Tuesday, May 26, 2009

HaPPy BeSdaY CiK WaNi3...

Arie nie aku masuk lewat dalam erti kata laen aku half day pagi adoaiiii dah siap2 nak g kerja leh plak kekasih hati ku wat hal.... tak leh start plak... mana da bengkel bukak pepagi cenggini. Dah arr aku tdo Pandan Perdana... selok belok sini mana aku taw adoaiiiii rasa cam nak meraung jer...
Last2 wat keputusan send sms kata aku half day pagi petang masuk dan tarrrra aku dah masuk wakakka sempat terjah blog pojie, rizz dan anis jer tadi terus cam blur... aikkk arie nie besday wanie ker??? bukan 6.6 ker???? tak kisahlah aku nak gak wish...
aku rembat dari blog saper yek... lupa arr... sorry yek kepada pemilik pic nie heheheh sharing is carring kan wakakak

Happu birthday Wanie... moga... yang terbaik akan menjadi milik mu dan sentiasa lah bersyukur dengan apa yang yelah anda miliki kini dan berusahalah untuk memajukan diri. Anggap jer lah apa yang berlaku selama nie sebagai satu saingan yang sihat untuk kamu memaju kan diri. Ingat!!! rakan2 yang mengenali kamu akan sentiasa menyokong kamu.
Wahhh ayat aku wakakakak apa pun
insya'allah ketemu jua kita nanti key... muahhhhhhhhhhhhhh

8 comments:

Cik AniS GalaxY said...

nsb baik ang terjah blog kami
kalo x sure ang buat dono jer ek...

rizz said...

ucapan yg xthn tu wakakak clusttt

atty's said...

selamat hari jadi utk wanie..........

Corey said...

birthday ang pulak bile ek? yela kot2 gatai nak send hadiah ekeke

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

Dengan pantas aku reply sumer komen nie wakakak pasai per???? pasai ada org kata nak send hadiah kat aku walaupun ada perkataan 'kot' wakakaka

anis : tue arr pasai kalau tak maunyer cik wanie kita nie majuk ngan aku wakakak

rizz : nama aku nadia a.k.a qiellah kan... wakakak

sis atty : kalau rasa2 nak kirimkan hadiah kat cik wanie leh arr kasi kat aku pastue aku letak nama aku wakakkaak kejiiiiiiiiiiii

bro corey : ehem... aku nyer besday 6 Februari arr bro... walaupun dah lepas aku tetap nak tunggu gak ang kasi hadiah kat aku gak wakakkaa perkataan 'kot' tue aku wat2 tak nampak nie wakakaka

Cik Wanie said...

TQ TQ sayang,
sbb buat entry khas kat aku,
wakakakakaka,
perlu ker aku nak merajuk???
bluek!!!

apapun kita jumpa 060609 nanti yer,
sayang ko:*

Cik Wanie said...

birthday aku 26hb MEI 2009,
tapi disambut pada 06.JUN.09...
hik hik hik hik hik..

sila simpan tarikh ini tuk thn dpn plak yer,
WAKAKAKAKAKAKAKA:)

Hezesuze said...

hollaaa! tang ucapan tu yg clust gitew...

sib baik besday ang da lepas kan...kalo idak maunye nak cekau carik adiah tuk ang...wakka hajarnye