Friday, May 29, 2009

L0sT!!!...

Salam bersahaja buat semua....

Wahhh rasanya cam dah lama aku tak update blog nie dan di kesempatan nie aku nak mengambil kesempataningin mengucapkan maaf dan terima kasih kepada rakan2 yang menghubungi aku dan bertanya khabar kemana 'menghilangnya' Nadia a.k.a Qiellah (aku lebih suka andai di panggil Nadia heheheh)

Untuk pengetahuan aku tidak berada di Mesia... (wahhh laie mau cakap mesia kan wakakkaka) tak lew aku tak berada di Kuala Lumpur atas urusan peribadi. Buat masa nie aku ingin merehatkan diri dari sebarang anasir2 luar (laie mau kata anasir wakakaka)

Aku rasa cukup letih... penat... serabut... semak... dan segala bagai sekarang nie... otak rasa cam nak meletup. Aku 'lost'!!!!

*end!!! dah tak taw nak cakap per.....


7 comments:

b-boy said...

ayyo sis.. macam nak letak jawatan jek.. ekekeke

rizz said...

kemaenn hanimon sorg2 huhuuu

Eazy Izzuddin said...

pegi mane je tu?
xD

DERiacomEi said...

Assalamualaikum...hahahah jom kite melancong sesama..~tetibe hahhahaa

Hezesuze said...

aduyaiiiiii!
ingatkan lost tu xtau jln kekdahnye..
ghupe2nyea mau release tension ek..

ok gud tuk ang jgak..get rest secukupnye ek...

p/s sis suke panggil ngan nama Qlah...wakakaka

mummYaeesh said...

jgn lupe vote yaeesh!arini last day to vote!woohoo

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

nampaknya masing2 dah tertanya2 apakah yang membuatkan aku rasa 'lost' wokeh arr meh aku habaq kat angpa sumer... aku telah kehilangan orang yang aku sayangi huhuhuuhu... moga berada di bawah lindungan Allah dan rohnya di cucuri rahmat...