Monday, May 25, 2009

waHai oRaNg KaMPuNg n3 aKu dAh SaMPai 292 daH waKaka...

Apakah???? n3 aku dah sampai ker 292???? biar betui... wakakakak tahniah nadia!!! tak sangka aku start berblogging tak sampai setengah bulan dah sampai 292 dah n3 aku... satu kejayaan yang boleh di banggakan wakakak bangga kew??? kalau merapu merepek serah lew kat aku kompom berjela2 aku leh wat n3 wakakak sampai ada ketikanya aku siap berlumba2 ngan dak plewod tue wakakak siap lumba 1 arie brapa n3 leh di masukkan wakakaka
Sejak terlibat dalam dunia blogging nie aku rasa cam bebas tuk berkata2 bak kata kawan aku, kadang2 mata pena lebih tajam dari mulut orang yang berkata2. Macam2 ragam manusia yang aku temui dan telah aku luahkan dalam nie... so kepada semua andai ada kata2 yang membuat kalian tersinggung tue aku minta maaf sebab aku hanya mampu luahkan di ruangan nie sahaja kerna mulut malas tuk berkata2. Apa yang berlaku jadikan satu pengajaran. Kita belajar dari kesilapan... berusaha memperbaiki diri ke arah kebaikan.

6 comments:

rizz said...

ckupkan la 300 hahahah

Rhuddy said...

tahniah aaaaaaaa ratu lesung........nahhhhhhhhhhhh aku bg award lesung kat ko hahahahhahha

up lg up lg up lg brzvooooooo

Eazy Izzuddin said...

x smpai setengah bulan?
uish
caya lah
xD

b-boy said...

mana lesung nyaa..?? hari bersejarah xde lesung lak... huhuhuhu bleh wat mesyuarat kabinet nie suh undi x percaye kat RATU.. wakakakakaka

Corey said...

ekeke n3 bawah tu pun aku lum abis baca lg dah kuar satu lagi.
ang dgn rizz mmg patut jadi partner la buat majalah. sure byk bahan hehe

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : sampai 1000 baru kuarkan award lesung wakakakak

rhudy : harus wakakaka

eazy : hehehehe

keboboi : nanti ler kasi banyak dulu

bro corey : banyak merapu jer bro wakakak saper suh ang slow sangat wakakak jangan lampi sangat bro wakakak