Monday, May 25, 2009

M3L3PaK SeDuNia...

Salam Bersahaja tuk sumer...

Salam pagi senin... so per kes korunk sumer??? ada apa2 perkara yang menarik tak sepanjang cuti arie sabtu ngan ahad??? aku??? hm... cam biasa... tuk pengetahuan trip aku ke Kuantan terpaksa di tunda atas sebab2 tertentu. So memang pucuk di cipta ulam mendatang arr kan... sesi merehat dan bermalasan di rumah.

Arie Jumaat Fara lepak umah aku. Tapi kesian dia sebab aku tak dapat nak entertain dia bebaik sebab aku ada xtvt malam. Kemain caker laie kawan aku, Tonto... kemain awai laie dah tercegat depan umah aku. Aku ingatkan lepas maghrib baru kuar tapi dah dia dok tercegat depan umah terpaksa ler aku kuar. Dengan pantas aku mandi (buat pertama kalinyer aku mandi dalam keadaan tak stim wakakak caker ang len kali nak mai... kasi ler aku mandi best2 dulu) siap2 terus kuar. Sib baek umah aku ada Et ngan Farah. Kalau tak meroyan lah ang Fara wakakakak sorry bai tak dapat nak entertain ang... tue lah aku ajak ang lepak ang tak nak (sebenarnya ajak ayam kang rosak akhlak anak org nie kang tak pasai2 jer kang wakakak).

Aku lepak kat Open Karaoke Pak Abu kat Dengkil. Dak2 nie plak suka sangat lepak kat dengkil... tah cam tak der tempat laen plak nak melepak. Balik jam 2 pagi.

Tue kisah Jumaat. Sabtu plak aku bantai kuar pagi dari jam 11 pagi sebab kena amek ma sebab mlm nie dia nak tdo umah aku so aku kenalah amek dia. Pastu kena amek ekang plak kat dengkil sebab ada xtvt wakakaka... lepas amek ekang kami terus shoot g kajang kat Taman Kenari. Lepak kejap pastu balik mandi2... malam lepas maghrib kjg datang amek kami kat umah aku. Pergh!!! 1st time aku nek estima wakakakak

Kami shoot ke shah alam sebab kjg nak jumpa kawan dia kat seksyen 20. Pastu kami p men bowling kat Metro Point. Lepas men bowling terus karok... giler nyer xtvt. Kami balik umah jam 5.30 pagi. Adoaiii giler....

Nama pun dah balik lewat giler... taw kul brapa aku bangun??? jam 12.30 tengahari wakakaka... pergh!!!! kemain sedap giler tdo... dah umah aku si Farah dan Et leh plak pakat bangun pagi senyap2 jangan buat bising. Agaknya Farah gtaw ET kot yang aku balik lewat pagi so tak leh wat bising sebab ada orang tdo. wakakakak kemain prihatin laie kawan aku tue...

Ahad, langsung tak kuar... hari rehat sedunia... lepas maghrib baru aku kuar antar ma balik kat Pandan Perdana. Aku pun tak kan nak patah balik ke Kajang. Terang2 aku bantai tdo umah ma kan...

3 comments:

b-boy said...

wahh gtew ratu kan.. sebuk xtvt rasmi kerajaannn.. wakakakaka

Cik AniS GalaxY said...

xtvt ang mmg gila la
sura bak tok ct ker...ayik karokea jer.

siap bantai main bowling lagi..haha
korg mmg gile kan...kt KL dah xder karokea ker smpi ke dengkil bai...x sggp aku gi jauh2.

rizz said...

gile la walaweh xtvt ang hahaha..pape pon enjoy ye dakk.aku klaua de keta pon cmni gak rsenya ngeee