Wednesday, May 13, 2009

GaTh bLoGG3R s3RaNg uLu YaM ... ePiSoD 5

Adoaiii... gegeh aku kan sampai episod ke 5 wakakak (kepada sumer blogger yang g ulu yam tue pat!!! watkan award tuk aku wakakaka sebab gegeh load gak walau kesibukan melanda wakakakak)
Wokeh nie plak n3 pasai KeTiBaaN PaRa bLoGG3R Ke P2 & Sesi Bergambar. Sebelum tue aku, nemo dan rizz gegeh turun ke bawah sebab nak jugak berkumpul dengan blogger2 laen. Aku nie laen sikit yer arr kalau dah sampai kan alang2 baek usaha sikit... kalau boleh biar dapat berkumpul reramai. Atas desakan naluri aku tetap gegeh turun ke bawah dengan harapan nak dapatkan line tepon supaya senang nak roger depa.
Alih2 dah sampai bawah keep trying call dak2 yang ada dalam hp nemo dan rizz yang depa rasa2 ada join gath ulu yam nie. Tapi malangnyer langsung tak dapat contact depa. Adoaiiii cam ner nie???? sah2 depa dah nek atas... hmmm... kami pun nek atas plan nak usha lew kete depa tapi yang taw kete pojie jew ... vios rasanya kaler itam. (aku nie fail bab jenama kete nie wakakak)
Sampai kat port terus ngadu kat sis heze (kekdahnya dah cam mak dah ko akak wakakak) sekali sis heze pun dia nyer nawaitu sama cam aku... nak jugak cari depa. Sis heze bukak hp nengok wahhhh!!!! ada sms dari pojie.... pojie cakap dia kat P2 siap kasi no plat laie... aku pun gegeh lew redah ngan kete kebal ku yang banyak berjasa arie tue wakakakak
Dalam pada dok mencari tue tetiba plak aku ternampak kete savvy or myvi kot kaler merah (entah) dok melambai2 arah kami... ati aku dah berdetik dah...
nie saper plak dok melambai2 nie... aku cari pojie... sejak bila plak pojie jadi pompuan nie??? wakakakak
Kuar2 nengok sis heze kenai depa... taw saper???? tua diaaaa... dayang2 rhudy wakakak caker ang!! tak mai dok send dayang yek wakakaka masa nie lew aku kenai lola (tak pasai2 jadi camerawomen aku wakakak mekasih pic sumer lawa2), bigmama (humang aiiii kemain putih melepak baiiii....bergegar nafsu aku wkakak), tikus (yang ku sangka siput pemalu wakakka hajarnya wakakak kemain comei laie anak2nya... anak2 nyer jer taw wakakak bukan ang wakakakak) dan ada sorang bro tue... aku rasa cam bf dak lola nie wkaakakak (sorry lew bro... mulut aku nie puaka sikit... tak pasai2 ang kena bahan ngan aku kan wakakakak best siot bahan bf lola nie... kena shoot jew terus muka merah wakakaka) kompon depa serik dah nak jumpa aku wakakak masuk dalam diary letak n3 mimpi ngeri berjumpa ngan sesuciqiellah wkakakak
Dalam perjalanan masuk ke port P2. Kemain caker laie siap kena bayau RM 1 dewasa budak2 50 sen wakakak aku plak cam biasa sempat laie shoot jaga situ dengan ayat2 puaka aku wakakak

humang aiii... masuk pun nak kena bayau?? ngalahkan nak masuk lagoon... kalau lagoon puas ati gak lew... nie kalau tak der toilet ataw toilet tak bersih memang aku bom tempat nie...

Sampaikan dak kembar eazy...

mulut ko... giler arr wakakakak (idak lew dia gelak wakakakak aku jer dok tambah wakakak)

Tua dia para rombongan blogger wakakak aku sebenarnya tak kenai saper pun wakakk harap dak2 putus fius jew lew wakakak ops.... rasanya yang depan nie bukan blogger kot wakakak tapi awat dia plak yg senyum lelebih??? konpius aku wakakkaa
Ang kenapa nemo? wakakak aku memang sajer jer nak shoot belakang wakakak (aku dah gelak guling2 dah nie wakakakak)
Inilah dia port kami wakakak nampak tak yang pegang tuala tue??? tue lew wanie yang di war2kan wakakak comei orang nyer... ada lesung arr kat pp dia wakakak yang belakang wanie, yang letak tuala kat bahu tue... aizul kecik wakakak yang baju kaler merah dan botak tue wakakak kembar rhudy wakakakak tue lew el... pergh!!! kemain kuat laie dok usik wanie yang sememangnyer kaki latah nie wkakka

Dari kiri cepat senyum wakakkaa eazy 2, tanti, eazy 1, aku dan remy... aku pun konpius nie??? 1st time jumpa awat remy cam terlebih mesra alam ngan aku nie??? wakakka aku tetap nak pose ngan beg sandang aku kan wakakak

Sis heze ngan nemo dah tak menahan wakakka nak jugakkkkkk kemain pantas laie dak nemo berlari nak dapatkan kami sampaikan aku sendiri tak paham pose apa yang cuba di buat oleh nemo nie wakakakakaka

Nie lah lola wakakak dah cam klcc dah aku kat tetengah tue wakakkaak yang dak kecik tue anak tikus... suka nengok mata anak dia wakakak sib bek aku tak jadi antu dalam 'coming soon' tue kalau tak... tak pasai2 aku korek mata anak ang tikus wakakak (cam keji jew aku cakap anak tikus tue wakakaka oiii dik ang marah mak ang key wakakkaak)

Yeah!!! sesi bergambar... aku nengok masing2 dah terlentok2 terliuk2 badan wakakak saper yang senyum tak nampak gg dia memang parkinson wakakakak

Apa aku nak komen yek? wakakak yang pasti wanie berbulu jew nengok aksi kami wakakka dan tak sangka plak dak remy nie pun leh layan aku yang putus fius nie wakakak muka kami ada sama tak???
Dak remy nie pemalu orangnyer dan paling best dia ni tersangat lew blur dan lampi wakaakka banyak perkataan baru yang dia tak taw rupanya wakakak yang aku nie plak ingatkan dia taw sekali nengok muka dia cam blur jew wakakak aku dah tak tahan nak gelak dah... pastue kuar plak ayat keramat dari mulut dia... mendinding tue apa?? lampi tue apa??? adoaiiii masa nie lew aku rasa macam nak gelak guling2 dalam air sambil selam wakakak
Masa nie ada acara potong kek besday remy, pojie, ngan 2 orang awex tue... sorry aku tak taw nama angpa... sedikit terkilan sebab tak der saper2 nak perkenalkan diri huhuhu nak kenai pun pakat tanya orang jew lew wakakak tapi apa pun memang masing2 sporting dan giler wakkaak

5 comments:

rizz said...

kah2 kemain nk shoot gmba montot aku..kejiii sgt wakakakka

||| PöJìé PööH ||| said...

oh ko nk award sgt kan??
gi amik award kat blog aku, tempek kat blog hang!!
wajib tau!!!
nih aku dok tggu lagi pic² aritu hang xsend pun kat emel aku na..
hampeh!!

Hezesuze said...

wakaka sape yg pose xnampak gg parkinson katenye...

sah2 ler ang jd bahan rizz...wakaka

awat ckit je gambo sis ni...huh!

Eazy Izzuddin said...

hiks..
kemain..
=P
xD

Remy.com said...

wah, gambar remy sgt cantik, apalagi disekalikan dgn seseorang yg bernama Q-la...