Thursday, May 21, 2009

L3PaK Lai3 aKu MaLaM TaDi... daH JaDi KeLaWaR daH aKu Nie...

Sebenarnya aku nak citer pasal semalam wakakak tapi dalam n3 sebelum nie dah terlebih lencong plak wakakak
Semalam sebenarnya hajat di hati nak p men bowling dengan ma kat Mines. Aku p ler redah MRII tue dalam keadaan jem cam tue (bowling nyer pasai gegeh tue wakakak) sampai lepak kejap kat umah ma, sembang2 segala bagai ... yer arr dah lama tak dapat bersembang berdua secara hati ke hati... masing2 dok luahkan apa yang terbuku. Lepas tue siap2 kami shoot ke Mines. Memula sampai nak redah guardian sebab ma nak beli color rambut. Dah beli... cari lew sandle untuk ma...
ma nyer sandle nie dah kembang dah.... yer arr dak gg tue dok pakai jer...
aiii... ada atie nak pakai kew??? tak sedar ker kaki dia tue kembang semangkuk???
kembang semangkuk kata qla wakakak uweak!!! sah2 pas nie ma tak kan makan air kembang semangkuk tue
wakakakakakk wakakakakakak
Abis sumer kedai kasut kami redah waakakak malangnya aku tak dan nak snap arr pic huhuhu... samada nak beli ataw tak tue terpulang pada ma arr aku cam biasa arr... suka usha2 dulu nanti bila rasa perlu baru aku beli. Ada satu kasut tue wakakaka aku nengok jer aku dah bantai gelak... sebab kasut dia cam aladin nyer capal tapi kasut tinggi wakakakka aku suh ma pakai... aku dah siap2 kuarkan hp (sejak ada camera hp nie gegeh nak snap jer... yer arr sebelum nie tak der kable nak transfer ke computer) dengan pantas ma tanggalkan kasut tu wakakakak
hah!!! tue nak bahan ma ler tue... nak masuk dalam blog ler tue...
wakakakak cam taw2 jer ma nie laaa...
apa tak nyer... ko sorang jer lah adik ma yang ada otak jenayah tue
wakakakakak
kang tak pasai2 ang letak word kata 'milik siapakah kaki ini' wakakak
aikkk.... (jatuh rahang...) mana taw nie...
adik ma kan....
wakakakak
Lepas tue kami dok jenjalan laie kat dalam mines tue tup2 aku teringat pasai party wanie... adoaiiii tema biru putih!!!! aku mana ada pakaian yang sesuai laie... gegeh dok usha pakaian kat sana yang ada biru putih... hmmm... seksi giler... aku yang nengok nie bertambah seksa wakakak harus aku kena redah alamanda dan segala shoping complex yang ada huhuhu
Pastue kami p bowling... hulangmangai!!! ramainya orang... mamat yang ekrja kat mines tue dok pandang aku dah cakap lama tak nampak!!! adoaiiii kenai aku ker??? wakakak aku cakap lew aku p betapa wakakak dia gelak jer... cam ner tak kenai... satu ketika dulu sebelum bangkai operate lutut dia, leh di katakan tetiap minggu mesti muka kami ada kat sana wakakaka
Akak kat kuanter tue leh cakap...
ND, list ramai laaa... ko p sing dulu kang aku roger...
aisey... malas arr sore dah ilang dah nie... laie ang nak suh aku karok kan....
list penuh nie....
tak per arr... aku cuci mata sat...
Aku dok lepak kat kusi mines yang ada... dalam masa yang sama ma dok call tonto dan tup2 dapat taw depa kat dengkil. Adoaiiii... tak der tempat laen ker nak lepak??? badi... badi...
ngapa akak tue panggil qla ND?
heheheh mana ada...
ada!!! ma dengar...
ala... nama zaman sekolah dulu arr...
nama zaman jejahat...
erk!!! depa kat ner ma???
pandai tukar topik... dengkil, pak abu...
adoaiiii... mana wat laie maaa.... depa tue tak der tempat laen ker???
tah... ma pun pelik...
list penuh... amacam???
tu wat muka jenayah tue apsal??? ada lew idea dia nie....
hehehe... shoot???
jom arr...
wakakaka... tu yg sayang ma nie... memahami sungguh... wakakak tapi suh arr adik p sana... tak puas bahan dia nie wakakak
elok arr tue 2-2 weng wakakak
nengok ler adik saper wakakakak
Kami terus shoot ke dengkil walaupun kaki aku dah mengigil nak ke sana (dah cam parkinson plak wakakak saper???? dak plewod arr wakakak) sebab adik nyer pasai aku gegeh kan jugak wakakaka sepanjang perjalanan aku tak pandang langsung kiri wakakaka g lew mam wakakaka
Kami lepak kat sana sambil bahan membahan wakakak memang best gak lepak ngan dak2 nie wakakak tapi depa akui memang salah bahan arr memula ingatkan aku nie jenis diam jer sekali kuat membahan rupanya wakakak paling tak tahan depa cakap aku bahan orang pastu leh wat muka tak der perasaan plak wakakak yer ker???? korunk jawab arr....
Balik jam 2.30 pagi hehehehe tdo umah ma ler tak gegeh aku nak balik kajang lewat cam tue...

3 comments:

rizz said...

kemaen jd klawar lg laa ni ahhahk

Hezesuze said...

klawar + lesung...ok latuh...wakaka

ishh smpat gak ang merempit ke dengkil...jgn di amalkan tdo lewat tau...nnti merana bdn...hehe

1 nasihat dari akak gonjeng...huhuhu

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : sib bek tak bertukar jadi gaban wakakak

sis heze : heheheh aku kalau ang dah cakap tue sengih jer arr jangan gunakan mandat sbgai sorg kakak dah ler alamatnya jadi anak dara sunti yang pemalu ler aku kat umah jer manjang wakakak