek tak gegeh aku nak email kat korunk weiii banyak giler...nie pun aku dok mengegehkan diri load walau dalam kesibukan huhuhu

N3 kali nie adalah n3 khas di mana sumer para model dok gegeh memberikan pose yang ada istimewa yang takkan dapat korunk dapat di pasaran dengan muka2 tersebut key wakakkaka yang pasti ada pic2 nie biasa membuatkan wanie dok meletopkan lappy or pcnya wakakakak


Celebriti kekdahnya wakakak kata remy arr bukan aku wakakaka aku just type jew wakakak

Bergambar di Batu Bersurat wakakak

Banyak jasa gak yek batu bersurat tue wakakak kemain ramai laie nak bertenggek wakakak

Pose apakah??? wkakak aku tetap pose ayu laie wakakak (ayu kew?) remy tetap nak menten jambu wakakak dak rizz nie adoaiiii ang nie suka merosak kan gambar lew wakakka pose apakah itue???? wakakkaak

Jejaka dan Gadis Rimba wakakak

Masa nie kalau nak taw dak wanie dah meroyan dok suh aku ngan remy jauh2 wakakak laie ang tak kasi laie kami pose rapat2 wakakakak

Nemo wat muka??? awat??? sebab bengang aku racun dia siap offer diri laie akan antar dia baik umah so dia tak yah balik nek lrt wakakak si mangkuk nie plak wat hal wakakak leh plak tak ingat jalan balik rumah wakakak nie baru bebetui kata 'ko nie ah tak ingat jalan balik umah per' waakkakak elok minum racun jew lew ang wakakkaka

Model Blogger di Ulu Yam...

Apakah???? keliwon kew itue???? wakakkaka siyezzz sejibik plak aku nengok rizz cam keliwon wakakaka

Masa nie aku gelak sakan sebab wanie leh bantai melatah dalam air wakakak

Aku tetap nak pose kan wakakak

7 comments:

rizz said...

kemain pose masing2 kah2 x hengatttt

Eazy Izzuddin said...

di atas tuh model2 ulu yam....
hiks...
espicially bj oren...
ekeke...
xD

Hezesuze said...

hik3...1 gambo sis pun xde..uwaaaaaaaaaaaa!!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : dah mmg ternyata sumer giler bergambar nak wat cam ner kan... so rehda jew lew wkakakak

eazy : pasan plak budak nie wakakakka ang taw saper paling glamer??? nama pun ratu wakakak

sis heze : saper suh tak nak berkubang? wakakak kan dah rugi...

Remy.com said...

best giler berkubang kn?

sejuk n basah...

Remy.com said...

best giler berkubang kn?

sejuk n basah...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

remy : ang memang suka giler kalau bab2 berkubangkan wakakak aku taw lew ang ngan kubang tak leh di pisahkan wakakakkaak

sejuk n basah???? motip??? banyak maksud wakakakak taw ang lampi so tak yah pikirkan wakakaka